SUV do 20 000 EUR

12. dec 2024

Ahojte idem sa spýtať trošku nezvyčajne. Chceme si kúpiť auto aby sme zabezpečili komfort pre naseho psa. ( deti mať nemôžeme tak sa prosím nevysmievajte a neobúvajte do mňa). Hľadáme nejaké SUV do 20 000€ aj jazdené do tých 150 000 km, od ročníku 2018 vyššie, kde sa zmestí táto klietka s rozmerom L 91x65x70 cm . Vedeli vy ste nejaké odporučiť? Či je to automat alebo manuál nezáleží, ani či benzín alebo diesel. Ďakujem

tundra
12. dec 2024

Ked chces komfort,tak si kup deliace sito medzi kufor a sedacky a psa nechaj v kufri.
My jazdime dlhe trasy a pes je na zadnych sedackach.Pozri Skoda Kodiak alebo Seat Tarraco.

colsami
12. dec 2024

Ahoj,
Inak tieto klietky vyrabaju aj na mieru do presneho auta, takze cesta je vyhliadnut auto a potom donho dat vyrobit klietku (podla mna lepsie ako klietke prisposobovat auto).
A aky velky je pes? Myslim co za plemeno? Tiez myslite na to ze je celkom fajn ak to SUV nema prilis vysoky kufor tj pes tam bez problemov vyskoci/zoskoci - ak ma na to velkost.

Vzdy som tu klietku chcela, je to najbezpecnejsia alternativa cestovania (na sedackach by som napr ja psa nikdy nevozila aj ked vela ludi ano, neberiem), ja vozim v kufri a tuto klietku nemam iba z toho dovodu, ze zvycajne chodime tak nabaleni, ze by mi zabila prilis vela priestoru.

madeincssr
12. dec 2024

...alebo ak ma byt auto nie prilis velke (dlhe), vyskusat (v bazari alebo autosalone), ci sa klietka nevojde aj do "o cislo mensich" Skoda Karoq alebo Seat Ateca.

btus
12. dec 2024

my nemáme klietku, vozíme dvoch psov ( samojedy) ale len kufri.Ja by som odporúčala deliacu mrežu medzi kufor a sedačky. Tá postačuje aj pre Rakúsko, nemusí byť klietka. Ja som videla tieto klietky aj v klasických kombíčkach. Ale je pravda, že to zaberie celý kufor. Ak SUV ( za mňa zbytočne veľké a drahé auto) tak niečo takéto: https://www.autobazar.eu/vysledky/suv-terenne-v...

madeincssr
12. dec 2024

Skoda Kodiaq 1.5 TSI 110kW 6-st. manual (automat by som pri jazdenke neriskoval) kupis s vasim rozpoctom aj mladsi. Benzinak ma vyhodu ze netrpi tolko ani kratsimi mestskymi jazdami. Ked dobre pohladate, najdete krasny v povodnom stave (nic neprelakovavane, pri takomto rozpocte by som si mozno aj kupil merac hrubky laku).

martinmmartin
12. dec 2024

Kup si novsi Caddy podla mna nie suv

autor
12. dec 2024

@martinmmartin ďakujem no to asi nie 😅😅 to auto vyzerá otrasne

pe_mi
12. dec 2024

Seat Ateca

jankaflowers
12. dec 2024

Mitsubishi Outlander

procrastique
12. dec 2024

Q7 by tesne tesne mohla vyjsť

abdn16
12. dec 2024

Honda CR V

colsami
12. dec 2024

@procrastique myslis ze kupis Q7 do 20tis eur, co bude maximalne 6 rocne auto s najazdom do 150tis km? 😁
To mozes zabudnut ... 🙂

procrastique
12. dec 2024

@colsami očividne šli ceny hore :D my kupujeme nové tak nemám prehľad ale pred pár rokmi sme takú Q7 predávali za 26 000 :D

colsami
12. dec 2024

@procrastique no ja nie som ziaden autickar 😁 ale zhodou okolnosti sme kupovali s podobnymi 'parametrami' pred 2r "len" Q5 a uz vtedy by si sa nezmestila s takou cenou. Ani len do tej Q5... 😅

Ale inak autorka ja napr take auto na psy neodporucam (aj my ho pouzivame len ked mame cisto "cesty bez psov", podla mna je k zivotu so psom neprakticke 😃 ovela lepsie mi sluzi nase druhe auto, ziadne "fesne" SUV auto sice, ale prakticke a uz teraz s najazdom pol miliona a moj muz sa sice smeje, ale ako ja hovorim, nech mi este sluzi dalsich par stotisic km... 🙃)