Ahojte, v sobotu máme mládežnícky ples, v poradí šiesty a od jeho počiatku máme zavedenú súťaž o tortu. Súťaží sa skupinovo, ale už nám dochádzajú nápady. Vždy má dve časti. Jedna z nich je pantomíma na nejakú tému (by ste neverili, čo dokážu mladí ľudia za 10 min vymyslieť 😀 ), to by sme mali, ale problém je druhá časť. Máte nejaký nápad? Skupiny budú 4, príp. 5 asi po 20 ľudí...
maja, priviazať súťažiacim na nohy okolo členkov baloniky a musia si po nich stúpať...komu ostane balonik na nohe vyhráva....
- vyšľahať bielko z vajca, kto prvý vyšľahá sneh a dá ho nad hlavu /tak aby nevypadol/ ....
-/je to také 😅 /každý dostane banán a prezervatív...kto prvý natiahne na olúpaný banán prezervatív...
- bez pomoci rúk zjesť z misky špagety s kečupom
hry pre skupiny??
bars aj preteky, kto najpomalsie prejde od startu po koniec- bez statia.. vzdy musia byt v pohybe 😉
jeden velky papier - jena velka ceruzka ci fixka je lepsia- a vsetci sa jej chytia.. a das im temu zviera, vec.. bez dohody, bez reci, musia namalovat nieco.. ide o skupinovu spolupracu bez dohody.. 😉 ..vznikaju komicke zvieratka- som to zazila, pouzivam to pri vyucbe mojich deti v ZS..je to uzasne, a srandovne 😉
pantomima je tiez dobra..moj najcastejsi prostriedok pri vychove a vzdelavani 😉
poskladat lodicku, co najviac kusov..
kazda skupina bude mat noviny- a oznacte spagatom ich uzemie.. a pri starte noviny poskladat, pokrcit, a hadzat na nepriatelske uzemie.. a vyhrava ta skupina co na svojom uzemi na najmensi pocet "bomb".. 😉 ..daj im casovy interval - cca 1-2minuty..
atd.....
kupinka: 2. časť je hocičo, len nech je zábava... no, má to 1 podmienku: nezničiť plesové šaty 😀
baby, ďakujem, určite niečo použijeme, poznačím si aj do ďalších rokov 🙂
ženušky, ak máte ešte nejaký nápad, napíšte, prosím 🙂 rada sa nechám poučiť a inšpirovať...
Obnovujem svoju starú tému, chystáme sa na "náš" večer plný tanca a zábavy a opäť prosím o nejaké nápady. Tie vlaňajšie sú dobré a páčia sa mi, ale potrebujeme vymyslieť hru, do ktorej sa môže zapojiť čo najviac ľudí naraz, najlepšie celá skupina, čo je okolo 20 ľudí...
Damy zasednou na zidle, panove prikleknou z rukama za zady(muze byt i opacne)..damy dostanou mezy kolena banan a panova se snazi banan pusou oloupat a snist, u koho neni uz banan ten vyhrava...tuhle jsem byla na nejake akce a delali to tam a docela se lidi u toho nasmali 🙂
asi je uz neskoro, ale je to dobre hra aj pri posedeni s kamosmi, ked to viazne v komunikacii
takze, roberu sa nalepovaci papieriky a kazdy napise nieco na neho napriklad.slava, hrozno, krasa, sef....no co len chcete.....a prilepi na celo kamosovi, ktory nevidi co je na listocku. potom sa kazdy po jednom pyta, a odpoved je len ano a nie.....kto ma ano pokracuje....a hada svoj listok....ked nie ide dalsi...od polky je to uz sranda a konci sa so slzami v ociach od smiechu.
Dobré tipy, ešte stále nie je neskoro, tak sa pridajte.
Melory, túto hru poznám, my sme sa ju s deckami hrávali na výletoch, ale boli sme vždy len zvieratká, iné veci nám nenapadlo dať... Ale bola to sranda, fakt sa na tom dá dobre zabaviť. A keď nás je aspoň 10, hodinu máme čo robiť.. 😀
Ahojte, mám pripraviť zábavný deň otcov, hľadám zábavné disciplíny pre deti do 12 rokov a oteckov, môžete mi prosím poradiť ? Dík
Zdravím Vás žienky, mám k prosbu 🙂 pripravujeme ples a potrebujeme nejakú kultúrnu vložku a už sme v koncoch s nápadmi, lebo sa nám zdá, že všetko už bolo 😒 (kúzelník,tance, spevy, portréty) potrebujem poradiť, čo sa páčilo Vám a aké by ste mi odporučili? Ďakujem a prajem pekný deň 😉
Nějak jsem nepochopila,o čem bude ta druhá část............. ☹