Baby poradte mi lebo sa uz ozaj asi zblaznim. Uz asi treti den ma svrbi konecnik. Vkuse si ho musim skrabat som z toho nervozna a podrazdena skusala som aj zvisit este viac hygienu ale nepomaha skusila som masticky vodicky a nic. Ono to zas na nejaky cas prejde a potom sa ro zas vrati. Na gyndu idem az 3.12 ale ja sa asi dovtedy zblaznim aj teraz ma neskutocne svrbi
Co ma s tymto spolocne gynda?
@983 no to ma tiez napadlo ale nemala som to nikdy a zrazu z nicoho? Navyse v stolici nic nemam
@bielavlcica nemôžeš mať hemeroidy? Tie zvyknú svrbiet...
@bielavlcica Hemeroidy, mykóza, mrle alebo nemavas len tvrdšiu stolicu? Vtedy sa zvykne konečník natrhnut a kým sa zahojí, môže svrbiet.
@nikpa no ja praveze mam stolicu velmi malo za tyzden asi tak 3x
@bielavlcica To je jedno ako často len či je tvrdá alebo nie 😎💩😁
Tiež to mávam 🙄 skús na pár dni vyradiť sladke a uvidíš či to prejde 😉 Ja vždy ked mám obdobie ,že vo zvýšenej miere konzumujem cukor tak sa mi to objaví a len sa škrábem ako taká opica🙊 sú to premnožené kvasinky aspoň u mňa .
@bielavlcica na upravu stolice skus psylium a potom uvidis...
@bielavlcica skus avenoc krém, je homeopatické. Ja mam hemeroidy a na svrbenie pomôže len toto.
@bielavlcica Este som asi necitala ani jednu temu od teba, kde by si si nechala naozaj poradit.
Kazdu radu a odporucanie hned zmietnes zo stola. Nic nefunguje, nic sa neda :-/
Chod k obvodne a ta uz nasmeruje na potrebne vysetrenia a nasadi liecbu.
@bielavlcica prosimta, aku mas poruchu, ze musis jest biely cukor? Naozaj ma to zaujima, lebo som o tom este nepocula. Ved cukor obsahuje najma ovocie, a to mozes jest v pohode
@fokuska tiez pozeram, ze co rada, to odpoved, ze to je zle... komu niet rady, tomu niet pomoci
@fokuska inak osobne by ma zaujimalo, ako dopadla jej kauza stratenych € pri prevode. Rady dostala, isla si fuuurt svoje. A po navsteve pobocky uz sa neozvala...
@bielavlcica Akú poruchu to máš? A veru áno,aj mňa by zaujímalo kde bol ten problém pri danom prevode z jednej banky do druhej??
@jankapepe ona nam to nenapise, musela by si priznat chybu 🙂
@bielavlcica mohlo by ísť o parazity (mrle) s týmto by som navštívila obvodnú.