Sú zajtra normalne otvorene obchody? Hlavne Drogeria
Sú oficiálne.
Véd je normálny pracovný deň.
@nikyball myslis 2024?😀
Pokial viem tak tesco , kaufland , billa su zavreti od zajtra dnes hlasili v radiu lebo vsetko vykupili , ludia rabuju doslova ....ale drogeria isto bude tam je to vykupene na takych 80% , ak pôjdeš z rana stihas este nakupit 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Dakujem
Ano zajtra je normal pracovny den vsetko je pootvarane v sobotu tiez do 11-12 hodiny. Takze ak nieco chyba hor sa - divocina zacala🤣
@dskjhfdlkdjhl ano, kto nemá 30 litrov tekutého mydla, je stratený.
@nikyball to by este len bolo, zatvoria obchody na par dni a niektore sa idu potentockovat, keby zatvorili na dlhsie, tak by bol cirkus.
Teším sa na zajtra, určite sa nájdu expertky ktoré sa spýtajú, či môžu ešte objednať online a v sobotu ráno by doručili 😂
@jabadabadu preboha to bol vtip 🤣🤣🤣🤣
@jabadabadu ja na rozdiel od teba som poňala odpoved ako vtip a nepisem "autorke " že je debilny človek keď sa toto opytala 🤷🏻♀️ tak ako to pises ty !
@jabadabadu ale vtip nepochopíš. Aj keď je úplne jasný. Tak o tebe si to tiež niekto môže myslieť...
@jabadabadu
Toto bol vtip: za mňa vydarený 👍
vera0123
•
Dnes o 21:43
Pokial viem tak tesco , kaufland , billa su zavreti od zajtra dnes hlasili v radiu lebo vsetko vykupili , ludia rabuju doslova ....ale drogeria isto bude tam je to vykupene na takych 80% , ak pôjdeš z rana stihas este nakupit 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
@jabadabadu no jasne , nehanbis sa zato vôbec len si to už vymazala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nie, do 29.2. je všetko pozatvarane.