Ahojte vedeli by ste mi poradiť co s tym? Už par dni mi svietia 2spravy ako neprecitane,pritom všetky inzeráty mam prečítane...nejedná sa o súkromnú postu, skusala som to aj nahlásiť ale tam sa mi nikto neozyva.. čokoľvek som spravila stále to tam svieti...rovnako mi to ukazuje aj na notebooku,aj tablete aj mobile..dokonca aj u rodičov na počítači...zmenila som prehliadac...všetko je aktualizované...už som z toho jeleň...ďakujem za rady
Ja mam ten isty problem svietia mi moje nakupy 2 spravy a popritom mam tiez všetko prečitane
možno je to dočasné kvôli nejakej aktualizácii. kedysi bola aj situácia, že nezobrazilo upozornenie na novú správu, kvôli prebiehajúcej údržbe systému...
... mne to tiež takto svietilo a nakoniec som zistila, že je správa z jedného už ukončeného nákupu spred 2 rokov, že rozširujú eshop ....
@vargatomas1 asi budú oni nieco robit..ide to dosť na nervy hihi
@bella77 mne tiez svieti 11inzeratov ako neprecitanych, pricom precitane su. Uz dva mesiace mi to nechce zmiznut a tiez neviem co s tym.
@janulienka83 vam svietia konkrétne inzeráty,? Lebo mne len všeobecne svieti..neukáze ktory inzerat akože nemam prečítany...každopádne to bude ich chyba...najviac ma mrzí,že sa nie je kde obrátiť,lebo sa tam nedá dopísať...stále to hodí späť...že nemám aktualizovaný prehliadac...pričom ja mam najnovšiu verziu..všetko aktualizované..
Aj mne svieti 1 správa moje nákupy už 3 dni,tiež mi to nechce zmiznúť.
@haanovajana mne tiež uz par dni...preto som aj túto diskusiu založila, aby si to všimli...zda sa však,ze zatial nic
@bella77 rieši sa to postupne, napíš na technickú podporu a vyriešia to aj tebe 😉
https://www.modrykonik.sk/help/#cat-technical-s...
Aj mne svietia 3 den tiez 2spravy ako neprečítané a pritom všetko prečítané nepotrebné stare zmazane ☹
Jeeeeej tak už mi nesvieti konecne nic...prišla som na rad...ďakujem vám všetkým. Prajem vsetko dobre
daj printscreen, nech vidíme ktoré správy ti svietia...