Suseda dala svojmu dieťaťu meno, ktoré som mala vybraté aj ja

lukihomamina
18. sep 2015

Ahojte, viem ze takychto diskusii je tu asi vela a vzdy mi prisli trosku trapne ale zrazu aj ja pisem podobny prispevok 🙂 Chcem sa len opytat na Vas nazor....od zaciatku tehotenstva mam vybrate meno pre dievcatko....teraz mesiac pred porodom ....vsak take iste meno dala svojej dcerke baba z vedlajsieho vchodu. Nie sme nejake kamaratky, ale na ihrisku sa stretavame kazdy den...pokecame a mozno budeme teraz aj spolu kocikovat.....Nebude to trapne, ked dam take iste meno?? Len je mi to velmi luto, kedze ja som ho mala vysnivane uz davno a ani som netusila, ze aj ona.....dali by ste take iste alebo by ste hladali zmenu??

sendy1977
18. sep 2015

@lukihomamina áno, daj meno ktoré si vysnívala. Ved nikdy nevieš, či sa vy, alebo oni nepresťahujú. Ale predstav si, vyberieš iné meno a do susedstva sa presťahuje rovnako staré dievčatko s takým istým menom ako si dala ty.

barbora59
18. sep 2015

Neriees nieste kamaratky daj meno take ake ty chces. To ze ju stretnes na ihrisku a co .. Najhorsie co sa ti moze stat ze ti povie ze aj jej dcera sa tak vola😃

barbora59
18. sep 2015

A aj keby ste boli najlepsie kamaratky.. aj tak..

oli18
18. sep 2015

Traja chlapci s vekovým rozdielom 6 mesiacov, dve mamičky kamarátky, tretia dobrá známa, chodia do jednej škôlky, majú rovnaké meno. Každej sa to meno páčilo a iné neriešili 🙂

siska53
18. sep 2015

@lukihomamina a co ma byt? Daj take meno ake sa paci vam. Preco by si mala len kvoli nejakej susede menit meno??

bajana
18. sep 2015

to musi byt velmi vzacna meno, ked to tak riesis

maminky, nezabudajte, ze vase deti s velkou pravdepodobnostou vyrastu a vacsinu zivota preziju ako dospeli ludia a nejaka zhoda mien so susedou je predsa taka nepodstatna.... 😉

ivett1
18. sep 2015

@lukihomamina možno riešiš, čo ani nemusíš, samozrejme daj svojmu drobčekovi meno, ktoré si mu vybrala ...🙂 mňa by neodradilo, ani keby hneď v najbližšej rodine bolo rovnaké meno ... 😉
no a? ... ak budete spolu kočíkovať, tak vás to môže ešte viac zblížiť🙂

janinah
18. sep 2015

môžem vedieť aké je to meno? len som zvedavá 😉 a samozrejme ho daj,lebo budeš ľutovať

blevka
18. sep 2015

Vyberas ty meno, pre tvoje dieta....a to ci si suseda pomysli ze po nej opakujes mi z pohladu celeho buduceho zivota dietata a vasej rodiny pride uplne bez vyznamu....a za rok uz suseda byt ani nemusi

lukihomamina
autor
18. sep 2015

velmi pekne Vam dakujem za podporu 🙂

zuz02
18. sep 2015

No a co! Aspon ked sa pri kocikovani stretnete, jej mozes povedat, aky ma dobry vkus.

bonaqa2013
18. sep 2015

Dala by som . Bývame na dedine, v triede nás bolo 19 dievčat a 6 dievčat malo meno IVANKA.

tjaden
18. sep 2015

@lukihomamina daj si dieťaťu meno aké chceš , veď taká prkotina ti to nemôže pokaziť, ta kamoška či suseda či čo sa isto hnevať nebude. Sú aj horšie prípady...pred časom letelo meno Sofia a u nás komplet všetky mamičky dali dcéram toto meno, predstav si všetky v prvom ročníku na zš, (je tu jedna škola takže na výber nemajú) učiteľka im povie aby sa predstavili a 5 zaradom povedia Sofia 😀 bože ako budú spolu kecať ako sa budú raz ohovárať keď nebudú vedieť ktorú vlastne myslia? 😀

spirit16
19. sep 2015

Vsetci zijeme v rovnakom svete. Vsetkych nas ovplyvnuje to iste, preto su v urcite obdobia oblubene urcite mena. Nikdy to nie je tak, ze ludia zacnu davat svojim detom prave take meno ako pouzil sused. Prave naopak, kazdy sa snazi byt svojim sposobom originalny. Vymysli si svoje vysnivane meno bez toho, aby tusil, ze aj on zapada do ( v svoje podstate) uz naprogramovaneho sveta. A az ked vyjde na ulicu, alebo da dieta do jasli, tak zisti, ze ten isty genialny napad malo aj kopec inych rodicov.
Preto su napriklad cinske horoskopy rocne. Kedysi som nechapala preco. Ako je mozne, ze ludia, ktori sa narodili v rozhrani jednoho roka maju rovnaky horoskop.
No je to velmi jednoduche. Narodili sa do tej istej doby, takze v nejakych zakladnych veciach budu ovplyvneny tym istym sposobom a budu rozmyslat podobne.
Tak to funguje aj pri "originalnom" vybere mena.

bibistec
19. sep 2015

to ako fakt toto riesis? ja mat tvoje problemy

katarinamarkova
19. sep 2015

@lukihomamina nie nedavaj mu to iste meno.....vysnivaj si nove....ale este predtym si dobre zisti ci nahodou nejaka dalsia suseda nema rovnake, alebo jej deti....alebo niekto v tvojej rodine...alebo suseda z ineho mesta kam sa mozno raz prestahujete nema deti s rovnakym menom....
-
teraz vazne - je blbost riesit taketo nieco, meno daj ake len chces.

cerez
19. sep 2015

Mám kamarátku, s ktorou som sa spoznala až cez naše deti, keď sa stali spolužiaci. Obe sme boli v tom čase tehotné, obe sme čakali chlapcov. Neviem ani prečo, ale o menách sme sa vôbec nerozprávali. Porodila som ja, porodila o dva a pol mesiaca aj kamarátka a pri spoločnom prvom kočíkovaní sme zistili, že deti majú rovnaké mená. Zasmiali sme sa tomu, prekvapilo nás to zároveň a ani jednej to nevadilo. Každá máme svojho Matúša a pre každú z nás je jej Matúš jedinečný. 🙂

N E R I E Š !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zita19
19. sep 2015

U nas v panelaku vyrastali spolu 4 Martinovia (jeden z nich moj) a teda mne by toto nenapadlo riesit. Kazdy da svojmu dietatu take meno ake sa mu paci.
Toto su fakt strasne problemy!!! Nehnevaj sa na mna, ale riesis totalnu debilinu.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lukihomamina
autor
19. sep 2015

Dakujem za kazdy nazor

sardinka333
19. sep 2015

@lukihomamina mať tento problém a Rotchildov plat....ze baba z vedlajšieho vchodu ti prebrala meno pre dieťa? To už ze ,,jaka kriza,, - utečenecká je hadr no.
Dam meno ake sa mi pači a neriešim susedov z vedlajšieho vchodu. Len aby nahodou nejaka suseda nepomenovala tak aj svojho psika.... 😖

natuska87
20. sep 2015

@sardinka333
/ mozno trochu od veci.../
Môj pes sa vola Irenka...Raz som na nu volala a vedla mna zastavila nejaka pani dôchodkyna a opytala sa.." Ano, co chcete? "

lauricka
20. sep 2015

jasne, ze by som to meno dcere dala. Suseda z vedlajsieho vchodu je predsa absolutne bezpredmetna. Co riesis? Ak sa stretnete, povedz "Jej, tak si ju nazvala? To ja mam take iste vybrate, je to moje vysnivane. Tak sa budu rovnako volat. Sranda, nie?" Nekomplikuj si zivot.