Šuhajdy

lubica638
20. dec 2017

Pekny vecer . Chcela som sa spytat ci sa nenajde sikovna gazdinka a neporadi mi preco mam suhajdy (robene s BB pudingu) na povrchu take skarede matne.

lilyianka
20. dec 2017

@lubica638 a ako robis suhajdy? Lebo teda je dost druhov....ja robim cokolada, salko ( klasicke, nie karamelove), cokolada

natassa2
20. dec 2017

@lubica638 aky mas recept? Puding, cukor, cera, kakao? Alebo este nieco tam davas?

lubica638
autor
20. dec 2017

Davam BB cera kakao a cukor...ine nic

prabinka
21. dec 2017

tak asi ťa tam chýba ta cera 🙂 vyskúšaj urobiť pár s ňou

lubica638
autor
21. dec 2017

Ceru davam

bets
21. dec 2017

@lubica638 koli lesklosti sa do polevy dáva lyzica alebo lyžička oleja. Možno by to pomohlo aj tomuto receptu.
Ja robím suhajdy z čokolády, masla a pridávam trochu bebe pudingu a kakaa, PL oleja.
Ja som mala problém s tukom na povrchu, tento rok stačilo dať pozor pri rozpustani čokolády, aby sa nezahriala viac ako na 40st. a mam ich konečne pekne.

anitta98
21. dec 2017

No tak ja dávam do šuhájd ceru alebo heru a potom sú také pekné lesklé. Alebo ani s tým olejom by to nemuselo byť zlé, možno aj kokosový olej by sa dal použiť

deti95060810
21. dec 2017

lebo dávaš BB puding...Ja mám pekné, ale to robím iný recept.

terezka1947
21. dec 2017

ja som akurat vcera robila polevu...cera,cokolada...lesky povrch
davam asi 50g cery a 100g cokolady

pininka
21. dec 2017

Ja tiez davam kvoli lesklosti lyzicu oleja,vzdy je potom pekna leskla.

libawet
21. dec 2017

@lubica638 nebolo by lepšie maslo ako cera?

terezka1947
21. dec 2017

@libawet za mňa Cera,skúšala som kadečo,ale jedine pri nej sa čokoláda ligoce aj po zaschnuti

terezka1947
21. dec 2017

Teda ak sa bavíme o poleve,nie do šuhajdy rovno

lubica638
autor
21. dec 2017

Dakujem pekne za rady