Šuchnuté auto - odchod z miesta

23. aug 2022

Ahojte baby, čo sa mne dnes stalo..
Cuvam pred Kauflandom, auto ma senzory, počkam kym pipnu červene, popravim sa, zaparkujem.. Už ako som cuvala išiel okolo chlap, vyvalil oči, začal ma navigovať, hovorím si ok, vidí ženu za volantom, poďakovala som a ako som vystúpila prišiel k mne, že "v pohode, nie je ani oškretý".. no hneď som sa zhrozila, pozeram moje auto, jeho, nikto nič, chlap ma tak flegmaticky uistil že "asi ste ho netrafili, v pohodeee". Tak som teda zamkla auto a v tom prikrýval ku mne bezdomovec a úplne spiklenecky, že "nič som nevidel, ale radím vám preparkovať to auto inde". No ja už total rozklepaná som sadla do auta a odišla domov bez nákupu :D A teraz si to vyčítam, mala som tam radšej počkať toho vodiča s tým, že mooožno som vam ťukla auto, prezrite si ho, že? Stalo sa to asi pred hodinou, čo sa dá robiť teraz? Ísť do Kauflandu s tým, že som pred hodinou možno oškrela niekomu auto, či sa nikto nebol pýtať, asi nie je dobrý nápad? :D ach no, teraz nebudem ani jesť ani spať čo budem čakať kedy mi pride predvolanie, pokuta a vezmu mi vodičák 😕

janai1
23. aug 2022

No a máš niečo na aute ci nie?
Teraz je už jedno či sa vrátiš alebo nie, jedine žeby tam ten s autom ešte stále parkoval, inak je to stále útek z miesta nehody aj keď sa pôjdeš priznať do kauflandu

simkids
23. aug 2022

avsak ked nie si si vedoma, ze si ho suchla, tak co chces riesit? By si mu povedala, ze si mu asi suchla auto, lebo ti to niekto povedal, ale nikde nic nevidis? vobec neries

h2
23. aug 2022

No neviem, podľa mňa sa nedá oškrieť niekomu auto a necítiť to. Navyše, ani ty si nevidela, že by bolo vedľajšie auto oškreté, ani ten chlapík, čo ťa navigoval. Aj to povedal, že nie je ani oškreté. Bezdomovec asi reagoval len na to, že ste sa o tom bavili. Zrejme sa vôbec nič nestalo a chýbali tam nejaké tie cm, či možno len mm, ale k ničomu nedošlo. Nechaj to tak.

tanyan
23. aug 2022

Ak ani jedno z áut nie je šuchnuté, tak nemáš čo riešiť. Niekedy to pod uhlom vyzerá z diaľky, že bol kontakt, ale pri tých rôznych tvaroch ani nemusel byť. Našťastie sa nič nestalo a ty môžeš pokojne prestať stresovať.
Nabudúce si dávaj pozor a používaj aj zrkadlá - nespoliehaj sa na senzory, lebo tie zakrivenia sú niekedy priveľké a začne to pípať až keď je už neskoro. Toto bolo len varovanie. 😉

kikiballa
23. aug 2022

No ono to oskretie iného auta by si určite počula a aj cítila. Okrem toho by si mala určite šuchnuté auto aj ty. Tak choď pozrieť či máš niečo na svojom aute. To vedľa stojace auto mohol mať šuchanec aj niekoľko dní. Takže ťažko povedať.

liljana
23. aug 2022

Akoby si tu nadavala, keby ti niekto iny suchol auto na parkovisku a usiel. Ved mas predsa zakonnu, ani by si to neplatila zo svojho. Mala si pozriet stycne plochy, kde ste sa mohli suchnut a odfotit si to.

autor
23. aug 2022

no baby išla som tam pozrieť naspať, že ak tam bude ešte to auto stať, tak počkam na vodiča, alebo aspoň nechám lístok, ale už tam bohužial nebolo. povedala som to manželovi, poobzeral poriadne auto a povedal že určite by som tam mala aspoň naznak farby (moje je čierne, to druhe biele) alebo škrabanček, že fakt tam nič nie je, tak isto nemal ani on.
Každopádne som mala podľa mňa počkať a povedať, že si nie som istá či som ho šuchla, nech si auto obzrie, potvrdil by aj on, že tam nič nie je a spokojne by som išla domov, takto to vezmem ako poučenie a skúsim to predýchať :D ďakujem za odpovede

stanulienkat
23. aug 2022

Keby boli vsetci taki slusni ako ty...

andrea78
23. aug 2022

A nemohol to mysliet ten navigujuci panko ako for? A bezdomovec chcel byt vtipalek tiez?
Ved si isla so senzormi, co on nevie, ze by si suchla nevies, vedoma si toho nie si. Vedoma si si toho, ze to bolo v poriadku, videla si pipnut cervenu a zastala. Keby ta nezacal navigovat, dokoncis manever a ides domov. On chcel byt akcny, akoze ti pomoct, ved neschopna zena, bohvie kde pozera , ak si sa divala niekam vnutri na obrazovku a nie do zrkadiel, idem teda pomahat. Zvladnete to a on povie asi ste ho ani netrafili, v pohode. Ako vtip, ze ta ,,zachranilo,, jeho navigovanie, lebo sama by si to nezvladla, ale teda vdaka nemu si sikovna a dokazala to. Nemoze to byt takto? A Ty si spanikarila v neistote tej jeho hlasky, lebo je tak trochu zavadzajuca.
@autor

sissy27
23. aug 2022

@h2
@kikiballa kočky, vlastná skúsenosť - veru dá sa to nevšimnúť si. Mne sa stalo - v kufri nejaké veci, rádio trochu hlasnejšie a síce som niečo počula, ale myslela som si, že sa presunuli krabice v kufri, len nejaký 6.zmysel mi povedal “radšej vystúp a pozri sa”. A veru - vychádzala som z úplne blbého miesta na parkovisku a šuchla vedľajšie auto. Pokiaľ idete fakt pomaly a nie je to nejaká šupa, tak sa to dá nevšimnúť. Doriešili sme tak ako sa patrí.

h2
23. aug 2022

@sissy27 OK, beriem, môže sa stať. Ale autorka bola pozrieť obe autá, aj ten týpek, čo ju navigoval. Pokiaľ ani jeden z nich nič šuchnuté nevidel, tak sa takmer určite nič nestalo. Len to ten chlap trochu zdramatizoval. To oni radi, keď vidia ženu za volantom.

kormino
23. aug 2022

Ja som nacuvala pri Lidli do takej tyčky,na ktorej je lampa.Pocula som buchot,myslela som si,že niekto niekam buchol.,Po chvíli pozerám prázdne parkovisko ,bolo to ráno o ôsmej .Vtedy som si uvedomila,že som to bola ja.🤣

sissy27
23. aug 2022

@h2 tiež myslím, že len debilko, čo potreboval byť nasilu vtipný 🙄 ja som minule dcére vysvetľovala pozdĺžne parkovanie, ja to dávam aj so zavretými očami a prstom v nose na prvú dobrú hocijak, ale teda v rámci edukácie som jej každý krok vysvetľovala, pomaly ukazovala atď. A pánko mal potrebu ma pochváliť, že vidíte, zvládla ste 😂

marca12
23. aug 2022

Keby bol kazdy taky ako ty. Mna cakala jama,preliacenina na dverach a nikto nikde,zduchol ako smrad. Druhy krat ryha velky skrabanec,samozrejme,ze zase nikto nikde. A ty ani neoskries auto a trapis sa a vracias sa na miesto cinu.

bucko555
23. aug 2022

Ja son takto pred cca rokom vychádzala v nemocnici s parkoviska auta stala na tesno žiaľ nevytocila som trošku som ho tujla hneď som vyletela z auta boli tam dosť ľudí pozrela som obe autá nemal ani on ani ja suchnute ale pekne som si ho počkala povedala čo sa stalo auto si skontroloval boli pri Tom aj policajti pozrieť a až potom som odsila ....aj keď sa nik nestalo aj tak by to bol útek z miesta keďže tam bolo milión ľudí a aj oni by ma mohli nahlásiť .....takto sme to vyriešili a bola som spokojná

floren
23. aug 2022

Dobre ta vystresovali, chceli byť dôležití. 🤦‍♀️
Do mňa minule skoro napalila panička a ešte bola urazena, že som na ňu trubila, veď ona má cuvacie senzory.

petrahl
23. aug 2022

Keby so ho oskrela, tak o tom vies. Mas parkovacie senzory.

dori92
23. aug 2022

Určite si ho nesuchla, ved to by si cítila keby ta zastavilo 😀 kľud 🙂