Mile mamicky. Maly ma v auguste 3 roky. A nezobrali mi ho do skolky. Aj mam robotu od septembra som chcela nastupit.....ale nemozem lebo mi ho nezobrali do skolky.... ....este v septembri dostanem za august peniaze. A co oktober? A ostatne mesiace..... Je toto normalne????? 🙁
*do...
normálne to nie je no bohužiaľ aj také sa stáva, no ja byť tebou si pobehám aj ostatné škôlky v okolí a možno by sa tam nejaké to miesto uvoľnilo, lebo nie každé dieťatko v septembri do škôlky aj nastúpi. netreba podľa mňa ešte vešať hlavu a skúšať hľadať ďalej
u nas zaroven s rozhodnutim o neprijati dali zoznam skolok kde su este volne miesta, vacsinou to boli mestske casti, kto ozaj potrebuje ist do prace a nema inu moznost, tak je vdacny aj za to. Nie vsetky deti zvladnu adaptaciu a niektore nakoniec nezostanu vskolke, pripadne sa ludia stahuju, menia zamestnanie... Par volnych miest sa priebezne najde... Mozes dat dieta niekde najblizsie kde este vezmu a zaroven dat ziadost o prehodnotenie rozhodnutia, pripadne casom argumentovat, ze musite daleko dochadzat, ze je to casovo a financne narocne, nech o tebe vedia, stale sa zaujimat ci sa nieco nepohlo....
@sida456 Ano,zial,je to normalne,hoci by to nemalo normalne byt...Vyvolavat, vypytovat sa. Vypisovat.nic ine neostava.. A zistit si v okoli. sukromne skolky..
Nam sa to stalo so 4,5r.dietatom,az par dni pred sk.rokom nam.volali,ze ho vzali.. A druhe mi vzali az od dalsieho septembra.. 3mesiace ame platili sukromnu skolku a 2m.pomohli moji rodicia..
@sida456 Bohužiaľ tak to chodí, treba sa odvolať, otravovať ako píšu baby, prípadne sa opýtať v iných školkach na okolí, či náhodou nemajú miesto. Ak to nevyjde, tak zohnať opatrovateľku, niekoho z rodiny alebo mamičku na RD, ktorá je doma, alebo súkromnú školku.
@sida456 nieje, ale takto to chodi.