Zienky moje poraďte je táto susicka dobrá ?
https://www.mall.sk/susicky/candy-cs-h7a2le-s kupujem prvý krát tak sa vtom nevyznám a cenovo tiež nemôžem vyskakovať tak zvažujem túto .. ďakujem pekne za pomoc 🙂
tiež som v tomto sušení nováčik. Ale švagriná mi poradila, že ked niečo má gumičku, napr. spodné prádlo, tepláky a pod. tak to dávam sušiť 2x. Po 1 sušení otvorím sušičku, vylejem vodu a zapnem znova. Druhé sušenie je ovela kratšie, no mám istotu, že to je suché.
Ak to vyberieš hned po usušení a ja to zvyknem niekde rozprestrieť aby vychladlo, tak netreba žehliť. Niektorý program je taký, že ked to hned nevyberieš tak sa sušička sama občas pretočí, aby sa nepokrčilo prádlo.
Filter len vyberieš, je to taká nádobka v predu dole. Vytiahneš, otvoríš, povyberáš bordel, zatvoríš a dáš späť. Ak aj zabudneš a je tam toho viac, tak ťa sušička upozorní, že treba vyčistiť. Filter čistím aj vodu vylievam po skoro každom sušení.
@kikina38 ano nádoba na vodu je vo dverách. Používam bežne aviváž ako doteraz. Sušim pradlo aj bežne na sušiaku, len keď mám toho vela naraz, tak použijem sušičku. Ževraj použivanie aviváže drží viac vodu v oblečení. Sú aj nejaké špecialne obrúsky do sušičky namiesto aviváže ale ja ich zatial nemám. Len treba rátať s tým, že sa oblečenie bude rýchlejšie opotrebovávať
@kikina38 ten bordel tak sú vlastne vlákna so šiat čo sa sušia.....ja mám utierky po pár sušeniachu priesvitne
@slavomira236 mne dotrhalo utierky susenim, su aj plne slabe
@malinovka333 a to mám kvalitné utierky Slovenska výroba.....už ich tam nebudem dávať......zaujímavé práčka mi ich nezničila a to som prála na 90tke a sušička po pár sušeniach
@slavomira236 ved aj ja mma len kvalitne,a presne ako hovoris pracka neznici a to ich davam obcas aj do sava, minule jedna pisala ze ma utierky zo susicky ako ozehlene rovne, co sa mi nechce verit, ale tak nevadi mi to utierky aj rychlo vyschnu takze mozu byt aj zavesene,miesta mam dost,
@malinovka333 moje utierky zo sušičky sú jak keby vyšli krave z pyska ako sa hovorí a posteľné bavlnené otras a to som nikdy nezehlila teraz asi zacnem
@dominik29 ahoj prepáč za neskorú odpoveď. Suším na programe mix&dry. To sa mi osvedčilo najlepšie pre všetky druhy oblečenia. Nedávam vela, asi tak 1/3 max 1/2 objemu bubna, lebo to dlho trvá a nepresuší to tak dobre. Po dosušení to treba hned vybrať a uložiť, inak sa to dosť pokrčí.
@stankadu mam problém so sušičkou vlastne už 3krat tak listujem fora..tiez používam tento program... Ale túto sušičku neodporúčam prvý raz nehriala nesusila...druhý raz sa netocila nešiel motor a teraz tečie mam kúpelku pod vodou :( pracku mam aeg a za 4 roky som nemala jediný problém a susicka candy za rok tretia reklamácia :(
presne túto mám a ja som spokojná. Má vela programov, takže si viem vybrať podla druhu oblečenia. Nemám ju síce dlho, tak hádam vydrží čo najdlhšie :D