Má niekto dobré skúsenosti, resp. referencie na nejakú súkromnú kliniku jednodňovej chirurgie v BA a jej okolí?
oni operujú len v Leviciach tušim
ma niekto skúsenosti s klinikou Sagax? oni su v Dunajskej Strede
ano ja mam dobre skusenosti so sagax.... velmi mily vsetko super... dala som si cez nich robit aj preoperacne vysetrenia v den operacie mi ich urobili za 800 sk /ja prepocitavam na sk este/ aj celkovo starostlivost a tak bola som velmi spokojna...
ma niekto skusenosti s jednodnouvou chirurgiou , kde sa robia laparoskopie. Svagrina musi ist a rada by isla iba do jednodnove .
dakujem
tina.. ja som tam bola na laparoskopii... 😉 plati co som popisala vyssie
V Dunajskej Strede si bola na Laparoskopiu ? A prosim Ta , kolko to asi tak stalo ?
dakujem za pozitivne info. mne je to v podstate jedno čo to bude stať, ide mi skôr a ten pristup a všetko okolo toho
ja som si cez google pozerala, no nenašlo ich vela, ešte sukromna nemocnica medissimo...bol tam už niekto na operacii? je to nove len v maji 2009 to otvarali
tinatulipanko.. ja som bola na laparke aj na hsk sucasne... ty ja to preratavam vsetko na koruny tak okolo 8 000 ma to vyslo a aj predoperacne mi robili... ale skus tam zavolat sestricky ti povedia... v pohode..
www.mediklinik.sk