Syrová sezóna McDonalds - vaše topky

5. nov 2024

Ahojte, ktoré sú vaše topky? A prečo ? Za mňa hermelínky, vďaka za názor

janai1
5. nov 2024

Tento rok je syrovka hrozná. Pokazili aj to posledné čo ako tak vedeli.

Minulý rok to bol cheese s hermelínom. A predtým topka oštiepok

autor
5. nov 2024

@janai1 kvôli čomu ?

janai1
5. nov 2024

dopísala som vyššie... A ešte tie shake hranolky tuším min. rok boli, tie mi chýbajú 😀 a škoricová kola

autor
5. nov 2024

@janai1 to som si ani neuvedomila, že tie hranolky niesu. Tie by bodli

really8
5. nov 2024

Za mna cheese king. 🤤

autor
5. nov 2024

@really8 v čom oproti swiss king je lepší pre teba?

nikiki29
5. nov 2024

Najhoršia syrovka posledných rokov 👎🏻

autor
5. nov 2024

A ktoré by ste odporúčali ? Ideme dnes večer na syrovku, no neviem čo objednať

really8
5. nov 2024

Je tam salat a cibula za tu istu cenu. Mne ten salat chuti.

oceanahory
5. nov 2024

Za mna MC na SK bieda...stale dookola to iste, ziadne novinky, maximalne raz za cas pride nejaka "syrova" sezona a to je vsetko. V zahranici stale nieco nove na ochutnanie, napr. teraz na jesen rozne tekvicove placky, hubove burgre. U nas nikdy nic nove, takze som MC u nas uz nemala roky.

really8
5. nov 2024

@nikiki29 v com je rozdiel?

autor
5. nov 2024

@oceanahory my tiež nežijeme na sk, ale sme tu týždeň u rodiny na návšteve, tak že zbehneme pozrieť mc

oceanahory
5. nov 2024

Kludne mozete aj vynechat, o nic nepridete 😉🫣

alex7584
5. nov 2024

Mne kombinacia smazeneho syru v burgri pride dost ze od veci, pre mna tento rok sklamanie, kedze chyba cheese king s grill hermelinom

minesasubu
5. nov 2024

Swing king , zemiaková placka je top pre mńa , do Mc chodim len keď je syrová sezona

nikiki29
5. nov 2024

@really8 cheese king strašne nudný, minulý rok bol nejaký lepší, swiss king klasika bez zeleniny, grilovaný hermelín tento rok ani nemajú, ani oštiepok, ani žiadnu novinku, ani nič grilované, takže všetko len vyprážané, syrové trojuholníčky sú tuhé, neviem či to je typom syra alebo prípravou. Hranolky s tou syrovkou vyzerajú dobre len na obrázku, inak prišla katastrofa, aj chuť nič extra. Dakedy bývali aspoň iné typy hranoliek, teraz je to buchnutá omáčka na bežné hranolky… aj muž povedal, že tento rok už nepôjdeme. A to je už čo povedať 😳

lalala94
5. nov 2024

Za mňa swiss king bez zeleniny je top, ja som spokojná. 😃