Ahojte, tato baba na ig písala, že toto sú šaty z alicka, čo si o tom myslíte? Dali by ste si svadobné šaty z Aliexpress?
Preboha nie 🙈 a svadobné šaty musíš skúšať, nefunguje to tak, že tieto sa mi páčia tieto mi budú dobre. Ja som chcela úplne iný štýl ako som nakoniec vybrala.
Nie vyzerajú veľmi lacno a nesedia jej na postave. Svadobne saty nemôžeš len tak objednať z aliku. Nehovoriac o tom aký je to šmejd a nekvalitne spracovanie, materiály atď..
Ved aj tak vyzeraju...
Bola som na svadbe, kde mala nevesta šaty z Ali. Nádherné, červené. Sama vravela, že to bola kúpa za malý peniaz a bola zvedavá, ako to dopadne. Dopadlo to výborne. Tieto tiež nie sú najhoršie, ja by som si ale odtiaľ šaty na svadbu, ani nič podobne "dôležité" neobjednávala.
Tiez by som si nedala saty, ktore som si nevyskusala. Mala som vyhliadnute jedny, ale ked som si ich obliekla, tak nic moc. Potom som si jedny vyskusala, ktore ma na vesiaku nezaujali, ale prisiel ten waw moment a to su prave svadobne saty. Tiez poznam osobne 2 baby, co si kupovali online saty, asi nie z Aliho, lebo este to nefungovalo vtedy a boli pekne nevesty. Jednej dokonca vybral saty priatel, lebo jej to bolo jedno a mala pekne saty. Je to risk
Moja susedka mala šaty z Ali. Je silnejšej postavy. Kúpila väčšie a trošilililinku jej ich len prispôsobili. Bola max spokojná. Vravela ze nie za veľa eur.
Tak dcére na karneval, ale nie na celoživotnú udalosť. 👌 Vôbec jej nesedia a áno, úplne jej verím, že su z Aliexpress, veď aj tak vyzerajú.
V prvom rade nerozumiem ako sa tu táto diskusia vôbec objavila? Stiahnuť niekoho foto a robiť rozbor šiat ktoré si slečna vybrala... To kde sme...?
Druhá vec písať tu také komentáre ako tu niektoré ženy píšu... Vy ste nejaké módne ikony alebo návrhárky?
Že či si na "dôležitú" udalosť dala to alebo to..?
Asi to každý vníma nejako inak nie? Kde sa vo vás berie tá drzosť písať tu že vyzerá lacne a podobne. Len či ste vy boli všetky také krásavice keď máte také svetonázory 🤗
Tiež sa stotoznujem s nazorom @ameema, neviem, ci si je autorka vedoma toho, ze stiahnut cudziu fotku z internetu je jednoducho kradez a asi musi byt autorka dobre zakomplexovana, ked riesi inu zenu a jej saty a keby ich mala aj zo secondhandu je to jej vec a hlavne, ze ona sa citila v tych satach dobre a citila sa byt pekna...ja som si saty objednala z asosu a ak mi nesadnu, kupim si ine a ak mi sadnu, budem rada, nepotrebujem sa hrat na princeznu z bojnickeho zamku na svadbe...pokial nevesta chce, nech ma saty z ali, pokial chce, nech ma saty usite presne na svoju postavu a pre mna za mna nech ma aj rifle s mikinou, ak sa bude citit stastna...nie je to tvoja starost mila autorka, aj keby so šerblo_m na hlave pride nevesta. :-*
Aj moja kolegyňa mala svadobné šaty z Ali a bola spokojná. Vydávala sa pri mori v Chorvátsku
@jenni_p mam to podobne. Nie pre kazdeho je predsa svadba udalost desaťročia. Ja som mala jednoduche saty z Etsy, nakoniec neboli namieru kvoli casu, skratila mi ich krajcirka. Mali sme nadhernu emocionalnu svadbu, bola som krasna nevesta s uplne nudnymi satami nad ktorymi by sa tu asi slecny pohorsovali..
Ano aj ja som mala a upravili mi ich presne na mieru tam a boli nadherne. Nik nechcel na svadbe verit, ze su z ali nove za 80€.
A mne nebolo luto, ze mi po nich deti skakali a ze som nevyhodila 800€ za pozicanie na 1 den 😁
aj ja som mala šaty z ali a vyzerali úplne normálne, tak ako každé iné.. nepísalo na nich že boli za 40€.. na fotkách vyzerajú normálne.. a aj šťastné manželstvo mám napriek tomu že som bola oblečená lacnejšie ako manžel 🙂
@ameema úplne súhlasím. A tie vyjadrenia, že svadobné šaty si NEMÔŽEŠ objednať z Ali, no to už kde sme aby mi tu niekto diktoval čo môžem a čo nie. Je to každého osobná vec a nikto nemá právo tu zakladať takéto diskusie. Aj keby šla nevesta v čiernom alebo nahá alebo neviem čo, je to jej vec a nikto nemá právo to riešiť v diskusii na MK.
Vážne tu riešime, kto mal aké svadobné šaty a ako sa nám nepáčia? Haló, ved to je také prízemné. Nech ma každý aké sa mu páčia, keď bude chcieť mat čierne mini šaty z Gate za 5 eur na svadbe tak nech....a ešte aj prekopirovat a vycapit tu jej fotky, ved to je úbohé
Tak na prsiach jej absolútne nesedia, ja by som si takto nesediace šaty nedala, aj keby boli od Diora. A z Aliexpresu by som si nedala nič, aj keby by mi to sedelo ako riť na šerbeľ.