Susedia ma špehujú, čo mám robiť ?

eliza77
2. feb 2020

Ahojte všetci! Píšem o probléme ktorý mám už pár mesiacov,byť kde bývam je môj a všade okolo mňa sú väčšinou podnajomnici,ktorí nedokážu prekusnut to,že som sama a mám vlastný byt! Neustále keď telefonujem v byte načuvaju čo poviem,spehuju čo robím,keď napr.som na balkóne,alebo počúvajú,či u seba niekoho nemám. Len,čo otvorím dvere sused vedľa mňa už stojí za dverami a špehuje cez kukátko. Nad ránom v byte podo mnou majú pomaly každé ráno stretnutia a vymýšľajú,čo robiť a ako mi znemožniť bývanie,len aby som odtiaľ vypadla preč. Je to novostavba a všetko tam dosť počuť. Za celý deň v týždni prídem až večer domov a to nehovorím o tom,že nemám kľud,ani cez víkend. Poraďte,ako s nimi zatočiť,majitelia bytov a tým nič neurobia,pokiaľ sa iní nesťažujú.Dakujem

lintu
2. feb 2020

A čo podnájomníkom pomôže, keď odtiaľ vypadneš? Určite sa ťa chcú zbaviť a nešpehujú ťa z iných dôvodov? Okrem vlastnenia toho bytu sa ti nepodarilo ich vyprovokovať aj niečím iným? Viem si predstaviť, že už len to, že si žena a sama môže niektorých dráždiť. Susedia sú chlapi? ženy? Nejakí jednoduchší ľudia, čo nemajú čo iné na robote?

ankaevka
2. feb 2020

Nerozumiem preco by susedom malo vadit, ze ty vlastnis byt a oni su iba v podnajme..si si ista, ze az tak ta sleduju? Aj telefonat z vlastneho bytu je pocut do ineho bytu? Ako vies, ze ta pocuvaju? To ich rano pocujes ako sa o tebe bavia v byte pod tebou? Trosku mi to pride take paranoidne

evittam
2. feb 2020

@ankaevka Presne toto ma napadlo. Ina paranoja.

moninah
2. feb 2020

@eliza77 ako hovori moj svokor - nebyvas tam sama, je tam s tebou paranoja

kopytko03
2. feb 2020

@eliza77 Teda dievča ty máš iný stihomam a paranoju. Ale dobrou správou je, že tvoj problém má veľmi jednoduché riešenie - tvojou návštevou psychologa.

elizabeth88
2. feb 2020

@eliza77 Mozno na tom nieco je,co pises,no zvaz,ci nie si vycerpana.Si tam sama,to tiez podporuje namyslacie myslenky.

elizabeth88
2. feb 2020

@elizabeth88 inak ludia su naozaj vselijaki,skus trosku nadhladu ale

mogaa
2. feb 2020

@eliza77 maličko si paranoidná.....susedia sa budú stretávať nadránom v byte nad tebou a budú riešiť čo s tebou aby si vypadla🙂prepáč ale ak nie si celé dni doma, tak určite by sa stretli cez deň a vyriešili by čo s tebou🙂a určite je počuť ak sa niekto normálne rozpráva až vedľa do bytu🙂a je rozumieť slovo od slova čo tí ľudia hovoria😉no tak si ich nahraj a skús to dať k súdu - nebezpečné spolčovanie voči tvojej osobe lebo ako jediná v paneláku máš svoj byt😲

caroline_
2. feb 2020

Hneď mi napadla schizofrénia

sara07
2. feb 2020

toto su normálne praktiky aj pri susedoch čo všetci vlastnia byty, proste sa nudia
na dvere odhlučnit ich
steny sa ti daju odhlučnit bud polysterenom alebo skrine od hora až dole plne veci a pekne ti to da dole
a čo ich riešiš , kašli na nich, mna teda susedia netrapia a ano aj my máme taku furiu špehovaciu rovno na prizemi , zatial som jej len nadala ked sa mi starala do deti ,všetci si robia srandu , volame ju sbszdarma, ale proste nič nenarobíš,
neriešim ,nerobím nič zlé alebo niečo čo by som sa mala hanbit môže ma šmirovat kolko chce,

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
2. feb 2020

no už len zohnať svalnatého chlapa a susedia dajú na chvíľu pokoj...

horalka1986
2. feb 2020

Paranoja? 😂 by ma zaujimalo, ako vies ze ked telefonujes,pocuvaju za stenou. Rtg oci? A ako virs ze kukaju cez kukatko. Ty musis byt super zena. 😂

tykat
2. feb 2020

@eliza77 ...najlepsie ti poradi psycholog...toto nie je normalne trpiet takymto stihomamom. Ver mi, ludia ziju svoj zivot, a nie zivot prilepeny s uchom na stene ci s okom na kukatku.

mimca77
2. feb 2020

Toto fakt nie je sranda, podla mna sa seriozne moze jednat o paranoidnu schizofreniu, neodkladaj navstevu lekara pre dobro seba aj ostatnych okolo. Drzim palce!

evittam
2. feb 2020

@tykat No, nikto nema v "baraku" nič ine na robote len sledovať a spolcovat sa voči tej co ma vlastný byt.😀👍😉
Ja tu zijem uz vyše 20rokov ale vobec neriesim a ani neviem ci tu niekto byva vo svojom ci prenajatom....
A to bývam vo svojom a nikto nerieši-teda neriesim ja či riesi. A ak ano no nech sa baví...

amelie2017
2. feb 2020

Paranoidna schyzofrenia??? Smer psychiater. Poznam zenu, ktoru ohovarali a tyrali neexistujuci susedia (novostavba a nik okolo nebyval, az o 2 poschodia nizsie)

nerya
2. feb 2020

Mňa by zaujímalo ako vie že počúvajú 😂

lintu
2. feb 2020

tak nič :(

kopytko03
3. feb 2020

Podľa mňa ale toto nie je vôbec sranda. Aby to nedopadlo tak že nakoniec tam vystrieľa pol baraku nič netušiacich a nevinných ľudí 🙄