Súťažím o vydanie mojich rozprávok, podporíte ma? 🙂

watergeenie
6. nov 2010

Ahojte dievcata 🙂
Pisem rozpravocky pre najmensie deticky, su na tejto stranke http://www.mamtalent.sk/bublinkove-rozpravocky..... Zatial je ich 7, postupne pridavam.
Najoblubenejsie maju sancu na vydanie, vydavatelstvo si ma uz vsimlo aj detickam sa to paci, hlavne obrazky, ale rada by som mala viac reakcii, co si o tom myslia mamicky a deticky. Tak ak sa vam chce, tak mrknite a komentujte, kludne kritizujte do sytosti 🙂
Velmi velmi pekne dakujem a prajem pekny vikednik 🙂

rhodosbb
6. nov 2010

ahoj Wanda 🙂
obrazky su naozaj velmi pekne, take roztomile 🙂 zaregistrovala som sa na mamtalent.sk a postupne si precitam vsetky tvoje rozpravocky, zatial som stihla O citronovej rybicke a Ako sa zajko naucil soferovat, su velmi milucke 🙂 skusim ich precitat aj mojej dcere, ta ma sice uz 6 rokov a myslim si, ze tvoje rozpravky su pre mensie deticky, ale aspon budes mat aj nazor prvacky 😉
drzim palce, aby ti knizku vydali 🙂

watergeenie
autor
7. nov 2010

Dakujem velmi pekne 🙂 Ano, rozpravky su pre mensie deticky, ale uvidime, co povie mala slecna 🙂
Este raz diky a gratulujem k babatku, pozeram, ze tvoje dievcata maju krasne mena 🙂
Pekny dnik 🙂

momo123
18. nov 2010

Ahoj Wandi!
Urcite ta podporim na tej stranke. Ja som stale vedela, ze si sikovna, ale ze dokazes este aj toto??!!!
(Ten zajko v auticku to je tvoj Mucko z mladosti? 😀 )

A GRATULUJEEEEEEM. Velmi, velmi blahozelaaam.

watergeenie
autor
20. nov 2010

Ahoj moja zlata 🙂 Velmi velmi dakujem za pochvalu aj za podporu 🙂 No jasne, ze zajko je inspirovany skutocnostou 😀