Šuchnuté dvere na aute

9. jún 2024

Podarilo sa mi suchnut spolujazdcove dvere. Lak nie je oskrety, je to pokrivene. V casti od cca klucky az k zrkadlu. Myslite ze sa to da nejak spravit alebo iba vymena dveri? 2016 superb. Dik za radu.

deti95060810
9. jún 2024

ak máš poistku tak to vymenia resp. to veľmi radi takto robia.
osobná skúsenosť.... 😉

klarissa25
9. jún 2024

Tak to by asi najlepšie zhodnotili v servise nie?

autor
9. jún 2024
autor
9. jún 2024

@klarissa25 iste.. to je rada.. vies pytam sa tych co maju skusenost a mozno v minulosti nieco take menili..

klarissa25
9. jún 2024

Tak ale každé poškodenie je iné....véd to tu ani nevidíme....

alenocka0802
9. jún 2024

Zbytocne sa oduvas, servis to vie posudit najlepsie. Ked navyse sem ani nedas fotky poskodenia.
Existuju metody na vytiahnutie preliacin, bez nutnosti lakovat diel. Ale to vedia posudit len v servise, ci to ide, aka je velka preliacena plocha, ci to nejde cez nejaku hranu.
Darmo ti niekto napise, ze jemu to pdr metodou opravili, ked to u teba nepojde. A zas niekomu menili cele dvere, tebe to mozno bude stacit vytiahnut.

cicimon
9. jún 2024

ja mam suchnute dvere aj s kluckou uz 7r a nic sa s nimi nedeje.... zavisi, ako je to hlboko a ci to bude hrdzaviet alebo nie..

madeincssr
9. jún 2024

Take kvalitne dvere, ako su z prvovyroby (tovarenska antikorozna a povrchova uprava na vyrobnej linke - kataforeza, podkladove vrstvy niektore ponaranim celej karoserie, pretmelenie falcov trvalo pruznym karosarskym tmelom robotmi, vypalovanie laku pri vysokej teplote, vyvoskovanie dutin), uz ziadny nahradny diel nenahradi, ani originalny. Ale mnohe dnesne servisy su uz len vymienaci (nie opravari), takze ich odborna rada moze byt 'vymena dveri', hoci pre zakaznika to dobre nie je, len pre nich. Cize moja rada je: ak je to technicky mozne (co s vysokou pravdepodobnostou je), opravit orig. dvere.
Alebo naozaj radsej nechat tak a jazdit, ako dvere vymienat.
Ak naozaj vobec nie je poskodeny lak, vygoogli vo svojom okoli a oslov aj firmy, ktore vykonavaju metodu PDR (Paintless Dent Removal).

napetra
9. jún 2024

Ja som oškrela auto po celej bočnej strane spolujazdca. Od svetla vpredu, cez predné a zadné dvere.
V servise mi to celé vyklepali (vyrovnali), vytmelili a vypálili lak.
Na aute sa nedá nájsť, kde bolo poškodené. Úplne perfektné.

terezia323
9. jún 2024

Záleží aké to je, ale mne to len vyklepali a opravili lak. Nevidno na aute kde to bolo. Myslela som, že budú musieť vymeniť dvere aj nárazník