Sušička bielizne Miele Edition 111 T 8861 Wp

mamahanka
30. okt 2017

Prečítala som všetky možné diskusie a príspevky o sušičkách, ktoré som našla a nakoniec som sa predsa rozhodla založiť novú. Pretože som nenatrafila na nikoho konkrétneho s touto sušičkou. Potrebujem sa poradiť. Mám ju doma už nejaký čas, je úžasná, odpadá mi neskutočné množstvo práce s vešaním, skladaním a žehlením bielizne.
Ale... vo všetkých diskusiách prevažná väčšina používateľov uvádza, že bielizeň sa v sušičke absolútne napoškodzuje.
To ma zaráža, pretože mne sa väčšina vecí vždy zrazí. Áno, sú to bavlnené veci, ale veď to by som tam potom nemohla takmer nič sušiť. Riešim to kúpou oblečenia o číslo až dve väčšieho, čo je síce možné u detí, ale nie u dospelých, pretože väčšie čísla pre dospelých sú väčšinou len širšie a nie dlhšie. A to je ďalšia vec, ktorá ma trápi. Veci sa síce zrazia, ale vždy len čo sa týka dĺžky. Mám pocit, že na šírku vždy zostávajú rovnaké (kiežby to bolo naopak!).
Vraj je to celé len o nájdení vhodného programu... Preto hľadám používateľov tejto konkrétnej sušičky, možno mi poradia. Ja som už skúšala všetky možné programy, ale prádlo bolo buď úplne suché a zrazené alebo úplne nedosušené. Čo robím zle?
Poprípade, aká značka oblečenia vyrába veci vhodné do sušičky, veď všade sú informácie, že v zahraničí bez sušičky nikto ani nevie fungovať. Kde tí ľudia nakupujú?