Ahojte , objednávala si niektorá šaty z netu ? 🙂 Ak áno aké máte s tým skúsenosti ?
ja som si objednala, ale nie svadobne.. z ciny cez aliexpress.. nevedela som sa rozhodnut medzi velkostami a vzala som vacsie, mam sikovnu krajcirku a upravila mi ich ako bolo treba 🙂
@drobec_l ahoj no myslim si, ze chces byt krasna nevesta a nemyslim si, ze toto je spravny sposob ako to docielit 😀 poviem ti to na mojej skusenosti, chcela som vzdy krasne biele saty, velke, z dlhym zavojom a cipkami proste nadhera a ked som si ich vyskusala pozerala som, ze uhm vobec sa to ku mne nehodi, skoncila som zo smotanovymi satami obtiahnutymi na prsiach a volnymi dole vyzerali ako krepove krasne boli a zavoj som mala kratky, pretoze v dlhom som vyzera jak lochneska 😀 😀 a dalsia vec co ak ti velkostne nesadnu teprv ich ist upravovat ? nieje jednoduchsie ist do mesta a poskusat vsetko co najdes ?
@drobec_l ja som mala z ciny, site na mieru a boli skvele 🙂 vsetko sedelo, material bol berfektny. tusim boli z aliexpress.com alebo alibaba.com? uz neviem presne
@drobec_l ak môžem poradiť, určite pobehaj pár salónov a poskusaj čo to dá 😉 a ked budeš vedieť, aký strih a farba tí sedia, objednaj si kľudne aj z činy. Len musíš rátať s tým, že nejaké úpravy bude treba potom asi este doriešiť.
@paskolinka presne tak to budem riešiť 🙂
ja som si cez jednu babu tu na bazare kupovala svad. saty, vysli ma 80e, boli paraaaaaaaadne, mala ich predomnou oblecene len ona. v pozicovni ich malo milion zien, su drahsie a este ich musis vratit.. tieto ked budem chciet-zatial nechcem mam k nim moooc velky vztah- tak ich predam a este aj usetrim.. 🙂
ja som tiež vytipovala viacero krásnych šiat no na mne vôbec nesedeli...alebo som nemohla v nich dýchať...do takéhoto rizika by som ja teda nešla...na inzerát som išla iba raz a skúška dopadla zle...zaskočilo ma aj že boli od svadby ešte aj špinavé a spotené no a veľkosť absolútne nesedela...a platiť ešte aj za krajčírku....to ee
V ponuke mám výber NOVÝCH spoločenských, kokteilových či klubových šiat, značky EVER PRETTY, GRACE KARIN a iné...REAL fotky.Teraz ZĽAVA na všetky modely šiat. Viem poradiť a objednať veľkosť ktorú potrebujete. Ku každým šatám DARČEK zadarmo a to praktický obal, ktorý využijete pri cestovaní, alebo uskladnení šiat. Väčšina šiat od 20 do 45 e.
Spôsob doručenia: poštou po prevode peňazí na účet, na dobierku alebo osobný odber v Košiciach - možnosť vyskúšania si
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Ďakujem
https://www.facebook.com/kbazarik
Ja som si objednavala saty cez net, cez alibabu, ale prislo mi nieco, co sa ani neda nazvat satami, proste hnus, platila som za ne 350eur, ktore mi uz nikdy nikto nevrati, a o tom ake stresy som mala z toho,ze co si obleciem na svadbu, ani nehovorim ..... ☹ ☹ ☹
Ja som vedela aký strih, objednala som si z ebayu custom made, boli site na mieru a boli to najkrajšie šaty na svete. Ešte som si ich dala potom upraviť krajčírke, lebo kým bola svadba som ešte schudla a odstavala mi trochu čipka na chrbte, kde sa napajala na rukávy. Stali ma veľmi málo (okolo 100€). Celá som bola oblečená z ebayu, ja odtiaľ ale kupujem úplne všetko. Aj manžel mal odtiaľ tailor made oblek, tiež za 100€, je nádherný, nosí ho vsade už teraz (na všetky spoločenské udalosti)
@drobec_l je to uz sice davno a objednavala cez ebay a boli uzasne a vsetko prebehlo bez komplikacii a sedeli super,ale ja mam klasicku konfekcnu velkost 😉