Sukne a šaty v zime

27. nov 2022

Je podla vas uz zima na to nosit pancusky a suknu alebo saty?

zuzitko74
27. nov 2022

Mne nie je zima, ale ja nosím legíny pod šaty, alebo džegínsy.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanaam
27. nov 2022

@elizabet173 v sukni, alebo šatách sa dá obliecť teplejšie ako v nohaviciach. Len musia byť dlhé aspoň po kolená a k tomu vysoké čižmy. Nič iné v zime nenosím, vlnené sukne, pod to legíny, alebo hrubé pančuchy. A k tomu dlhý kabát.

majamat
27. nov 2022

ved zalezi od toho, ci tebe je zima. niekomu je zima, iny je otuzily. zariad sa podla seba.

risolino
27. nov 2022

ja nosím hrubšie pančušky k šatám, sukniam... aj dnes som mala a kotníkové čižmy

misov
27. nov 2022

Ahoj. Nikdy nie je zima to nosit. Ked nevychadzas z domu.

deti95060810
27. nov 2022

aj by som obliekla ale k tomu vetrovka nijak raz nepasuje... takže väčšinou rifle.

abbey1
27. nov 2022

Ja nosím šaty celoročne. Dám teplé puncochy, čižmy a vybavené.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanaam
27. nov 2022

@elizabet173 práveže takéto vrstvenie ochráni lepšie ako nohavice. Vo vnútri by teplo určite bolo, ale takto sa pohybujem len po vonku, doma a aj v práci sa prezliekam.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluka2
27. nov 2022

@evamarek77 haha, to je sranda, ako to má každý inak. Ja zas nemám vôbec šaty, ale to so šírkou mojich členkov je skôr dobre ako zle 😀

natalala
27. nov 2022

Ja skoro celu zimu nosim saty/sukne, upletove aj ine alebo dlhe svetre a 100 denove pancusky. Ked si dam dlhy vlneny (nie polyester) kabat alebo paperovy kabat, tak mi je teplo 🙂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bluka2
27. nov 2022

@evamarek77 to by museli byť také fakt, že po zem, nie také na bežný deň. Možno na večer. Neviem, v tých rifliach sa cítim krajšie, keď majú dobrý strih

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka1802
27. nov 2022

Šaty v zime? Samozrejme, ale vlnené, rolákové, také veru hrejú.

simsalabim
28. nov 2022

Nosim saty cely rok. Teraz hrubsie pancuchy (nie uplne hrube) a zatial clenkove topanky, ale uz zvazujem, ze vytiahnem cizmy.Niekedy mam pocit, ze je to teplejsie oblecenie ako nohavice.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanaam
28. nov 2022

@elizabet173 doma sa prezliekam automaticky a v práci musím. Ale rozumiem, že inak to nie je praktické.

meringe70
28. nov 2022

Nosím aj šaty aj sukne, zatiaľ pod ne len pančuchy a dávam čižmy (členkové či vysoké, alebo martensy "bagandže":D), keď bude väčšia zima, zvyknem dávať termo pančuchy alebo termo legíny a na to silonky a zima mi nie je

nelca84
28. nov 2022

Ja tiez nosim saty a sukne celorocne, v nohaviciach sa necitim uplne dobre, takze v tyzdni max 1-2x obleciem gate, v lete takmer vobec.

domca1408
28. nov 2022

žartuješ? ja som furt navlečená v pančuchách a šatách. jasné, že nemyslím silonky...myslím reálne pančuchy hrubšie...dokonca si myslím, že je to niekedy teplejšie ako studené rifle...

sima338
28. nov 2022

Nosím aj v zime šaty, sukne, ale teda záleží aj od konkrétneho dňa, koľko je stupňov, kam idem, atď. Keď idem autom do office, kde som celý deň v teple, tak pokojne si dám, k tomu hrubšie pančuchy, čižmy nad kolená, popr. ja si zvyknem v práci prezúvať aj lodičky, mokasíny, keď chcem napr. tenšie silonky na deň v práci a pod. V tých ale po vonku určite v zime nechodím. Keď idem MHD, mne je často zima, vtedy volím skôr nohavice/rifle a pod., ale mne rifle moc nepristanú. Mrznúť v tom určite po MHD nebudem,

jane89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neffely
28. nov 2022

Wow baby, Vás obdivujem :D ja si koľko krát aj vychystam pančuchy suknu a kabát ale potom vyjdem von na balkón a hneď si to rozmyslím :-/ ja som taká zmrznutá večne ,že musím mať rifle vysoké čižmy, dlhú bundu šál čiapku.... No jak cibuľa navrstvena :D

simsalabim
28. nov 2022

@neffely ale ked si uvedomis, ze si das hrube pancuchy, suknu a a kabat, tak v konecnom dosledku mas okolo pasa, zadku , a dajme tomu, po kolena, az 3 vrstvy - pancuchy, sukna, kabat. Ked si das rifle a bundu, tak su tie vrstvy iba dve. Ja mam casto pocit, ze mi je v satach teplejsie ako ked si dam rifle.