Pekny vecer . Chcela som sa spytat ci sa nenajde sikovna gazdinka a neporadi mi preco mam suhajdy (robene s BB pudingu) na povrchu take skarede matne.
Davam BB cera kakao a cukor...ine nic
tak asi ťa tam chýba ta cera 🙂 vyskúšaj urobiť pár s ňou
Ceru davam
@lubica638 koli lesklosti sa do polevy dáva lyzica alebo lyžička oleja. Možno by to pomohlo aj tomuto receptu.
Ja robím suhajdy z čokolády, masla a pridávam trochu bebe pudingu a kakaa, PL oleja.
Ja som mala problém s tukom na povrchu, tento rok stačilo dať pozor pri rozpustani čokolády, aby sa nezahriala viac ako na 40st. a mam ich konečne pekne.
No tak ja dávam do šuhájd ceru alebo heru a potom sú také pekné lesklé. Alebo ani s tým olejom by to nemuselo byť zlé, možno aj kokosový olej by sa dal použiť
lebo dávaš BB puding...Ja mám pekné, ale to robím iný recept.
ja som akurat vcera robila polevu...cera,cokolada...lesky povrch
davam asi 50g cery a 100g cokolady
Ja tiez davam kvoli lesklosti lyzicu oleja,vzdy je potom pekna leskla.
@libawet za mňa Cera,skúšala som kadečo,ale jedine pri nej sa čokoláda ligoce aj po zaschnuti
Teda ak sa bavíme o poleve,nie do šuhajdy rovno
Dakujem pekne za rady
@lubica638 a ako robis suhajdy? Lebo teda je dost druhov....ja robim cokolada, salko ( klasicke, nie karamelove), cokolada