icon

Sugar daddy - skúsenosti

26. apr 2020

Ahojte,chcem sa opýtať nájde sa tu žienka ktorá ma s týmto typom vzťahov skúsenosti?

Strana
z2
pribinak
26. apr 2020

Akože chceš byt sugar baby?

karelova
26. apr 2020

Skúsenosti nemam, ale zapínam si upozornenia, som zvedava 😁

terina25
26. apr 2020

Ja ani neviem co to je 🙄🤣🤣

karelova
26. apr 2020

@terina25 sladký dedusko 😁

karelova
26. apr 2020

Inak funny je, ze ty sem pridávas takýto typ príspevku anonymne (asi sa hanbis pod svojim menom), ale ocakavas, ze ostatne ženy ti budu písať svoje skúsenosti so zverejnením svojej identity 🤦‍♀️ trochu nefer... Nie?

amelia000
26. apr 2020

@terina25 to je ked nejaky stary dedusko, kt. Papa modre tabletocky aby sa mu postavil, no ma na konte kopec peniazkov...si plati za sluzby nejaku "nast" alebo "cat" rocnicu, ktora mu masiruje jeho "ego". Od prostutucie sa to odlisuje aj vdaka tomu ze je s nim pred sexom aj po sexe 😂😂😂

maca1984
26. apr 2020

uz vidim ako sa ti tu nejaka prizna😂

stanulienkat
26. apr 2020

@terina25 to je kurva pre starych panov
🤣

syslik81
26. apr 2020

pytas sa ci sa tu niektora verejne prizna ze je ku.va? :D vela stastia

karelova
26. apr 2020

Keby si trochu rozumnejšia, vytvoris si nový nick, cez ktorý ta nebudu vedieť identifikovať a temu napíšeš verejne s tym, ze kľudne nech ti tie slecny napíšu IP. Takto ti určite ziadna nenapíše.

veronikaszabova
26. apr 2020

@stanulienkat presne tak 🤣🤣 len je to obalene do sladkeho nazvu

gabrielaaaa
26. apr 2020

@syslik81 😂😂😂😂😂😂

moonlight1210
26. apr 2020

Ak zachvilu zacne pridavat zase linky na stranky, kde su taketo zoznamky, tak je to nasa stara znama, ktoru uz parkrat zmazali. 😁

isabela154
26. apr 2020

V tých inteligentnejších prípadoch sugar daddy vôbec nemá nič spoločné s prostitúciou. Jasné že pokiaľ nemáš v hlave tak si to musíš kompenzovať ale pokiaľ vieš kde hľadať je plno chlapov ktorým ide iba o to aby sa porozprávali lebo doma majú manželky ktoré su ako torpéda ktoré ich stále naháňajú a stále od nich očakávaju že budu dokonalý aj napriek tomu že títo muži sú veľmi pracovne vyťažený a potrebuju si s niekym jednoducho pokecať a oddýchnuť od neustále vrieskajúcich manželiek a za odmenu ti kupuje darčeky. Mnohokrát sú to jednoducho zúfali chlapi a nie žiadny deduškovia 😉

kiki68
26. apr 2020

Kamoska tomu holdovala, ako ale nic moc to nebolo. Myslim, ze viac zabavy z toho mala ako uzitku. Hlavne musela ubrat 10 rokov z veku 😀 ona bola cez nejake portaly registrovana myslim, je to uz tak 3 roky co to baba skusala. No ked ma na to nejaka zaludok, ja ich sudit nebudem.

krisbar
26. apr 2020

Skus nejake ine forum. Tu je viac mamiciek ako mladych holiek, ktore by s tymto mali skusenost. Myslim, ze to chce mat velmi silno spracovanu tu poziciu, ktoru so sugar daddy budes mat a zaroven mat velmi silno upratane, ze ti takyto typ vztahu nenarusi vnimanie vztahu uz zo stalym partnerom v buducnosti. Komfort, ktory sugar daddy vytvori je totiz velmi vysoky, zaroven je to istym sposobom nerovny vztah, kde ty budes tahat za kratsi koniec a moze to nespravnym smerom ovplyvnit tvoje vnimanie muzov do buducnosti. A tym padom sa mozes obrat o "normalny" vztah s muzom a zalozenie rodiny v buducnosti. A sugar baby sa neda robit navzdy. Ti muzi su vacsinou nestali. hladaju stale nove a kedze si to financne mozu dovolitz tak to aj neustale vymienaju.
P.s. nikdy som taky vztah nemala 🙂 , len to tak vnimam z toho co som o tom citala v clankoch.

kikaaa444
26. apr 2020

@krisbar esteze si napísala to P.S. Lebo už som sa isla opýtať či mas skusesnost 😅😂😂

aylinn
Odpoveď bola odstránená
kikaaa444
26. apr 2020

@aylinn mne tiež príde sugarbaby skôr zlatokopka ako spoločníčka. Je to proste “ normalny “ vzťah , v ktorom keď je muz výrazne starší tak je žena nazývaná sugarbaby . Cize mne osobne to nepríde ako povolanie ale len ako pomenovanie dotyčnej vo vzťahu s deduskom ktorý je normálne zaľúbený 😀

aylinn
26. apr 2020

@kikaaa444 ani nemusi byť deduško,väčšinou su to baby od 18-25r a chlapi maju tak 40-50 čiže vo veku ich otcov , preto sugarDADDY😂
Ale autorka, možeš mať šťastie a najsť vek tvojmu primeraný😂 a keď budeš mať vela šťastia tak ani neskončiš pod nožom a injekciami so 6kami silikonmi a 4ml kyseliny v ustach a botoxom v čele 😁

kikaaa444
26. apr 2020

@aylinn no jasne ale takéto vzťahy sa ešte daju je veľa vzťahov kde žena ma 30 a chlap pred 50tkou a naozaj je to úprimne a majú sa rady, na takéto vzťahy ešte verím lebo niektoré chcú aj mentálne staršieho napr taký jason stathan a ta jeho modelka akí sú pekní 😀 ale keď už ma žena o 30-40 rokov staršieho už je to moc 😀

kiki68
26. apr 2020

Toto je jednoduchy princip: co by stary 60rocny na krasu nezbalil, ale na prachy ano a rychlo a bezbolestne. Ta baba tiez vie do coho ide. Je to taky fair trade pre obe strany. On tiez nemusi riskovat, ze ho pipka po jednom drinku posle kade lahsie. Ten vek tam rozhoduje myslim. Ak aj neni mlada, tak musi vyzerat v 30 max na 25. Tak su to poloprofi zlatokopky tie holky. Tu na mk sa najdu tazko, hlavne vek je tu podla mna okolo 30 a vacsina na doma deti.

merrit1
24. jan 2022

Dievčatá všetky tu máte úplne milne informácie, pretože byť sugarbaby vôbec neznamená sex a nejakým starým pánom.
Ja osobne mám skúsenosť s jedným chlapom ktorý bol môj sugar daddy a v živote sme sa nestretli 😂
Posielal mi peniaze, každý mesiac minimálne 1000€ a robil to len preto že sa mu páčilo niekoho podporovať, ja osobne som porpi tom mala aj normálny vzťah, a teda stále ten vzťah aj mám, nikdy som môjmu sugar daddymu neposlala ani len nahú fotku alebo celkovo nejakú fotku, ani sme si moc nepísali, proste mi len každý mesiac prišli peniaze na účet a chcel len vedieť čo som si kúpila za ne. Pritom som si peniaze odkladala na sporiaci účet ale to on samozrejme vedieť nemusí. 😂

tynkywinky
8. feb 2022

@merrit1 ahoj, tiez by som takyto druh "vztahu" chcela vyskusat. Nemohla by si mi poskytnut viac info?

matqa411211
8. feb 2022

@merrit1 to ty mas zlé informácie, sugarbaby, sugardaddy je presne ten typ vztahu ktory opisovali baby vyssie,
A to si sa aj pochvalila tom svojmu priatelovi ze ti nejaky dedusko posiela peniazky na sporiaci ucet len tak, ked tak sebavedomo tvrdis ze mas "normalny vztah"? Dost silno pochybujem, ze by s tym bol ok

luuubik
8. feb 2022
merrit1
9. feb 2022

@matqa411211 Po prvé to nebol deduško keďže chalan bol odomňa o 2 roky starší... Po druhé vzťah medzi sugarbaby a sugardaddy môže byť rôzny, každý si dohodne iné podmienky 🙂... A teda po tretie áno, môj priateľ o tom vedel a bol s tým úplne v poriadku...

merrit1
9. feb 2022

@tynkywinky ahoj, kľudne sa pýtaj čo ťa zaujíma len nie kde natrafiť na niekoho takého lebo úprimne vôbec neviem ja som sa s týmto "sugar daddym" poznala už od mojich 13-tich ( boli sme kamaráti) a peniaze mi začal posielať až v 19tke a bola to úplná náhoda takže sama neviem ako k tomu prišlo 😂

ivetanovakova0
3. júl 2022
melaniamo
7. okt 2022

@merrit1 Mne takto prišlo milión dotazov a to nie som na žiadnej zoznamke sugar dating a ani podobné a myslela som si, že je to to nejaký oj.b v zmysle, že Ti pod krásnymi rečami ako Ti budú platiť za nič, vybielia Tvoj účet, Hah.

Strana
z2