Svadobný salón - nevratná záloha

7. okt 2024

Dobrý deň, je tu nejaká baba, ktorá má svadobný salón a vedela mi v niečom poradit? Ide o nezvratnú zálohu. Dakujem

chrobak7
7. okt 2024

Nevratná záloha sa preto volá nevratná, lebo sa nevracia. Alebo čo chceš poradiť?

srdeenko19
7. okt 2024

Veľmi dobrá kolegyňa zrušila svadbu, resp. presunula z vážnych dôvodov. Zaplatila zalohu za šaty 400e, žiaľ nevrátili. Dôvod ich absolútne nezaujímal, bolo im to jedno.

tramtada31
7. okt 2024

@srdeenko19 ak by mali kazdemu vracat, tak môžu rovno zavriet. Nevesty sú nerozhodne, špekulujú do posledného dňa, zatiaľ čo tebe stoja šaty v salone, aj ked mohli byt požičané. a čo sa týka pádnosti dôvodu, veď to si každá druha môže vymysliet, ze jej zomrel snúbenec, mama, aby zahrala na city.

katik22
7. okt 2024

Mne tiež nevrátili zálohu a dala som vedieť pól roka dopredu .. nie pár týždňov … aj som povedala padny dôvod, nebolo to preto, že by som si vybarala šaty niekde inde … a tuším som vtedy dáva aj vyššiu zálohu .. :/ hold smola no

januska12323
7. okt 2024

Čo je na tom na nepochopenie? Zaplatíš a už je na tebe či ich aj zoberieš alebo nie.

morusha
7. okt 2024

Podmienky ti určite oznámili v salóne, mňa by zaujimal dôvod 🙂z mojej skúsenosti, keď nevesty nájdu vysnívané šaty niekde inde, oželejú aj zálohu (to už je tá daň za svadobnú tour po salónoch 😁) Muselo by ísť o veľmi, veľmi ústretový salón a nejaký ozaj vážny dôvod ...

ukgirls
7. okt 2024

ak ide o zalohu ked si skusa - predavacka jej venuje cas,vyskusa si xy siat poradi pomoze a to treba zaplatit ... niektore salony tu sumu potom odrataju od siat ine nie-to je uz na salone ...

morusha
7. okt 2024

@ukgirls Skôr si myslím, že sa jedná o zálohu za šaty, nie poplatok za rezerváciu skúšky... možno sa ešte vyjadrí.

autor
7. okt 2024

Ja som nespadla z Marsu, ani nemám najvyššie vzdelanie základnú skolu. Furt len útočíte v mojej otázke j jasná otázka a ani jedna odpoved, ze áno mám salón, pytaj sa. To svedčí o vašej inteligencii ani primitivnemu textu neviete pochopiť dievčatá ✌️ Ja som sa chcela opytat, či si mozem vybrať polnočné saty namiesto svadobných, ak som si vybrala svadobné inde. Nejde o zálohu, ale sedeli mi tam aj popolnocne a nemali sme rozhovor s majitelkou, či záloha je pohyblivá aj na popolnocne a ak to podľa MAJITELIEK siat je netaktné tak dám spatečku a nebudem nikam volat. V zmluve je, ze si v salóne mozem vybrať v posledný den skúšky aj iné saty, tak či mozem aj popolnocne. Volala som pani majitelke, keď som videla, že vase rady sú mimo a vyšla mi ústrety a vymení mi to za popolnicne.

tomasisa
8. okt 2024

@tramtada31 ze jej zomrel snubenec????? take nieco sa da vymysliet...nieco tak bolestive????ani zo srandy