SUV s výhodnou spotrebou

31. okt 2024

Ahojte vedel by mi poradit niekto SUV, ktoré mám veľmi výhodnú spotrebu? Aj diaľnice aj mesto Ďakujem

tundra
31. okt 2024

Ford Kuga - nafta Toyota RAV 4 hybrid,Lexus RX 450

autor
31. okt 2024

@tundra ďakujem za odporúčanie, no ani jedno sa mi nepáči

didush27
31. okt 2024

Honda CR-V, HRV..

colsami
31. okt 2024

Co je to velmi vyhodna spotreba podla Teba?

e1h
31. okt 2024

SUV s dobrou spotrebou už je samo o sebe oxymoron ale ak sa má ešte aj páčiť žene, tak sme asi aj skončili. :D
Ale dobre, dám dva návrhy, Mazda CX-60 alebo CX-80 s 3,3 litrovým naftovým motorom. Alebo ak má byť naozaj dobrá spotreba, tak asi by sme sa mali začať rozprávať o autách s elektrickým motorom. Tam je ponuka už dosť pestrá a spotreby sú naozaj dobré, akurát treba mať možnosť nabíjať doma, inak to nedáva zmysel.

madeincssr
31. okt 2024

Musi to byt velke SUV? Musi to byt 4x4? Musi to byt "reprezentativne" (premiovka)? Musi to "trhat asfalt'? Rozpocet?

e1h
31. okt 2024

@madeincssr Ak žena chce SUV tak je jasné, že to musí byť veľké, musí to byť tank! Samozrejme pekný tank. S nízkou spotrebou... 😉

P.s.: Spomenul som si na toto video:

https://www.youtube.com/watch?v=6_MaV-YdrXk
milanemila
31. okt 2024

A budget mas aky prosim ta? Lebo ked sa ti nepaci lexus RX ani toyota raw4, tak neviem aku mas predstavu 🤷🏼‍♀️

autor
31. okt 2024

@e1h veľmi pekné auto, tá cx-60. Elektro určite nie

autor
31. okt 2024

@madeincssr nemusí to byť tank ako píše nižšie, rozpočet tak 60 000/70 000

autor
31. okt 2024

@e1h nie nieje to jasné, keby nemám deti SUV nechcem, mám radšej nízke športové autá

autor
31. okt 2024

@milanemila nepáčia sa mi výzoro, rozpočet píšem vyššie

autor
31. okt 2024

@minenkak veľmi pekné auto, pripomína mi cayenne

e1h
31. okt 2024

Za odmietnutím elektro auta je aj nejaký reálny dôvod (napr. nemožnosť nabíjať doma, alebo nevyhovujúce prevádzkové podmienky pre EV), alebo len nejaké presvedčenie? V cenovej triede nad 50 tisíc sú totiž elektrické autá oproti spaľovacím už výhodnejšie ak si spočítate celkové náklady na kúpu+prevádzku.
Ja síce Teslu nemusím, ale taký Model Y začína na menej ako 43 tisíc a konfigurácia s najsilnejším motorom a so všetkým nezmyselným čo sa dá objednať vrátane autopilota sa zmestí do 70 tisíc. Ak to prevádzkové podmienky auta dovolia, tak ja by som z daného rozpočtu kúpil už elektrické auto, a to napriek tomu, že ten 3,3 litrový motor v Mazde sa mi veľmi pozdáva.

autor
31. okt 2024

@e1h nepodporujem elektro autá, keď mám auto chcem počuť jeho zvuk

e1h
31. okt 2024

Potom odporúčam Daciu Duster s trojvalcom. ;)

biba_18
1. nov 2024

keď má niekto na auto za 70 litrov tak predpokladám že má aj na 10 litrov benzínu…

alkoholik
1. nov 2024

@e1h Na LPG by som doporucil

tundra
1. nov 2024

@autorka Jaguar je sice pekne auto,ale to je vsetko...neodporucam Jaguar, ani nove Volvo,velmi vela problemov s elektronikou....

katarinaba
1. nov 2024

Mala som kia sportage 2012 diesel 1,7 objem. Zrala cca 6,5 litra. Kombinovane. Teraz mam tiez sportage 2024 ale benzin 1,6 objem, zerie cca 7,7 kombinovane. Trochu lutujem, ze som nevzala diezel, ale mala som obavy z tych info, ako ich postupne zakazu, nepustia do miest a pod.

katkaseiner
1. nov 2024

volvo xc60 diesel...na dlhé vzdialenosti zerie okolo 5,5 litra, na kratsie to je uz horsie, ale kludne aj 7-8 l sa da... (hoci zazila som uz aj 12 🙈)

gir
1. nov 2024

Jeep Compass

madeincssr
4. nov 2024

Audi Q[nieco] si nezvazovala? A musi to byt take drahe a musi to byt SUV (resp. 4x4)? Ak nie, tak napr. Cupra Formentor sa ti nepaci? Ak ano, tak Honda CRV alebo Mazda CX-[nieco] a vhodnym motorom? Chce to pokukat aspon po autosalonoch, posudit modely, posadat, zuzovat vyber (aj motorov, hybrid by som u japoncov nevylucoval - v meste velkemu autu pomoze dosiahnut akceptovatelnu spotrebu) a napokon kandidatov dobre pregooglit na webe (recenzie, spolahlivost, problemy).
A este mozno niektore Subaru, aj ked dizajnovo nemusia sadnut kazdemu. Len dobre pregooglit konkretnu vybranu motorozaciu.

hefo
4. nov 2024

Keď chce niekto opicu, musí mať na banány...

laurita285
4. nov 2024

Q8, super vúz a super spotreba.

lenkakravcova
4. nov 2024

Pri SUV len pozor na parkoviskách. Najviac detí zrazia na parkoviskaách práve SUV, kvôli mŕtvym uhlom, ktorých oni majú požehnane.

autor
4. nov 2024

@hefo máme o to sa neboj, jeden sa o auto pre dcéru 🙂

gabinkomisko
4. nov 2024

Cx60 diesel odporúčam.. Krásne veľké pohodlné suv pre ženu.. Spotrebu mam 7 l, ale keď sa po snažíš, môžeš mať 5,5 až 6

minenkak
4. nov 2024

@gabinkomisko prečo pre ženu