Volalo mi sukromne cislo, ktore som zdvihla. Nejaky chlap mi zacal hovorit, ze prečo vyvolavam jeho priatelke a obtazujem ju. Hovorim mu ci si nepomylil cislo, ze ja nikomu nevolam. A on mi skocil do reci "chces mi povedat ze ty si nevolal (v muzskom rode) mojej priatelke, ked tu je kopa hovorov od teba?".
Potom som zistila ze je to robotom vopred nahrata rec, hned som zlozila. Ma s tym niekto skusenost?
Áno, to je apka, minule mi známy o tom hovoril. Nachytava to ľudí, sú tak nahraté rôzne situácie.
No ako že už ľudia nemajú inej zábavky? Ale aspoň viem, keby náhodou. Ináč, ja utajené čísla nedvíham.
@lululucy je to appka s nazvom JokesPhone a ide tam o to že človek má vaše číslo a si vyberie tému o ktorej bude pred nahrávka hovoriť (napr. Váš pes hlasno šteka, išli ste rýchlo, nabúrali ste mi do auta a atd.) a keď to zdvihnete hovor sa začne nahravat a ta osoba ktora zadala to vaše číslo si môže vypočut že co ste hovorila. Takže bude to niekto kto si chcel len spraviť z vás srandu 😂.
Mne minule kamoska toto dala a ja som to stiahla a poslala som jej to s tym,ze som nevedela,ze ona mi to poslala 🤣 takze navzajom sme si zo seba urobili srandu. A ked mi muz poslala,ze som naburala auto. Skoro som zinfarktovala 🤣
Známeho kamaráta takto nachytali na vyšetrenie - kolonoskopiu 😂 chudák sa zľakol
toto neni zle A tam platim, keby som si chcela vystrelit z niekoho? už mam 3 objekty
@karolinakr jeden hovor je zdarma za dalšie sa plati
A s takým ste sa nestretli, že...mne už pár dní volá niekto zo slovenského čísla (vždy iné) a keď dvihnem, tak je pár sekúnd ticho a potom niekto akokeby anglicky hovoril, ale v strašnej kvalite..nikdy som si to nevypočula, hneď som zložila. Začalo to na Veľký piatok.
@karolinakr pri inštalácii mas tuším 2 telefonáty zadarmo 😀
Tato appka je pecka my sme takto nachytali starkeho na pizzu chcel ist tam ist zbit ( starký)🙄🤣
@lululucy to je aplikácia, niekto si z teba urobil srandu