Šuchnuté spätné zrkadlo

22. feb 2023

Zdravim, dnes sa mi podarilo takto suchnut spatne sklo. Neviete niekto, ci sa da kupit niekde iba ta biela cast, ci to musim vymenit cele, alebo ci sa to da nejak zatriet.

Dakujem

autor
22. feb 2023
lias3915
22. feb 2023

Je zbytočne kvôli takémuto škrabancu meniť spätne hlavne ak je elektrické… nám praskli spätne pred barakom že tam mame dieru a neriešili sme to lebo je to dosť drahé…
V tomto prípade by som skúsila biely lak na nechty 🙂 nie je to veľký škrabanec. Síce to bude z blízka vidieť ale nebude to take zle 🙂

veselo_neveselo
22. feb 2023

Zatriet by to slo, ale...naco? Ti to zajtra obdrie niekto iny. Toto ma vyhodu ze je to cele plastove, hrdzaviet to nezacne...
Ale tak nie na to si sa pytala, ze.

Zajdi sa spytat do predajne alebo do znackoveho servisu, mohli by mat farebne sady na skrabance.

veselo_neveselo
22. feb 2023

Tak laky na nechty fakt nie. Existuju sady na autolak, tak radsej tie.

duunlo
22. feb 2023

Ak ti to prilis vadi, ze tam vidis podkladovu vrstvu cize cierny plast, tak bud si kupis napr. korekcnu sadu priamo u predajcu auta podla kodu farby, pripadne si das namiesat v predajni, kde sa predavaju farby laky a zamaskujes si to sama. Najdrahsia varianta by bola to davat opravovat do servisu, kde to budu cele striekat…

mmonika
23. feb 2023

je ma to pasta kupis normalne v drogerii ci autopredajniach ... tusim sa vola tempo pasta .. a pekne ti to pojde dole.. alebo stara dobra klasika cif

miriam11
23. feb 2023

V technicaku je zapísané číslo farby, objednaj minimálne množstvo (napr. v SEPRON,s r.o.) a zatri to.