Dobrý deň, je tu nejaká baba, ktorá má svadobný salón a vedela mi v niečom poradit? Ide o nezvratnú zálohu. Dakujem
Veľmi dobrá kolegyňa zrušila svadbu, resp. presunula z vážnych dôvodov. Zaplatila zalohu za šaty 400e, žiaľ nevrátili. Dôvod ich absolútne nezaujímal, bolo im to jedno.
@srdeenko19 ak by mali kazdemu vracat, tak môžu rovno zavriet. Nevesty sú nerozhodne, špekulujú do posledného dňa, zatiaľ čo tebe stoja šaty v salone, aj ked mohli byt požičané. a čo sa týka pádnosti dôvodu, veď to si každá druha môže vymysliet, ze jej zomrel snúbenec, mama, aby zahrala na city.
Mne tiež nevrátili zálohu a dala som vedieť pól roka dopredu .. nie pár týždňov … aj som povedala padny dôvod, nebolo to preto, že by som si vybarala šaty niekde inde … a tuším som vtedy dáva aj vyššiu zálohu .. :/ hold smola no
Čo je na tom na nepochopenie? Zaplatíš a už je na tebe či ich aj zoberieš alebo nie.
Podmienky ti určite oznámili v salóne, mňa by zaujimal dôvod 🙂z mojej skúsenosti, keď nevesty nájdu vysnívané šaty niekde inde, oželejú aj zálohu (to už je tá daň za svadobnú tour po salónoch 😁) Muselo by ísť o veľmi, veľmi ústretový salón a nejaký ozaj vážny dôvod ...
ak ide o zalohu ked si skusa - predavacka jej venuje cas,vyskusa si xy siat poradi pomoze a to treba zaplatit ... niektore salony tu sumu potom odrataju od siat ine nie-to je uz na salone ...
Ja som nespadla z Marsu, ani nemám najvyššie vzdelanie základnú skolu. Furt len útočíte v mojej otázke j jasná otázka a ani jedna odpoved, ze áno mám salón, pytaj sa. To svedčí o vašej inteligencii ani primitivnemu textu neviete pochopiť dievčatá ✌️ Ja som sa chcela opytat, či si mozem vybrať polnočné saty namiesto svadobných, ak som si vybrala svadobné inde. Nejde o zálohu, ale sedeli mi tam aj popolnocne a nemali sme rozhovor s majitelkou, či záloha je pohyblivá aj na popolnocne a ak to podľa MAJITELIEK siat je netaktné tak dám spatečku a nebudem nikam volat. V zmluve je, ze si v salóne mozem vybrať v posledný den skúšky aj iné saty, tak či mozem aj popolnocne. Volala som pani majitelke, keď som videla, že vase rady sú mimo a vyšla mi ústrety a vymení mi to za popolnicne.
@tramtada31 ze jej zomrel snubenec????? take nieco sa da vymysliet...nieco tak bolestive????ani zo srandy
Nevratná záloha sa preto volá nevratná, lebo sa nevracia. Alebo čo chceš poradiť?