Dobrý deň prosím neviete ako to je momentálne od nového roku z objednávaním z AliExpress počula som že majú byt nejaké zmeny 😀ďakujem
v oktobri som objednavala z Ali psovi obojky. 3 som objednala normalne z Ciny, uz su mesiac doma. Dalsie tri take iste som objednavala od predajcu, kde mal na vyber z akej krajiny maju prist, bolo tam aj CR a pisali ze do troch dni.... tie dodnes nedorazili.
@janai1 pride list z colneho uradu a zasielku vydaju po zaplateni poplatkov. aspon tak to fungovalo, ked som si objednala z USA
@pasikavamacka no super 😂😂😂 3€ remienok na hodinky ma teda asi nevyjde 3€ 😂😂😂 No som zvedavá teda čo to bude
@janai1 pokial nakupis tovar nas 22 ci 23€, teraz neviem si spomenut, a zastavia ti ho na colnici a vyrubia dph, tak automaticky platis to dph a aj postovy poplatok za dorucenie...no a od jula sa bude preclievat uz vsetok tovar, cize napriklad vec za 1€, zaplatis dph 20 centov a postovy poplatok niekolko eur...
neviem ake budu poplatky... z colneho uradu uctovali 20%nu DPH z ceny tovaru, plus este postovne cca 4eura. neviem ako to chcu riesit z aliexpressu
@henra03 v ČR rozbiehajú spoluprácu, aby balíky prichádzali cca za 2 týždne, u nás neviem, ja na svoj čakám už 1 a pol mesiaca