Sused vŕta po 19. tej hodine

dinala
22. jan 2014

Ahojte som zúfala mam 6mesacnú dceru ktora nemoze zaspat repektive vzdy vecer o tej 19-20:00 hodine sused zacne vrtat buchat.. trva to uz nekonecne dlho pritom vedia ze mame male dieta a aj tak to robí pravidelne v tomto case..otriasa sa nam niekedy aj celý byt.. ked mu aj pridem slusne povedat neprestane prave naopak este mi povie ze musime vydrzat ze oni nemaju kedy inokedy robit lebo chodia do roboty..naposledy mi povedal ze mam ist s malou von ved neprsi.. najvecsi goool je ze tento ignorant je povolanim policajt aj jeho manzelka.. sami maju dve deti v puberte a ani to nepomoze.. uz sa stalo ze neprestali ani po 10 hodine ak mate niekto podobnu skusenost prosim poradte pretoze zakon na nase deti v tomto pripade nepamata.. dakujem za kazdu reakciu

darina1952
22. jan 2014

...tu je každá rada ťažká....ale skús osloviť počas dňa susedov v bloku a v okolí tohto bytu a pokús sa získať ich podporu a požiadaj ich prípadne aby sa tiež ozvali a sťažovali u suseda keď bude znova vŕtať po 19,00 hod. potom ti ostáva už len domový dôverník - ten by ho mal dôraznejšie upozorniť na opakované porušovanie domového poriadku a keď ani to nezaberie tak už len ak máte správcu - bytové družstvo tak to riešiť s ich pomocou ak sa dá, alebo sa poradiť s právnikom.... ☹

elina25
22. jan 2014

U Nás je zákaz vrtať po 22:00 a v nedeľu úplný a sused náš prerába teraz ešte aj všetky poschodia opravujú ale zatiaľ to malej nevadí tak dúfam e ani nebude,to je ťažko raz človek bez chrbtovej kosti neurobíte nič ☹

janinah
22. jan 2014

a čo má robiť,ak po práci prerába byt a potichu sa vrtať nedá?tiež bývam v paneláku a vrtania sme si užili ažaž,ale mi nenapadlo sa ísť sťažovať,ak to nerobili po 22hod.,čo sa mi stalo len raz a vtedy som sa šla povadiť....

danjelca
22. jan 2014

@dinala nepomôžeš si...aj my sme prerábali a bohužial inak ako po práci a večeroch sa to nedá...

a nikto neprestane prerábat kvoli tomu že tvoje dieta nechce spať.
Je to na nervy verím ale len to prežiť..

dinala
autor
22. jan 2014

ja chapem ze clovek obcas potrebuje prerobit vrtat opravit ale tento clovek cosi kutiluje celý rok vlastne odkedy tu byva navyse je aj bubenik tak si viete predstavit.. ale doteraz sme to neriesili..6 mesacne babo vsak spat potrebuje inak vresti a vresti ja uz nevladzem ved by stacilo povedat ze zajtra pozajtra budeme vrtat ..tak by sme odisli babke.. aj to som im povedala a myslite ze oznamili.. mesiac som to uz trpela myslim ze uz by aj stacilo

dakujem za podporu darina a elina

michal35542
7. nov 2024

Presne aj ja mam takého pacienta vedla vo vchode dnes som nanho volaj policajtov neni normalne že človek preraba byt pol roka vkuse tak nech si ten pacient ktory preraba zoberie volno v robote a neotravuje inych ludi tiež sa mi až byt trasie bude sa to opakovať normalne ručne stručne si to snim vybavim alebo ho začnem šikanovať ja.