Súbežné štúdium

kasokri
23. feb 2018

Ahojte. Chcem sa opýtať, študovali ste niektorá dve školy naraz? Ja si robím nadstavbu, ale zisťujem že ma to veľmi baví a chcela by som ísť aj na výšku. Na budúci školský rok by som maturovala a neviem, či by sa dala pri tom zvládnuť aj vysoká. Máte najaké skúsenosti?

hettinka
23. feb 2018

Na VS môžeš ist až po maturite.

kasokri
autor
23. feb 2018

@hettinka ja uz maturitu mám. Teraz si robím druhu.

hettinka
23. feb 2018

@kasokri aha, tak potom sa to dá.

harmona
23. feb 2018

Ak to budes stihat a mas uz maturitu tak kludne mozes ist 🙂 Nemaju s tym mat preco problem. Da sa studovat naraz aj dve vysoke skoly takze preco nie

titla
23. feb 2018

Neexistuje žiadne obmedzenie, ktoré by ti zakazovalo naraz absolvovať vysokoškolské aj nadstavbové štúdium. Len ty sama si musíš zvážiť, či sa na to cítiš. Veľa závisí aj od konkrétneho študijného programu a jeho náročnosti.

danmag
23. feb 2018

a kde studujes teraz a kam potom

kasokri
autor
23. feb 2018

Je mi jasne, ze sa da studovat o to nejde. Ja sa pytam, ci ste niektora niekedy tak studovali a práve ako ste to stihali a ci sa dalo.

pallacinka29
23. feb 2018

Ja som studovala naraz - denne plus externe. Bolo to za cias, ked som bola sama, mlada, s “cistou hlavou”, bez problemov. Ked sa na to pozeram spatne, dnes by som to uz nedala. 🙂 Ale hovorim, ze to bolo najlepsie rozhodnutie v zivote - nikto mi to nevezme a stalo to za to. 🙂