Je podla vas uz zima na to nosit pancusky a suknu alebo saty?
@elizabet173 v sukni, alebo šatách sa dá obliecť teplejšie ako v nohaviciach. Len musia byť dlhé aspoň po kolená a k tomu vysoké čižmy. Nič iné v zime nenosím, vlnené sukne, pod to legíny, alebo hrubé pančuchy. A k tomu dlhý kabát.
ved zalezi od toho, ci tebe je zima. niekomu je zima, iny je otuzily. zariad sa podla seba.
ja nosím hrubšie pančušky k šatám, sukniam... aj dnes som mala a kotníkové čižmy
Ahoj. Nikdy nie je zima to nosit. Ked nevychadzas z domu.
aj by som obliekla ale k tomu vetrovka nijak raz nepasuje... takže väčšinou rifle.
Ja nosím šaty celoročne. Dám teplé puncochy, čižmy a vybavené.
@elizabet173 práveže takéto vrstvenie ochráni lepšie ako nohavice. Vo vnútri by teplo určite bolo, ale takto sa pohybujem len po vonku, doma a aj v práci sa prezliekam.
@evamarek77 haha, to je sranda, ako to má každý inak. Ja zas nemám vôbec šaty, ale to so šírkou mojich členkov je skôr dobre ako zle 😀
Ja skoro celu zimu nosim saty/sukne, upletove aj ine alebo dlhe svetre a 100 denove pancusky. Ked si dam dlhy vlneny (nie polyester) kabat alebo paperovy kabat, tak mi je teplo 🙂
@evamarek77 to by museli byť také fakt, že po zem, nie také na bežný deň. Možno na večer. Neviem, v tých rifliach sa cítim krajšie, keď majú dobrý strih
Šaty v zime? Samozrejme, ale vlnené, rolákové, také veru hrejú.
Nosim saty cely rok. Teraz hrubsie pancuchy (nie uplne hrube) a zatial clenkove topanky, ale uz zvazujem, ze vytiahnem cizmy.Niekedy mam pocit, ze je to teplejsie oblecenie ako nohavice.
@elizabet173 doma sa prezliekam automaticky a v práci musím. Ale rozumiem, že inak to nie je praktické.
Nosím aj šaty aj sukne, zatiaľ pod ne len pančuchy a dávam čižmy (členkové či vysoké, alebo martensy "bagandže":D), keď bude väčšia zima, zvyknem dávať termo pančuchy alebo termo legíny a na to silonky a zima mi nie je
Ja tiez nosim saty a sukne celorocne, v nohaviciach sa necitim uplne dobre, takze v tyzdni max 1-2x obleciem gate, v lete takmer vobec.
žartuješ? ja som furt navlečená v pančuchách a šatách. jasné, že nemyslím silonky...myslím reálne pančuchy hrubšie...dokonca si myslím, že je to niekedy teplejšie ako studené rifle...
Nosím aj v zime šaty, sukne, ale teda záleží aj od konkrétneho dňa, koľko je stupňov, kam idem, atď. Keď idem autom do office, kde som celý deň v teple, tak pokojne si dám, k tomu hrubšie pančuchy, čižmy nad kolená, popr. ja si zvyknem v práci prezúvať aj lodičky, mokasíny, keď chcem napr. tenšie silonky na deň v práci a pod. V tých ale po vonku určite v zime nechodím. Keď idem MHD, mne je často zima, vtedy volím skôr nohavice/rifle a pod., ale mne rifle moc nepristanú. Mrznúť v tom určite po MHD nebudem,
Wow baby, Vás obdivujem :D ja si koľko krát aj vychystam pančuchy suknu a kabát ale potom vyjdem von na balkón a hneď si to rozmyslím :-/ ja som taká zmrznutá večne ,že musím mať rifle vysoké čižmy, dlhú bundu šál čiapku.... No jak cibuľa navrstvena :D
@neffely ale ked si uvedomis, ze si das hrube pancuchy, suknu a a kabat, tak v konecnom dosledku mas okolo pasa, zadku , a dajme tomu, po kolena, az 3 vrstvy - pancuchy, sukna, kabat. Ked si das rifle a bundu, tak su tie vrstvy iba dve. Ja mam casto pocit, ze mi je v satach teplejsie ako ked si dam rifle.
Mne nie je zima, ale ja nosím legíny pod šaty, alebo džegínsy.