Prosím, máte skúsenosti zo sušičkou bielizne Elektrolux edh 3887 gde? Chcem kúpiť a potrebujem poradiť. Alebo odporučiť vyrobok z vlastnej skúsenosti. Ďakujem.
Ja mam EDH3686GDE a v podstate je totozna ako ta 3887 rozdiel vidim iba v energ.triede..moja je A+ a ta kt.si vybrala A++...ja som spokojna i ked niektore veci sa mi zrazili a hlavne tie z H&M..
Nakoniec máme Beko a som s ňou spokojná. Bola v akcii. Neviem porovnať s inými, je to naša prvá sušička. Ale neviem si predstaviť byť bez nej. Prádlo krásne, voňavé, hneď poskladať a do skrine. Za mňa môžem odporučiť. Nemáme napojenu do odpadu, vylievam zo zásuvky vodu. Aspoň mám prehľad koľko vody sa odparovalo do izieb zo šiat behom sušenia.
Presne, aj mňa to šokovalo. 😉 Nikdy by som neverila že to zostáva po vypratí v prádle.
@mastato moja sa da napojit aj na odpad ,ale nerobili sme to..ved naco aj ked to nieje nutnost..
Inak ja mam v poslednej dobe pocit ze sa mi v susicke nici pradlo..nachadzam coraz častejšie take drobne dierky+ mam pocit ze latka je taka tensia nez bola pri kupe ( napr.tricka)..zipsi aj gombimky zapinam..nechapem to..
@marianeta to neviem ci to bude susickou. Ja si celkovo všímal ze si veci menej kvalitné. Asi je už aj úplne jedno ci to kupis v značkovéj predajni alebo nie. Mna vytaca ze tricka po vyprati nemaju rovnake svy- rozumej su take pretocene, neviem to lepšie popísať ale skrátka idú dokriva.
@pandora87 no tie svy to nasiera aj mna..toje zly strih a ked to operies prirodzene sa trochu latka zrazi a potom to vyzera takto..
Kym som nemala susicku tak som take dierky nespozororovala..myslum ze svoj podiel na tom ma a to preto ze pradlo sa o seba sucha a to teplo nejako tie vlakna znehodnocuje..no ale pravda je ,ze kvalita satstva sa rovna jedna k ho..u. ale i tak uz si hlavne v zime neviem predstavit byt bez susicky..aj tie mamucke uteraky by mi chybali😀
@marianeta to áno, je to možné, však aj mama mi hovorila ze keď začali používať automatické práčky tak im ničili veci.. to máš aj ako s umyvackou 😉tiež to ničí riad a nemenila by som😂😂😂ale už sa teším na susicku, konečne žiadne pradlo po radiatoroch a susiakoch.dovezú mi ju vo štvrtok doobeda tak hneď vyskusam😉
@mastato ja mám Elektrolux, kupovanu pre rokom a pol.Netusim presne ake označenie😀 ale som spokojná👍