Synchronizácia telefónu

21. dec 2023

Ahojte mám otázku dá sa nejako prepojiť jeden telefón s druhým konkrétne mám na mysli SIM .. dva mobili inej značky s tým istým google účtom prepojilo mi kontakty aj hovory a správy ale len tie ktoré tam už boli chcela by som v druhom zariadení informácie o správach a volaniach bez toho aby som to musela zakaždým dávať synchronizovať dá sa to nejako?

madeincssr
21. dec 2023

Na toto je dobrým riešením mať VŠETKO na google konte. T.j. dat si pozor, aby si si ziaden kontakt "neuskladnila" v mobile samotnom (interna "pamat") ani na SIMke. V tvojom pripade na povodnom mobile presun kontakty zo SIMky a pamate telefonu na google konto a potom sa ti vsetky v druhom mobile objavia (ak mas na kontakty aktivnu synchronizaciu - minimalne tuto a emaily (gmail) je rozumne mat zapnutu).

gta5man
24. dec 2023

Ano tak. Mne to robí už dávno tak. Keď som mal viac mobilov všetko sa tam objavilo, nemusel som nič robiť. Aj SMS-ky, poznámky, kontakty, história hovorov všetko. Ešte aj keď som nejakú aplikáciu nainštaloval tak sa stiahla automaticky aj na druý. To je Apple, je to inšie ako Android ale aj oni také majú. Hocijaký platformu máš tak synchronizácia je všade. Len ju zapni v nastaveniach daj že automatická synchronizácia.