Suché ruky v zime

lilu74
7. dec 2017

Ahojte viete poradit najlepsie nejaku novinku mastny krem na ruky?uz som skusala kadeco.. niveu.indulonu bepanthen su sice fajn na chvilu ale potom mam opat strasne suche ruky a potrebu trhat si kozicku okolo nechtov😯🙈

roula
7. dec 2017

Ahoj skus krem Isolda z konope,maju aj ine druhy aloe vera atd. Ale tie som neskusala...kupis ho v drogerke,margaretke ale nie vsade ho maju vyzera ako indulona mne pomohol tiez mam v zime suche ruky az ranky do krvi sa mi robia ale s tymto kremom mi to zmizlo samozrejme musim si kremovat ruky kazdy den ...a je lacny 1,50 €

elenita
7. dec 2017

Tiez sa s tymto trapim uz dlhe roky... tento rok som vyskusala neutrogenu... malinky a drahy jak slak... ale namojdusu, ze zabera fantasticky.

roula
7. dec 2017
zuzkamargit
7. dec 2017

ja mam tento rok prvykrat tento. Drahy, ake davam po trosickach, takze dlho vydrzi. Hlavne mi uz nepraska koza. A nemam mastne ruky, ked idem robit s papiermi.

zuzkamargit
7. dec 2017

a aj nechty chytili zdravy lesk. Inak tu otrhanu kozicku dobre poznam. Boli to hnusne. Na to som vzdy mala doma ialugen z lekarne 😉

emi16
7. dec 2017

Uz za den citit zmeny
Nieje mastny
Lahko sa vstrebe
Chrani a regeneruje
Mam deti aj muza citliveho na chlad a spokojnost

lilu74
autor
7. dec 2017

Dakujem pekne kupim a vyskusam🤗

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bibistec
8. dec 2017

Ja mam alergiu na zimu a dlhe roky som mala do krvi popraskanu kozu az lipobase pomohlo krem z lekarne mastny bez parfemov na predpis je uplne lacny

zuzkamargit
8. dec 2017

@bibistec jj poznam, akurat, ze po namasteni nemozem nic robit....

lilu74
autor
9. dec 2017

@bibistec ten mam doma 🤗kupovala som synovi ani neviem uz na co vyskusam😉

bibistec
9. dec 2017

@lilu74 je dostastny pravda ale ja pouzivam v zime mne nevadi ta mastnota chvilu pockam a mne sa riadne vsiakne a pohoda inac modru niveu si davam ale po kazdom umyti ruk a toto co som mala kozu ako hroch az do krvi rozrypanu to ani nahodou hladke ruky. Ale mam pocit ze kazdemu nieco ine pomaha hlavne mastit v jwdnom kuse treba

lilu74
autor
12. dec 2017

Skusam zatial nic moc. Uz som si aj speci rukavice na noc dala ale sa zlaknem sama seba v noci v nich😂🙈

zuzkamargit
12. dec 2017

tak ked si budes chciet na Vianoce urobit radost a dopriat trosku luxusu, kludne napis a vyskusaj ten moj 😉🤲

lilu7
2. jan 2018

Ked ma bolia tak infadolan a priebezne hydratacny a mastny bepanthen care. Alebo horuci olivovy olej😉

lubka3232
12. jan 2018

ja si zvyknem zobrat synov bepanthen alebo potom mame biodermu atoderm na maleho exem, a ten je uplne super na suche ruky, len zase je pravda ze preto ho kupovat sa moc neoplati :(

lilu74
autor
25. jan 2018

skusala som aj bepanthen sensiderm ked som ich mala cervene ale zas nie je na ranky ktore mam na prstoch na rukach🙈ale care je dobry aj na ne😉

zuzka897
31. jan 2018

@lilu74 Tieto sú naozaj nezameniteľné 🙂 mastné, perfektné voňajú a hydratujú 🙂 jediný krém na ruky, ktorý nevydrží len 2 hodiny a musíš mastiť zas 🙂 http://www.meanatura.eu/kategoria-produktu/star...

lilu74
autor
1. feb 2018

@zuzka897 vyzeraju super😉

zuzka897
2. feb 2018

@lilu74 skús, možno to bude to čo hľadáš

lilu74
autor
9. feb 2018

@zuzka897 dakujem

lilu7
9. feb 2018

Bepanthen care je taku uni na zadocek,na suche miesta,zodraty nos aj suche ruky

narsila
9. feb 2018

Locoid lipocream 👌

lubka3232
12. feb 2018

a locoid nie je kortikoid? nie som ziadny odbornik, len mi pride ze na suche ruky staci aj nieco "lahsie". ja si ich kremujem synovim bepanthenom