Ahojte tie čo ste si skúšali svadobné šaty je veľkosť normálna ako ja nosím? lebo kamoška mi tvrdí že keď nosím veľkosť 38 šaty si musím skúšať 42-44. Čo mi príde strašné veľa . Ďakujem za odpoveď 😊
To závisí asi aj od značky. Ja mám veľkosť 36, svadobné šaty som síce mala 38/40, ale boli dosť výrazne zužované na páse. Takže si myslím, že 36 by mi sedela akurát aj bez úprav (takú veľkosť ale nemali). Veď v salóne ti poradia
Ja mám opačnú skúsenosť. Nosila som 34/36 a svadobné šaty zn. Maggie Sottero som mala číslo 2 (32). Možno iné značenie, možno zavážilo to, že boli vzadu na šnurovačku, ale boli mi tak akurát. O čosi menšie a už by som ich neobliekla.
Ak ideš skúšať do salónu, tam ti poradia správnu veľkosť alebo ju spolu nájdete.
Ja som mala taku velkost ako bezne nosim vsetko.
To počujem 1.x
Ja nosím 36, šaty boli 36 a ešte mi boli veľké.
Mala som veľkosť šiat rovnakú ako nosím svoje šaty. Šaty boli na gombíky,možno keď máš korzet,tak je väčšie rozpätie
Ja nosím veľkosť 42 alebo 44 a šaty som mala 50
Tak napríklad talianske veľkosti sú iné ako naše. Naša 40 je talianska 44.
Veľmi záleží odkiaľ šaty sú (španielsko, taliansko, poľsko atd) záleží aj od konkrétneho modelu, pani ti v salóne poradí, ma skúsenosť. Veď aj oblečenie nie vo všetkých obchodoch je cislovane rovnako
nosila som 34 a svadobné som mala 38...