Sugar dating na Slovensku

31. mar 2021

Ahojte, skusali ste niekto sugardate.eu alebo nejaku stranku na sugar dating? Ake mate skusenosti?

U nas to nie je bezne, ale v USA som videla, ze su bezne stranky kde sa hladaju ludia cisto na transakcny "vztah", bez pocitov a dalsich blbosti, proste narovinu. Ide o benefitny vztah pre obe strany.

Vdaka za odpovede, a prosim panbozkarky nesudte 🙂

pribinak
31. mar 2021

Nie som panbozkarka. Ale toto sú len moderne prostitútky, nič viac

hailey1
31. mar 2021

😂😂😂 nie, nejde o “vztah”, ide o obchod. Kde platis za veci sexom. Jednoducha rovnica —> ide o prostituciu s peknym nazvom. To je ako ked budes hovno volat kolac ✌🏼

janai1
31. mar 2021

Bohatšia štetka 😂 mať na to žalúdok, by som už aj dom mala bez hypo 🤔😂

simona1998
31. mar 2021

Ja osobne by som teda nemala žalúdok fajčiť starú predkozku😀Ale sto ľudí sto chuti 🙂 samozrejme nato musíš aj nejak vyzerat

miadi
31. mar 2021

Na Svk je to uz davno vypadovka na dialnicu za Slovnaftom pri benzinke ani wifi netreba 😂Alebo skus očarit Kollara staci mat s nim dieta č22 a mas sugar daddy na zvysok zivota🤣

betty_image
31. mar 2021

Ahoj, my sme si na gympli v poslednom ročníku 3 kamošky založili účet na tejto ružovej sugar zoznamke, na tej slovenskej verzii teda, stiahli sme si tam fake fotky nejakých ruských modeliek, pridali si pár rokov, všetko o sebe si vymyslei a boli sme zvedavé, že či tam nebudú aj nejaké známe osobnosti alebo že či tam niekoho nespoznáme. Dopadlo to asi tak, že asi 70% mužov v strednom a mladom veku si tam hľadali normálnu frajerku/partnerku a žiadnu sugar baby ani nehľadali, lebo na tom nemali peniaze. :DD proste nepochopili tú zoznamku...tých 30% sú tí tzv. boháči, väčšinou okolo 40, ktorí pochopili pointu tej zoznamky a reálne na to možno majú dovoliť si sugar baby...ale reálne skúsenosť nemám so žiadnym, báli sme sa s niekým čo i len vyliezť na kávu :DDdddd

hviera81
31. mar 2021

dzifce, ak si mozes vyberat s kym budes sexovat, tak hor sa do toho, ja by som sa bala, ze nenajdem takeho co mi bol sympaticky.... (nie ako v Pamati Gejše....)

acrobaleno
31. mar 2021

No, ja sa priznám 😂 Keď som sa veľmi nudila, tak som zvykla chodiť na zoznamky a bola som aj na sugardate, no podotýkam, že na žiadne stretko som nešla a vydržala som tam 2 dni. Ja som od prírody taký troll a išla som pozrieť, že kto tam je a čo bude písať. 😂 Neviem, či tam väčšina pochopila aj princíp tohto druhu "vzťahu". Max 2ja, čo si vedeli stanoviť nejaké podmienky.

miadi
31. mar 2021

@acrobaleno Ja som raz na pokeci videla jeden inzerat kde ponukal $ za to ze ho baba kopne do gul . 🤣pred sto rokmi a vtedy som pochopila ze tam je dost uchylakov. ..ze ahoj popišeš? A hnet na to ip foto šulina. 🥺

acrobaleno
31. mar 2021

@miadi Na počudovanie, tam mi nikto neposielal fotky penisov (čo by som aj tak trošku čakala od tej stránky). 😂

miadi
31. mar 2021

@acrobaleno o nic si neprišla 😜🤪nie su moc fotogenickè 😜

kiki68
31. mar 2021

No ak ma na to niekto zaludok, kamoska to skusala a totalne pohorela. Oni chcu asi 18rocne zabky a ta holka mala vtedy uz cez 30. Ako hovori moj muz “ to uz po 30tke nikto za to platit nebude, to uz je po zaruke “ 😂

liljana
31. mar 2021

Aj to najstarsie remeslo ma zlate dno.
Aky mas vek. Sugar babys maju pod 25. Ak mas viac, si uz pristara.

judar
31. mar 2021

Co azda dalsia sugar naivka co si mysli ze si vyfajci mercedes 🤣

lalenka33
31. mar 2021

To iste píše tá, čo pred pár dňami riešila,že jej chlap nechce kúpiť za sex luxusne pradlo,kabelku a ona sexovat zadarmo nebude 😂.V tejto dobe zákazu vychádzania po 20 to majú k...y tažké 😁

sisa_s
31. mar 2021

@lalenka33 no tuto debatu som asi zmeskala 🤔🤔🤔 nemas link? 🙈😁

lija22
31. mar 2021

kocka tu si na mamickovskom fore. ano sme tu kadejake sibnute ( v dobrom) ale nemyslim, ze tu najdes co i len mizivy pocet ucastnicok takehoto druhu randenia

lalenka33
31. mar 2021

@sisa_s označím ťa tam, veľmi zaujímava diskusia 😁

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz