Svokra a intímny problém s fimózou u manžela

24. jan 2020

Ahojte. Moj priatel ma taky “intimny problem” a to ze ma ciastocnu fimozu. Svokra to vedela uz od jeho detstva a nijak to neriesila. Jeho to velmi trapi, pri sexe ho toobcas aj boli. Uz sme boli dohodnuti ze pojde na zakrok ale led sa o tom dozvedela jeho mama, hned mu to vyhovorila a on to teraz uz odmieta. Onedlho budeme mat syna a ked sme jej povedali ze mu dame spravit obriezku, zacala ma urazat ci z neho chcem mat zidaka, stale mi to vyhovara a uz presvedcila aj jej syna a ten ma od toho odhovara tiez. Vpodstate aj kvoli nej mame problem pri styku, ale ja slm stale najhorsia. Co mam robit? Tlacit na priatela nech si to ide vyriesit? Dat synovi spravit obriezku aj ked to priatel nechce?

pribinak
24. jan 2020

A prečo chceš vlastne bábätku dať spraviť obriezku? To nejak vyrieši zdravotný problém tvojho partnera?

snehulienka8
24. jan 2020

priateľ nech si to dá upraviť...a synovi dajte pokoj, nejak mi unika vaša logika..a prečo takéto súkromnosti vešiate na nos svokre??

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
24. jan 2020

Tvoj partner nie je dospely, ze musi toto riesit s mamou? On radsej posluchne mamu a bude mat problem pri sex. styku? No, ja teda neviem, ale naco si zakladate rodiny s chlapmi, ktori este nemaju prestrihnutu pupocnu snuru?🙉

sunny_g
24. jan 2020

Možno najprv vyriešiť vzťah s mužom 🙂

denisa0504
24. jan 2020

Ak má bolesti, treba to samozrejme riešiť a musíš na neho tlačiť ty keď svokra je taká "inteligentná".. ale pri synovi nevidím nijaký dôvod na obriezku

stela01
24. jan 2020

A nechápem teraz , vôbec
O čo ide ?
Tvoj syn - ešte nenarodeny už má problém s frčkou ?

ukulela
24. jan 2020

fimoza sa predsa neriesi len obriezkou, ... a je rozdiel prilepena a zuzena predkozka.

kittykat22
24. jan 2020

Vy ste dobra rodina Adamsovcov 😅

slavkadud
24. jan 2020

Trochu som sa stratila, problem ma muz, nie syn, cize synceka by som nechala tak, netrapila by som ho. Uvidis ako to bude, ale on vobec nemusi mat problemy. Muz by bolo dobre keby isiel na operaciu, len to si musi on rozmyslet

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slavkadud
24. jan 2020

@perdulka7 ano, to som pochopila, ze za nedlho budu mat 🙂

zuzap33
24. jan 2020

Už len to že rieši dospelý chlap svoj sexuálny problém so svojou mamou

suzitok
24. jan 2020

Tiež nechápem, načo riešite všetko so svokrou.. tieto veci si urobte podľa seba a nikto o tom nemusi vediet .. ešte dobreze pisomny suhlas od nej nepytate...neviem si celkom realne predstaviť dvoch dospelých ludi, ako idu so svojim problemom za mamickou/svokrou....
A bábätko nerieš, pokiaľ nebude mat problem, nezasahujte do toho...

maca1984
24. jan 2020

dufam, ze s mamickou prebera aj polohy a sexualne praktiky.Ved hadam mamicka poradi co je dobre 🙈🙉🙊

autor
24. jan 2020

No asi som to zle napisala. Nerozoberame s nou cely nas zivot, ja sa jej vyhybam ak to je mozne lebo nevie nic ine iba ludi ponizovat a spravat sa ku nim ako k 5 rocnym detom. (Ucitelka, asi choroba z povolania 🙃) nerozoberame s nou urcite ani nas sexualny zivot. Priatel bol u lekara a stretla ho jej sestra ktora robi v nemocnici, tak jej uz potom doslo preco tam bol kedze to ma od dietata a ona to zanedbala. Ked bol v puberte tak sa mu za to smiala a povedala mu o danom zakroku, ale nahovorila mu ze to strasne boli, ze uz potom nebude mat deti, ze mu to bude sposobovat bolesti pri sexe. Lenze on ich ma hlavne teraz, co na nom aj vidim, ale on sa to snazi kamuflovat. Bol rozhodnuty ze pojde ale potom zacala ona zase tie iste rozpravky co v detstve a uz sa zlakol.

autor
24. jan 2020

Dokonca sa mi priznal ze ked bol chlapec, nikdy mu nepovedala nic o sexe, ako sa ma “starat” o penis, ako spravne dodrziavat hygienu, proste nic.

maca1984
24. jan 2020

Nech sa vykasle v tomto na mamu tetu stryca a pod.a riesi svoj problem.

autor
24. jan 2020

@maca1984 lenze on sa boji a hanbi. Trvalo mi skoro dva roky kym som ho donutila vobec ist k lekarovi. Ja uz dakedy rozmyslam ci chcem vobec s takym tvrdohlavym clovekom zit a vychovavat dieta. Ale to su asi len tie tehotenske hormony

matkamirko
24. jan 2020

Tak mu povedz, to co mne hovorila pediatricka, ze tam mala dvoch skoro pubertiakov, ktorym to"prasklo", ked mali intimne " hratky", a takmer vykrvacali! Ja zasnem, ako este stale moze byt niekto tak pozadu 🤦

maca1984
24. jan 2020

To mu musis polopate vysvetlit,co sa moze stat,ci chce stale trpet,alebo byt bez sexu?tak,aby sa neurazil a pochopil ze zle mu nechces prave naopak

lenkakravcova
24. jan 2020

Fimóza je často dedičná. Čiže úplne chápem, že nad tým uvažuješ.
Ak by to podedilo aj dieťa, tak je to lepšie riešiť skôr, ako potom neskôr v dospelosti.

simsalabim
24. jan 2020

Chapem, ze chlapi su zbabelci a strachopudi, k lekarovi ich dostat tazko, ale ved v dnesnej dobe si o tom zakroku vie precitat aj na nete, nie? Nechapem, ze dospely chlap radsej pocuva svoju mamu, ktora navyse ziaden penis nema a nemoze vediet, cim on prechadza.

pribinak
24. jan 2020

Treba sa s ním porozprávať, že mat sex ako utrpenie sa skôr či neskôr prejaví na vzťahu a jeho kvalite
Netlač na neho, ak to má v hlave zafixované, že to boli, môže sa mu stať hento či tamto, tak to chce dlhy čas a trpezlivosť
Treba nájsť dobrého doktora vo mu to celé vysvetli
Smutne, že práve mama napáchala take škody na jeho psychike

mihula
24. jan 2020

ak sa hanbí,nech s ním k lekarovi ide mama-možno to da🙂

zumbulka20
24. jan 2020

Ahoj napis mi sukromnu spravu, viem ti o tom viac povedat...