Pisem anonymne lebo nechcem aby ma niekto spoznal.
Byvame v nasom byte uz 2 roky a ako tak sme spokojny. Mame aj dobrych susedov vacsina mladych rodiniek. Moj priatel je medzi susedmi velmi oblubeny lebo je sikovny. Ma tam aj kamosov dvoch susedov s ktorymi sme sa velmi spriatelili. Mame tam aj taku starsiu pani s manzelom ale velmi cipernu ktorej sa po neuspesnom manzelstve vratila domov dcera ktora pije fajci a obcas droguje. V lete mame v zahrade altanok kde sa stretavame na obednajsu kavu a rozpravame sa.
Problem ale nastal v tom,ze susedovej dcera sa velmi spriatelila s druhou susedou (sadli si hlavne v tom popijani alkoholu) ktora prahne po svadbe so svojim priatelom. Neviem presne co sa udialo pretoze ked som sa vratila z vikendu ich chovanie voci mne sa zmenilo. Zacali ma ohovarat pred priatelom, ta suseda sa mu zacala nukat,ze ako mu bude skvele varit a ako dobre mu bude u nej. Ona je velmi pekna stihla vysoka brunetka a ja som mala plnostihla uplny jej opak. Ked som bola v praci vyuzivali to,ze priatel je sam doma a pozyvali ho k nim za nejakou zamienkou a snazili sa mu prehovarat do duss,ze ako bude somnou nestastny, aka som ja chudera a ze nie som ani zena pre neho. Potom raz vecer sa tie susedy tak ozrali ze ta jedna sa tam pred nim vyzliekla a zacala sa tam valat po zemi no proste hanba. Ja som o tomto absolutne nevedela ale priatel mi to vsetko povedal brala som to zatial akoze vsak sa nic nestalo.
Lenze vcera bola zas opita sedela na schodoch hadala sa s tatkom a mamkou,ze zas pije ledva stala a my sme sa zrovna vratili z obchodu, mala tam aj tu susedu kamaratku a ked sme vosli dnu tak jej mamka lamentovala,ze co si to dovliekla domov a ona sa prismotrala k mojmu priatelovi vyslovene sa na neho zavesila objala ho okolo pasa a hovori mu
Ty mas take krasne oci a vlepila mu pusu na pery. Ja som len zostala v nemom uzase. Jej mamka ju chitila a odtiahla
Domov no ale aj tak. Priatelovi to bolo neprijemne.
Vyhladava ho, vypisuje mu,vyvolava uz par krat ju odviezol na aute a ona mu aj po polnoci vyvolavala ci pride po nu kdesi z nejakej prdwle co tam bola za kammoskou ale usiel jej bus. Mne sa to nepacilo tak nesiel. Priatel jej uz viac krat povedal ze si vybral mna,ze ma lubi a nebude to menit caka nas svadbu. Je to u nas cim dalej tym horsie. Momentalne je to tak,ze ona sa snazi ho otravovat s kazdou blbostou a ja uz neviem co robit. Priatel ju nechcce ale ona to nevie pochopit.
To je ďalší z tých vymyslených príspevkov😂
Žijete si tam ako jedna veľká rodina👍
no co - nereagovat, nech ju zablokuje v tlf a nebude mu vyvolavat ani vypisovat (to ste mohli urobit uz davno) - a povedat, ze ak bude pokracovat, bude to priatel povazovat za obtazovanie a poziada o pomoc policiu ... suhlasim, ze ak je to realny pribeh, chlap nie je dost razny.
Mala si jej v tech chvíli jednu pripásať a hneď by pochopila čo sa patrí 😂
Ja som aj chcela lenze som normalne zostala v soku necakala som to spamatala som sa az doma. Priatel jej uz viac krat povedal,ze nie aj raznejsie ale ona nema sudnosti furt za nim dolieza ale ja viem co je vo veci. Priatel podnika a dari sa mu a jej to povedala suseda a ona odvtedy po nom ide takze mne skor pride,ze jej ide o peniaze ako o neho.
Tu ani uz nemame nejaky klud furt ktosi vyklopkava a zvoni na dvere,ja som sa prestala s oboma kamaratit. Jedine co priatela napadlo ze to predat a prestahujeme sa inde a do domu a bude pokoj. Ja by som aj ale tu mam dobru pracu,skvely kolektiv aj pekne zarobim
Boa a tvoj priatel ma co 10 rokov?Saj nech jej jednu drbne nech sa sobudi a hotovo.Nech mi nehovori ze by dokazal mat nieco s ozratou a sfetenou susedou 😨😨😨 sak urcite smrdi jak sud piva.Poslite ju do pecka a hotovo.A sa ti divim ze juej nedala bombu do nosa ked sa ti zavesila na muza a este ze pusu.By som ju skopla zo schodov.
@katkabg nam sa jej rodicia vkuse omluvaju a mne je to uz trapne. Jej tatko ju uz chce aj vyhodit lenze mamka s tym nesuhlasi ze nema kam ist
Omg dospely chlap radsej preda byt namiesto toho aby sa k tomu postavil ako chlap a jasne jej povedal svoje.
myslím, že na takéto indivídum tvoj priateľ nebude mať dlho nervy. Tvoj chlap musí byť jednoducho rázny a žiadne citlivučké odpovede, ale treba ju na plné ústa a ideálne pred svedkami poslať niekde rázne do prdele...
Pri tejto story mi napadlo predstavenie z Divadla Astorka - Komuna 😁 videl niekto? 😀
Treba to trošku rozpísať a poslať do Markízy či JOJ, nový seriál "Bytovka" na vašich obrazovkách už túto jeseň!
Ale teraz vážne, všetko podstatné už bolo povedané. Ak mu to je naozaj nepríjemné, tak sa má snažiť byť ráznejším v odmietaní. Ale pravdu povediac, ako muž nemôžem poprieť, že záujem žien mi nie je vyslovene nepríjemný. Aj keď pred svojou partnerkou to rozumný chlap nedá najavo a zároveň vie, že nesmie na to ani osamote reagovať tak, aby to dávalo tomu záujmu možnosť sa nejako rozvinúť.
@hefo 😂😂😂
Stazovat sa vies ale ked ti priatel nieco rozumne navrhne ze sa prestahovat tak ty to kvoli praci a peniazom nechces...radsej sa asi budes prizerat ako ho furt bozkava a objima ako macka :D...hentakym uzovkam nepomoze ani pekneho slova ani mileho slova nieto este razneho slova...bud rada ze to nieje horsie ...napr ze by ju vyhodili a ona by ti priatela tak zmanipulovala ze by sa nasackovala k vam - aj taki su ludia
Na co ju vozi na aute, ked mu je to take neprijemne? Len aby to naozaj bolo tak, ze jemu to “vadi”..lebo mna ked niekto otravuje, lezie mi na nervy a nechcem s nim nic mat tak si s nim ani len nepisem, alebo ani vobec neodpisem..a nie ze on ju este bol niekam autom zobrat..a ako pisu baby, da sa zablokovat a hotovo..
Trapne jej rodine, tebe, tvojmu muzovi?! A co takto ju razne a jasne poslat do p..e?! Nakoľko podľa toho co píšeš asi nechape alebo nechce chapat alebo všetci okolo nej ako okolo porcelanovej bábiky? To akože tvoj chlap stojí a ona sa vesa? A on nic? A ty tiez? A potom sa rodina ospravedlňuje? Tak toto je ina telenovela...🤣🤣🤣
Baby pochopte pre mna to bola neprvy krat takato situacia ano uznavam ze som jej mala vylepit ale stali tam jej rodicia ja som bola zaskocena a mojmu to bolo vrcholne trapne potlapkal ju a otocil k mamke. Vecer potom prisla k nam jej mamka aj s kolacmi a omluvala sa a ja som jej povedala ze nemusi a ona ze ked bola opita tak ja som jej rovno povedala,ze aj ked je opita neomluva ju to.
Trocha sa to skludnilo lenze dokedy zas? Asi to ozaj budeme musiet predat a odstahovat sa
@veronika4495 ja mu verim a povedal mi to preto lebo si vsetko hovorime a navyse sa ma pytal co si o tom myslim a ako by sa mal zachovat. Radsej ked je ku mne uprimny akoby mi klamal
keď nevie ako sa má zachovať nabudúce, tak nech ju nevozí v aute, nevykecáva s ňou a keď bude dotyčná chcieť nadviazať kontakt, nech jej rázne povie, nech ho nechá na pokoji a nech sa k nemu nepribližuje. S týmto má tvoj chlap problém? Ak má, tak sa sťahujte, aj tak sa dá...
Takže ty predas a odsťahujes sa lebo nevies jednej osobe povedať ze si neželás ako sa správa? Tak to budes možno riešiť čoskoro aj tam kde kupis nové. Vela šťastia v celoživotnom sťahovani sa. Skor by som ti odporucila sa naucit byt asertivna. P..u poslať kam patrí a nic ine netreba.😉
Niekto tu prezradil námet na nový seriál? 😂 Ako neverím,že sa niečo takéto reálne deje...Oni na teba nadávajú a priateľ tam stále chodí.Alkoholička sa na neho vešia,oblapáva ho a on stojí ako taký drúk a ešte ju vozí v aute,hej? 🙊 Keď s niekým nechcem byť v kontakte,tak mu nebudem dávať číslo na seba,ani sa s ním baviť ...Už nech je prázdninám koniec...
Priatel podla mna nie je dost razny. Ked mu je to naozaj neprijemne, tak nech to da vyrazne najavo. Nech jej to stale opakuje, nech sa s nou nebavi, nech jej nepomaha.
Normalny chlap vie ako sa zachovat a vyriesi si to sam. Ty s tym nemas co urobit.