Maminky uz dlhsiu dobu sa pohravam s myslienkou ist do sukromneho opatrovania deti resp.rozrast to az do suk.skolky nakolko deticky sa stale rodia a tychto centier je stale malo.nenasla by sa nejaka maminka kt nad takouto moznostou uvazuje ze by sme spojili sily?malacky okolie a bratislava a okolie
@libawet ak budes mat sukromne centrum nepotrebujes ak sukromnu skolku vzdelanie potrebujes
@sukromnaskolka000 myslím, že na toto onehdy aj štát dával nejaký príspevok, neviem, či je ešte aktuálne. Určite je to dobrá myšlienka, pretože jaslí, škôlok sa veľa porušilo a prišlo zasa obdobie, kedy nastal bábätkovský boom, nuž a škôlky, jasle začali dramaticky chýbať. Neviem však, či na založenie takéhoto zariadenia netreba mať aj pedagogické vzdelanie 2.stupňa alebo potom tam mať až učiteľky? Tiež som totiž onehdy nad týmto premýšľala, VŠ pedag.nemám, tak som to potom vzdala, nič som síce o tom ani nezisťovala, len od kamošky ( takto funguje už niekoľko rokov, má dve súkr. škôlky, no nie na SR ) viem, že na to potrebovala mať pedag. vzdelanie...možno u nás je to inak, fakt neviem, ale držím palce, aby sa Ti to podarilo, ja som to predčasne vzdala.