Švagriná ma v kuchyni neznáme chrobáky a vajíčka

15. jún 2020

Ahojte, chcem sa opýtať ci neviete poradiť čo to môže byť za hmyz. Podotýkam fotka je odfotena pod kuchynskou linkou čiže je tam prah.. Ďakujem za odpovede prikladám fotku.

brezza
15. jún 2020

A su to vajicka? Nie su to mysie vykaly?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheila72
15. jún 2020

"švagriná" má doma myšky 😆

kakakina
15. jún 2020

To niesu mysacince, tie sú menšie me to pripadá ako take zemiakové chrobaky

brezza
15. jún 2020

@kakakina to je co?

autor
15. jún 2020

Baby niesu to hovienka 😂😂 teraz rozmýšľame že možno larva z nejakej mušky

brezza
15. jún 2020

Myší výkaly jsou malé, tmavé a vypadají jako zrníčka obilí. Nový trus je černý a vlhký, starší je suchý a světle šedý.

Si si ista?

brezza
15. jún 2020

A nahodou cierna ryza sa jej tam nerosypala?

3petka
15. jún 2020

Veď jedno chyťte do servítky aby ste lepšie videli. Nevyzerá to že by to bolo niečo zive

sosisa
15. jún 2020

Pozrite na nete chrobáka Rus domáci....mne sa zdá že toto sú jeho larvy 🤦‍♀️

lussyita
15. jún 2020

To sú larvy muchy... najradšej to má kuchyňu... Teraz sa to mnozi a má tam toho dosť.. treba popozerať spary, tmavé teplé suché miesta a zbaviť sa toho..lebo keď to vylezie bude toho kvantum... môže to má hocikde..

autor
15. jún 2020

Nasla na nete nejakú muchu co sa tomu podoba. 🙂Brat bol dostipany od toho.. už je to povysavane vystriekane tak snáď sa to neobjaví znova.

autor
15. jún 2020

@lussyita áno tiež mam ten pocit ze je to z muchy

lussyita
15. jún 2020

Je, ony tie larvy menia farbu a som to niekde čítala že keď zostanú az také tmavohnedé sa čoskoro vyliahnu...

autor
15. jún 2020

@3petka ma aj vo flaske že čo sa stoho vyliahne ale podľa mňa to zdochne 😀

sosisa
15. jún 2020

Skus pozrieť toho rusa domáceho a jeho larvy
Mne to pride skôr ako tie mušacie...

autor
15. jún 2020

@sosisa pozerala som nepodobá sa mi to 🙂

kittykat22
15. jún 2020

potom nam napis 😅 celkom napinave toto

lindusss2016
15. jún 2020

No veru neviem, ci by mucha takto kadejako nakladla vajicka. Ja som raz rozmrazovala maso a kym som sla z neho varit, mucha nakladla vajcia, boli biele tsketo podlhovaste, ale boli pekne spolu natesno jedno vedla druheho a bolo ich omnoho viac. Toro fakt vyzera ako mysacie hovienka

merynka3
15. jún 2020

Toto som si priniesla od jednej kocky, ktora mi dala detske caje pre maleho... boli v tej skatulke zakuklene. Rozmnozilo sa mi to kade tade v potravinovej skrini, vyzralo mi to cokoladu a kuklilo sa asi vsade. Patrala som, ze co to je, odkial to je. Pomohlo len najst zdroj, vsetko pretriedit, co je uz "chytene" zahodit, poumyvat vyzdezinfikovat policky. A uz to nemam. Ono to aj do muky islo, proste vsade, prezralo obaly.
Zabezpecila som si sklene dozicky a co sa da, skladujem tam.
Da sa to aj z obchodu priniest, ak je zle skladovany tovar...

andreablabla
15. jún 2020

Su to vajicka much. Mame morske prasiatka a obcas sa stane, ze muchy do spinavych pilin nakladu vajicka. Vyzera to presne takto isto.

andreablabla
15. jún 2020

Presnejsie kukly much. Dajte go google obrazkov kukly much ;)

remtete
22. júl 2020

Ano, potvrdzujem - uz zakuklene cervy much. Zisti to rak, ze ked to rozpuci, tak vnutri je take mazlave biele. Ak je to len skrupinka, tak uz je vyliahnuta.

Mam tiez "tu cest" asi kazdy druhy rok.
Niekedy to odhalim skor ze mi po kuchyni lozia biele husenice, niekedy o tom ani neviem az zrazu rano dojdem a na balkonovych dverach desiatky much - nechutne.
A to podotykam ze som dost pedant na poriadok, Odpad mame na balkone vonku, tak doteraz neviem preco tak oblubuju moju kuchynu, pretoze vsade som sa docitala len to, ze kladu vajicka do smeti, mrtvoly ci hnijuce veci - ale na dlazku??

Ked zbadam jednu kuklu tak okamzite treba celu kuchynu vycistit, hlavne pod linkou, pod chladnickou, v spajzi, za sporakkm.. vsade po zemi, proste jedna radost >:(

Vacsinou s tym bojujem tyzdne, lebo aj ked mam pocit ze uz nemaju kde byt, vzdy sa ich este zopar najde. Svagrine zelam vela stastia!

Ps.: pozor na vysavac, treba hned vysypat, vyliahnu sa kdekolvek.

nedokonala
14. dec 2022

šak to sú morčacie alebo potkanie bobky jejda no určite, že vajíčka, čo tak rovno praženica?🙄

nedokonala
14. dec 2022

😂😂😂😂🙈

lili1607
20. júl 2023

A čo to nakoniec bolo? @nedokonala