Zdravím, mame mensi problem so susedmi pod nami, sťažujú sa na hluk, mame 3 rocneho syna a vadi im dupot rozhovor sprchovanie mycka pracka tv… po najnovšom suseda necháva vo vchode adresované nám že jej to vadi. Čo robiť ako reagovať ? Muz ju chce ignorovať ale mna to dosť štve …
Porad jej , nech si odhlucni stropy a ak ma nejaky problem, nech ti ho povie do oci
Keby som bola uz total vytocena,tak jej na ten papierik dopisem "a mne vadi smrad,ktory ide z vasho bytu."
Trenujeme levitovanie a telepatiu ale este nam to nejde, a slubujem ze v sobotu pojdem prat na potok, majte strpenie 🤣🤣🤣
Nech necháva aspoň uvidia ostatní susedia že je j**nuta Ak niekomu vadí rozhovor a sprchovanie nebude normálny. Pračku asi nemáš starú tatramatku co tancuje po kúpeľni a nepúšťas ju počas nočného kľudu. Dieťa sa vypnúť nedá.
Ak vás na tých odkazoch spomína menom tak všetko nafot a keď budú 2-3 tak za ňou pošli muža, že ak to neprestane, budete to riešiť cez právnika ako šikanovanie, poškodzovanie dobrého mena a neoprávnené zverejnenie osobných údajov.
odpis jej ,ze hluk z vasho bytu ide z bezneho uzivania a nerusite nocny klud.. ospravedln sa jej a dopis,ze zial to je nevyhoda byvania v panelaku a ak jej to tak vadi nech sa odstahuje na dedinu ... a dopis jej,ze nabuduce nech aspon zaklope na dvere a date spolocnu kavu a nie dedinsky si nechavat odkazy na dverach/vytahu etc ...
inak ak nemate koberce a nenosite papuce ten hluk je aozaj hrozny ... ty to nepocujes ale ozveny kt idu k nej su priserne..ja som to zazila u mamy na prazdninach ked som bola... obe strany by mali byt tolerantne ... skuste to
..predtým nechávala odkazy komu, keď teraz po novom ich necháva vám?
@syslik81 teraz bude za pribrzdenú suseda zdola.. večer pribudne téma.. že/príklad/ susedia nad nami "majú zrejme kopytá"podľa toho dupotu a za pribrzdenú bude zas horná suseda... chápeš..na koni nič medzí tým neexistuje
Riesili sme presne to iste od maleho dvoch rokov. Posli ju na samotu do lesa! A nahlas navurad za sikanovanie vas.
Ja som volala nac3 urady, taky tam boli vytoceni na nu, ze keby prisli k nim tak jej vycistia riadne zaludok. Suseda pasivne agresivna jej muz agresivny psychopat. Nikdy nad nimi deti nebyvalu, len stara babka a bezdetny par, stale v robote, doma minimalne.
Vadilo jej aj ze kracame, lebo to hrozne vrzga. Ale oni hraju na klaviri potichu, povedal! No cisty psychopati, ziapali ze sa maly strhaval.
Nerobili sme ziadne nadschvaly. Na uradoch povedali, nech to pokojne daju na sud, nedoplatia sa. Odstahovali sa. O novom susedovi ani nevieme, ked ho uvidime, vzdy milo pozdravi a tym to hasne.
Oni zahlasili, ze od 4:00 do pol noci je hurhaj u nas. Maly staval o 5 rano, citali sme, hral sa na koberci a o siestej vecer uz spal, plus 2 hodiny denny spanok.
Minule tu jedna pani pisala, ze urobila dedsku party poobede. Suseda sa isla stazovat, tak jej mama oznamila, ze ked este raz pride, party robi kazdy den!
Odvtedy suseda cusi. Ries to s uradmi. Proti detom nemozu nic.
Teda vychadzam z toho, ze ste normalny len nie vzdy sa da zabranit aby dueta nebezalo po byte a okrykovat ho za kazdy prd je tiez blbost.
Oni mali pindy, ze vychovali deti a boli vzdy ticho. Tak som odpovedala, ze si to isto deti uzili a zboznuju ich urcite nadovsetko, kedze ich nikdy nechodia navstevovat 😁 No zrejme som trafila do ziveho, zatrieskli dverami. Na uradoch im vysvetlili, ze su nie kompletni.
@miskakyska nie nebude kedze ona jej odpise len raz a viac to riesit nebude..zastane si seba a aj rodiny ..kazdopadne ja som napisala moj nazor a nie prto aby si mi ho ty vyvratila alebo nie..je yo moj nazor a ty si napis svoj - bez oznacovania - inak budeme ako susedy s odkazmi na vytahu ;)
@syslik81 hlboko sa ospravedlňujem😁sľubujem, že už sa to opakovať nebude🙈✌️
Nám suseda búcha už 8 rokov, už som to akosi vytesnila! Ja ma dve deti a proste neexistuje, aby boli cely deň ticho ako myši! To tiež sme nemohli vysávať doobeda, len syn spinka po nočnej, dali sme koberce, v obývačke mam tie penové puzzle rozprestrete, dokonca sme vlani chceli prehodiť spálňu s detskou, tak sme odrazu ak podlahy nové robili, to proste nič nepomôže!
Malý nemohol byť v choditku ani chvíľku, kým som si aspoň zemiaky naskrabala, nemohol stvornozkovat, batolit sa na koberci, lebo kopkal nozkami! No co ti poviem, muž mi tiež vraví, až si to nevšímam, ale niekedy to proste nejde! Deťom tiež dohovaram, ale o 5 minút je to to iste!
Ale u nás bude aj problémy celkovo bytovky, keď majú návštevu bud horni alebo dolní susedia, sa mi zdá, že ich mám vedľa v izbe, počujem tiež sprchu, každé splachnutie, zvonček, ale proste beriem to tak, že bývam v paneláku a hrobové ticho tu nebude
takym treba povedat, nech sa odstahuju na samotu u lesa, ved preboha byvaju v bytovke, je jasne ze budu pocut nejake zvuky. ja som nakonci napr bola alergicka na to, ze niekto v zachode fajcil a vsetko islo cez stupacku aj k nam. prvy krat ked sa to stalo som myslela ze ma porazi ked som prisla domov a plny byt cigaretoveho dymu, odvtedy som nemohla nechavat otvorene dvere na kupelni s wc. uz taky problem nemame, uz byvame v dome, sice v radovej zastavbe, takze obcas nejake zvuky od susedov je pocut ale tak da sa to v pohode vydrzat.
@syslik81 veru, najhoršie sú plávajúce podlahy a obuv, ktorá ,,duní,,. Človek sa môže snažiť ale keď to zažíva denno-denne, je to na nervy. jasné, že práčka, mixér, sprcha, to počuť, ale keď to nie je o polnoci, s tým človek nič nespraví. TV - svokra má suseda a ten keď púšťa TV tak ona počuje čo pozerá. Tam sa teiž treba zamyslieť, či nie je príliš nahlas. Naši susedia, s ktorými máme spoločnú obývačku, mávali tak nahlas správy, že my sme nič iné nemohli pozerať. Raz sme ich k nám ohlásili aby to počuli a nakoniec uznali, že je to dosť. Tak už im TV tak nehučí. Ono je to všetko o ľuďoch. Niektorí myknú plecom, máme deti, nemôžeme ich priviazať ale ozaj záleží na tom, aká je podlaha, čo majú obuté a pod. Hluk z tých bytov pôjde vždy, s tým treba rátať , ale sú prípady, kedy sa to dá trošku eliminovať.
Som rada, že už toto riešiť nemusím. Ja som takýto teror tiež roky znášala, ale išlo o susedu nad nami. Doteraz nechápem, ako mohla všetko počuť, keď ja som od susedov zospodu nepočula nič. Po desiatej večer sme už ani dýchať nemohli, aj cez deň jej aj jej dospelej dcére všetko vadilo. Vybuchovali po radiátore, dupali. Ona podľa mňa ani niekedy nevedela od ktorého suseda išiel hluk. Ešte aj keď mala dcéra kolíky a v noci plakala búchala po radiátore. Na susedov nad nimi podala trestné oznámenie pre hluk, pritom to boli bežné veci, ako práčka, či malé dieťa. Čo bolo samozrejme zamietnuté. Ja som zistila, že najlepšie je to ignorovať. Keď som jej búchala na radiátor naspäť, ona trieskala ešte viac, čo bolo rušenie aj ostatných susedov. Čím viac som reagovala, ona akokeby sa vyžívala v sporoch. Tak som sa na to vykašlala. Veď ešte aj muž od nej utiekol, čo to s ňou nemohol vydržať. Našťastie sme sa pred 1,5 rokom odsťahovali do domu, lebo tie hádky našich pubertiakov, by už asi nedala🤣. Takže najlepšie ignorovať a skús jej pohroziť, že ak ti nedá pokoj, predáte byt osadníkom. Že možno tí jej budú vyhovovať viac. 🤷
Ahoj, nám zvykne prísť búchať na dvere tak 1x mesačne mladý! pár susedov, ktorý býva pod nami, pravidelne v piatok o 22:05 😃 A nie, neperiem, nehučí umývačka, nevysávam, deti nebehajú po byte...len sedíme na gauči a pozeráme telku s primeraným zvukom (nie sme hluchí)...vraj nech stíšime, lebo oni ráno vstávajú do práce a nevedia zaspať 🙄 Ja neviem, ale ja žiadne zvuky od susedov nepočujem. Naposledy ale muž reagoval dosť rázne, pýtal sa ich, čo im vadí, v ktorej izbe, z akého sú bytu, či sú tam v prenájme...a minulý piatok už u nás neboli 🤪 Ak prídu ešte raz, ja im pôjdem zaklopať o 1 v noci, že z ich bytu idú divné ,,zvuky,, nech sa krotia, lebo nás to ruší 🤭
Napísať na papierik že komu sa nepáči, môže ísť bývať na samotu u lesa😂.
@syslik81 presne...ja som veľmi tolerantná, ale ako niektorí ľudia chodia, tak to bolo ide až hlavu rozhodiť...pritom stačí nosiť prezuvky a stlmi sa ten dupot...ti, ktorí dupu ako sloni si to však vôbec neuvedomujú a ešte sa čudujú, čo su ti susedia pod nimi taki "utlocitni"...trošku empatie by nezaškodilo a susedské vzťahy by sa vylepšili 🙂
Koberce znacne odhnlucnuju, papuce velmi pomahaju.
Čakaj jej návštevu aj mi to mame veľmi podobné... Najprv nič nevadilo a postupom času ma stretla vonku dokonca poslala dcéru, prišla osobne a nakoniec máme veľmi zle a napäté vzťahy. Aj keď sme sa ospravedlnili mám pocit že to robí účelovo vie že sa dieťa nedá stíšiť ale žundre stále.... Niekedy to môžeš myslieť úprimne dobre snažíš sa to napraviť ale ten človek si ide svoje je to bytovka už som sa neskôr neudržala a povedala si svoje pretože začala útočiť na moje deti...