Ahojte viete poradit najlepsie nejaku novinku mastny krem na ruky?uz som skusala kadeco.. niveu.indulonu bepanthen su sice fajn na chvilu ale potom mam opat strasne suche ruky a potrebu trhat si kozicku okolo nechtov😯🙈
Tiez sa s tymto trapim uz dlhe roky... tento rok som vyskusala neutrogenu... malinky a drahy jak slak... ale namojdusu, ze zabera fantasticky.
a aj nechty chytili zdravy lesk. Inak tu otrhanu kozicku dobre poznam. Boli to hnusne. Na to som vzdy mala doma ialugen z lekarne 😉
Dakujem pekne kupim a vyskusam🤗
Ja mam alergiu na zimu a dlhe roky som mala do krvi popraskanu kozu az lipobase pomohlo krem z lekarne mastny bez parfemov na predpis je uplne lacny
@bibistec jj poznam, akurat, ze po namasteni nemozem nic robit....
@lilu74 je dostastny pravda ale ja pouzivam v zime mne nevadi ta mastnota chvilu pockam a mne sa riadne vsiakne a pohoda inac modru niveu si davam ale po kazdom umyti ruk a toto co som mala kozu ako hroch az do krvi rozrypanu to ani nahodou hladke ruky. Ale mam pocit ze kazdemu nieco ine pomaha hlavne mastit v jwdnom kuse treba
Skusam zatial nic moc. Uz som si aj speci rukavice na noc dala ale sa zlaknem sama seba v noci v nich😂🙈
tak ked si budes chciet na Vianoce urobit radost a dopriat trosku luxusu, kludne napis a vyskusaj ten moj 😉🤲
Ked ma bolia tak infadolan a priebezne hydratacny a mastny bepanthen care. Alebo horuci olivovy olej😉
ja si zvyknem zobrat synov bepanthen alebo potom mame biodermu atoderm na maleho exem, a ten je uplne super na suche ruky, len zase je pravda ze preto ho kupovat sa moc neoplati :(
skusala som aj bepanthen sensiderm ked som ich mala cervene ale zas nie je na ranky ktore mam na prstoch na rukach🙈ale care je dobry aj na ne😉
@lilu74 Tieto sú naozaj nezameniteľné 🙂 mastné, perfektné voňajú a hydratujú 🙂 jediný krém na ruky, ktorý nevydrží len 2 hodiny a musíš mastiť zas 🙂 http://www.meanatura.eu/kategoria-produktu/star...
Bepanthen care je taku uni na zadocek,na suche miesta,zodraty nos aj suche ruky
Locoid lipocream 👌
a locoid nie je kortikoid? nie som ziadny odbornik, len mi pride ze na suche ruky staci aj nieco "lahsie". ja si ich kremujem synovim bepanthenom
Ahoj skus krem Isolda z konope,maju aj ine druhy aloe vera atd. Ale tie som neskusala...kupis ho v drogerke,margaretke ale nie vsade ho maju vyzera ako indulona mne pomohol tiez mam v zime suche ruky az ranky do krvi sa mi robia ale s tymto kremom mi to zmizlo samozrejme musim si kremovat ruky kazdy den ...a je lacny 1,50 €