Šúchanie fenky o zem a zápal análnych žliaz

milena866
9. jún 2020

Dobrý večer takže moja fenka sa stále suchala po zemi zo zadkom ... Bola som s ňou u veterinára a dal jej antibiotiká že má zápal análnych žliaz... antibiotiká sme dobrali a ona sa stále sucha ☹️😭 aj keď sa vycika tak hneď uteká do vnútra a olizuje si labky ☹️ ja neviem čo si mám myslieť o tom

zirafienka
9. jún 2020

A antibiotiká dobrala fenka, alebo ste ich brali obidve,lebo v tomto prípade to môže uškodiť obidvom.

lintu
10. jún 2020

Navštív znova veterinára, nech sa na ňu pozrie. Ten ti najlepšie povie. Možno to bude treba odstrániť chirurgicky.

lucyluv
10. jún 2020

My chodime so psikom minimalne raz mesacne veterinarovi na vytlacanie zliaz. To uz vidime, ze zase si sucha ritku, treba to vytlacit

martinka13
10. jún 2020

Nášmu psikovi to 2xprepichovali. Už je pokoj.

pininka1
10. jún 2020

Aj naša to má, raz je to lepšie, raz horšie. Veterinar mi vravel že buď budeme k nemu chodiť každú chvíľu to vytláčať, alebo sa to naučíme robiť sami. Tak ani jednu možnosť nerobíme a zvláda to sama.

korra
10. jún 2020

@milena866 su pesani, co stym maju problem. Za normalnych okolnosti ten sekret so stolicou odchadza "spolu". Vo vasom pripade nie a pri preplneni to moze sposobit prave zapal. Je predpoklad, ze sa to bude opakovat, idealne bud vas nauci ich vytlacat doma, alebo budete chodit tam v urcitom intervale. Je aj moznost cgirurgickeho odstranenia (to samozrejme posudi vet, vzhladom na stav atd).

sonka_miro
10. jún 2020

Tiez sme si tym presli, az zapal bol tak silny ze mj to navrelo smerom von, prasklo a vytekal hnis, museli sme mu chudakovi davat plienku na noc inak by bolo vsetko spinave , uzdravil sa a po 2 tyzdnoch znova to iste. Predtym ame to riesili pravidelnym vytlacanim kazde dva tyzdne, nakolko on to mal take pieskove a nie ako olej( tak nam povedal veterinar) tak preto sa mu to upchavalo a zapalovalo. Po tych poslwdnych 2 po sebe iducich zapaloch nam odporucili preliecit a potom vybrat analne zlazy. Bali sme sa toho lebo citala som vsetko mozne o tom, ale je to uz takmer rok a nemame ziadne problemy a psik sa netrapi zbytocne zapalom. Za mna odporucam.

lizzygrant
11. jún 2020

@zirafienka 😂😂😂😂😂😂 @topkomenty

milena866
autor
13. jún 2020

@zirafienka keď neviete normálne okomentovať príspevok tak nekomentujte ... Pekný deň 😁