Pre vysoký záujem pokračujeme v súťaži: "Hľadaj Drobčeka v obchodoch", ktorá potrvá od pondelka 28.3. do stredy 30.3.
Ak pri nakupovaní vo vašom obchode narazíte na novú fľašu dojčenskej vody Drobček, urobíte fotku vašim mobilom, alebo fotoaparátom a pridáte ju do tejto diskusie, s miestom, kde ste ju našli, môžete vyhrať.
Denne vyberieme 10-tich výhercov, ktorí dostanú balík ( 6x1,5L ) dojčenskej vody Drobček a krásne žlté tričko s logom Drobček. Prví 5ti, ktorí pridajú fotografiu po 10 00 hod a ďalší 5ti po 18 00 hod vyhrajú cenu od Drobčeka.
Výhercov budeme kontaktovať Internou poštou a v najbližších dňoch im výhru osobne privezú zamestnanci Drobčeka.
Pravidla súťaže:
Do súťaže sa môžete zapojiť iba raz. Vyhrať v tejto súťaži môžete iba raz.Tí, ktorí už vyhrali v tejto súťaži, nemôžu vyhrať znova.
Ak by sa v niektorý deň nenaplnil počet výhercov, výhry prechádzajú do ďalšieho dňa. Výherca musí zverejniť fotografiu z obchodu, na ktorej je nová fľaša dojčenskej vody Drobček a miesto obchodu (mesto, mestská časť, dedina), kde ste Drobčeka našli.
Tešíme sa na vaše fotky!
ja som hladala nové balenia, vôbec neviem, či sa to zadarí ☹
😒
@andzi áno, môžete vyhrať aj tu aj na fb. Daniela
@edita84 -skúste po desiatej, ako je to v pravidlách, takto vám to ešte neplatí....
Milk Agro Košice Ťahanovce
akoze jak dobre..ja som isla pridat fotku do starej sutaze,ale zistila som,ze uz je po ukonceni,tak dnes som robila cistenie vo fotkach a foto drobceka som vymazala..ze nech sa paci..to je zakon schvalnosti 😅 😅
aj ja som fotku vymazala ked som zistila, ze sutaz skoncila... parada...
Chcem sa opýtať či môžem vyhrať aj tu aj na facebooku?