Susedia sa boja našich psov

22. dec 2021

Dobry vecer byvame na dome mame tu vacsie psy , pitbullteriér, staford, bullterier mali sme aj cane corso pravdepodobne nám ho otravili susedia maju s nami problem kvoli psom vadia im boja sa ich... psy mame vychovane pocuvaju na slovo mame male deti oni tiež keď su na dvore kričia nech ich zavriem boja sa ze preskočia plot nikdy sa o to nepokusali ani nestekaju... ich maly pes im nevadi cuchaju sa cez plot keď si to všimnú hned ho nervozne zatvaraju ja mam psy socializovane deti majú zajaca ktorého vypúšťajú von na travu psy si nedovolia nic spravit ani macky nenahanaju nemaju s nicim problem akceptuju susedov aj zvierata nechapem tu nenavist bojím sa ze ich otravia 😪 psy maju papiere každý deň sa im venujem miluju deti hlavne tie nase pitbull je už starý a žiadny problém žiadna agresia poraďte kto má podobný problém ďakujem

mirage
22. dec 2021

To je veelmi dlha veta. Mne su tieto psy nesympaticke, cize rozumiem susedom.

ibrunova
22. dec 2021

A to koľko je tých psov vlastne?

autor
22. dec 2021

@mirage mne sú tiež niektorý ľudia nesympaticky a nejdem ich zabiť 🤷‍♀️

vanda323
22. dec 2021

Ahoj, aj ja sa bojím psov. Moja suseda má v byte takého bojového ale ona je taká zlatá že keď idem cez chodbu s ona je snim na schodoch tak ide až von kým prejdem

matovicova
22. dec 2021

Ved si tam dajte poriadny plot a budete mať pokoj.

autor
22. dec 2021

@ibrunova traja jeden z nich má 12 rokov takže už dlho nebude

bikarbona
22. dec 2021

Mna by kleplo od strachu z takej psej partie.

autor
22. dec 2021

Ich malý pes špic je agresívny ja sa zas bojím že by moju malú pohrýzol ešte je malinka dá prsty aj cez plot. Plot máme nový klasický a trochu vyvýšený

luccy89
22. dec 2021

Aj ja by som sa bala. Pes moze byt akokolkvek vychovany nikdy nevies co sa mu znepaci. Jedine riesenie pre vas je spravit poriadny betonovy plot, aby ich susedia ani nevideli.

zooeynka
22. dec 2021

Plot, najlepsie betonovy a vsetci budu spokojni. Je fajn ze doverujes svojim psom, ale nikdy nevies co sa udeje a pri malych detoch riskovat, to fakt radsej zaplatit riadny plot a susedske vztahy nebudu dovrzane. Sused ma za plotom vlciaka(ale uplne debilneho), nevidim ho ale pocujem stekat a teda nenechala by som male dieta sa pohybovat pri plote....

agacela
22. dec 2021

Betónový plot vyrieši viac ako si myslite 🙂 nemame psa ale tiež sme sa odstrihli od susedov … nevedia čo sa deje u nás na dvore a my u nich 🙂

didi2102
22. dec 2021

Ja to napíšem takto,môj brat má také plemeno ,vycvičený,miluje deti psov mačky,ja mám dve deti a k bratovi som povedala že pôjdem až ten pes nebude,psy milujem ale takýto pes je už pre mňa dosť cez čiaru,skúste to vyriešiť nejakým vyšším betónovým plotom cez ktorý nebude vidieť

alvaluka
22. dec 2021

Asi by som poradila zvysit plot a ak je pletivovy alebo akokolvek ma volne miesto dat tam nieco, cez co nebude vidno. Ked sa susedia boja s tym nic nespravis sa obavam a mozu byt psy najvychovanejsi.

pribinak
22. dec 2021

Tak všetko sú to veľké psy, radia sa medzi bojové plemena. Je pochopiteľne že sa ich ľudia boja. Ja sama mam psa, ale mam rešpekt pred takýmito plemenami

mirage
22. dec 2021

pitbul, bulterier, cane corso, stafford - este ake bojove plemeno vam chyba?

autor
22. dec 2021

@bikarbona psy spia na chodbe nie sú vonku bez dozoru cez deň sme na dvore alebo ideme na prechádzku na cvicisko chodime som zodpovedná majitelka nemám ich na okrasu susedia bývajú s ich dedom ten problém nemá normálne k nám vojde do dvora za mojim muzom psy sa tešia alebo si ani nevšímajú

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sasa1310
22. dec 2021

ich malý pes špic, keď ťa kusne, budeš mať max. škrabanec. Ak to spraví tvoj, tak môžeš ísť rovno na operačku. Prinajlepšom. Zas neporovnávaj špica s vašimi plemenami.
Toľko bolo zodpovedných majiteľov, čo im pes vybehol a rozkusol dieťa od vedľa

autor
22. dec 2021

@sasa1310 naši vedia co je to výchova ich pes nie ja neporovnavam

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
22. dec 2021

Keď na teba zaútočí špic, tak ho odkopnem, ale keď zaútočí cane corso, tak dovi dopo

sasa1310
22. dec 2021

každá výchova raz môže zlyhať. Ich pes ti neublíži aj keby nebol absolutne vychovaný. Nemá na to papulu

marryen
22. dec 2021

Ja susedov úplne chápem. Tiež by som sa bála takýchto plemien. A ešte troch. 😵

matovicova
22. dec 2021

Otázka susedia sa boja psov, odpoveď buď daj psov preč alebo spravte vysoký pevný plot. Nemusíš nám vypisovať, aké su tvoje psy milosrdne, je to úplne jedno. Raz keď sa ich boja, tak hotovo, zatiaľ sme ti tu všetky napísali, že aj my by sme sa bali... A na ten plot by ste sa mohli aj zložiť.

natyreggae
22. dec 2021

@sasa1310 no veru čudovala by si sa aký ,,škrabanec,, môže byť aj od malého psa.... taký skrabanec že je to na pohotovosť😉tak prosím nepíš keď nevieš...

autor
22. dec 2021

@mirage prečo by nám malo chýbať nerozumiem otázke máme starého 12 ročného pitbulla staforda a bulika to je všetko skôr či neskôr budú len dvaja náš deduško je už taký spomalený len ležať a škrabkať sa nikdy nikomu neublížil

autor
22. dec 2021

@bambulienka25 dobermana ma naša babka už 11 rokov 🙂

sasa1310
22. dec 2021

@natyreggae špic ťa oskalpuje? Strhne celú kožu z tela ako tieto plemená?

quaxi
22. dec 2021

3x som zazila utok psa a zakazdym sa majitel dusoval ze pes je uzasne vycviceny, poslucha na slovo, ani muche by neublizil... Vysvetluj to svojmu dietatu ked mu budu zasivat lytko lebo sa prechadzalo 10m od "dokonale vycviceneho a poslusneho" psa, ktory sa rozhodol bez dovodu nanho zozadu rozbehnut a kusnut ho. Verim ze sa ludia boja a tvojim argumentom o vychovanych psoch proste neveria, lebo toto o svojich psoch tvrdi uplne kazdy majitel. Dajte si plny plot cez ktory nevidno, susedia sa na psov nebudu musiet pozerat, nebudu mat moznost podstrcit im otravu, a na ulici ich mas aj tak vzdy na voditku a pod dozorom, tak tam sa otravenia nemusis bat.

bikarbona
22. dec 2021

Všetko chápem, ale cudzï pes je stále cudzí. To je váš psí kamarát, nie susedov.

autor
22. dec 2021

@matovicova ja nevypisujem ze sú milosrdne len pravdu ako su vychovane a ze nikdy ani na plot neskocili ani nezavrcali oni nie ze by sa ich báli ale asi uz naschval chcu rýpať ich dedko je normalny aj jej muž celkom aj ten k nám občas ide ale ona jeho žena no to je furia robí problémy tam kde niesu a hovorím bez dozoru ich nemám nikdy som stále doma