Ahojte.
Prosím vás, myslite si aj vy že plnsie ženy sú stastnejsie?
Lebo ja hej.
Mám tri kamošky, všetke sú plnostihle a šťastné.
Ja chuda, zdravo sa stravujem. A "smutná"
Myslíte si, že muži majú preto radšej plnsie ženské? Že im doprajú?
😪🥺
Ani podla mna to nesúvisí s vahou.
Ze im dopraju? To kto komu? Chlapi zenam dopraju akoze co? Nejako som poskednu vetu nepochopila.
A myslim, ze je to individualne,vaha s tym nic nema
@syslik81
@margaretka_ tak s čím? Všetci naokolo sú šťastný 😆😆 a každá je plnsia, aj susedky 😄
@0silvia0 no že žena dopraje aj sladké, či rezne a podobne. S muži to chcú
*A....
🤦🏼♀️ nie vaha s tym urcite nesuvisi kazdy chlap ma ine preferencie a pacia sa mu ine zeny...paradoxne som bola plnostihla, ked som mala asi najhorsie zivotne obdobie (lebo sebavedomie, lebo frustracia, ze som bola dlho sama, nestastna v aktualnej praci) - zacala som sa venovat sama sebe a popracovala "na svojej hlave" - side efekt schudla som, citila sa uzasne, zmenila pracu, nasla muza...
a vo svojom okoli mam kopu spokojnych a stastnych zien - bez ohladu na vahu, vysku, farbu vlasov - v prvom rade je to v hlave a ty musis byt spokojna sama so sebou (znie to ako klise) ale podla toho co pises, to tak asi nebude
a plnostihla, ktora je nespokojna a sama ti zasa povie, ze si mysli, ze stihle zeny su stastne...to je iba optika
@petamich veď ja som spokojná sama so sebou. Starám sa o seba a môžem tvrdiť, že som pekná. A smolu na mužov
.... S nikým to nevydrží
autorka: tak sa zamysli preco je to tak ale urcite to nebude tym, ze si stihla a zdravo sa stravujes, ze nemas stastie na chlapov a s nikym to nevydrzi
ver mi tak to mohli/mozu mat aj plnostihle aj stihle 🥴
Ja som stihla a smolu na muzov som nikdy nemala. A som stastna a aj dlhe roky stastne vydata. Takze tvoja teoria nesedi
urcite to nieje vahou preboha🙈 co si myslis ze muz si povie ta ma 80kilo tak tu chcem? 😂😂😂
Ženy, neviem prečo, ale je to tak 🙃
Nemyslím si. Ja som štíhla a spokojná (i keď sama), ale núdzu o chlapov a ich záujem som nikdy nemala. To nie je o postave, ale o vyžarovaní, si myslím. Keď sa budeš mať rada, budú ťa mať radi aj ostatní. Keď budeš negatívna..čo s tebou? Aj ja mám radšej spoločnosť pozitívne naladených a veselých ľudí, ale je pravda, že v tejto uhundranej dobe je dosť ťažké takých stretnúť..
Ja som ja som plnsia a smolu na muzov mam , ale mne to je jedno radsej sama ako s dementom
@kristiii som vesela kopa, až príliš niekedy 😃 nechápem. No pri mne mäso jesť nemôžu. Ryby zjem ale iné sa mi hnusi a to naozaj. Takže také ani nevarim a to nevydrží potom. Zaujíma sa o mna dosť mužov, no pri jedle to končí
@nika82 tiež radšej sama. Nebudem ho predsa chovať ako taku svinku, 😃😃 že 4 rezne jeden odomna chcel 😂😂😂 ako som už napísala, pri jedle to konci.
ak pri tebe maso jest nemozu, tak si rovno najdi vegetariana 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Inak tato diskusia mi pride level 3 jointy a sup na konika
A preco by pri Tebe nemohli jest maso? Moj manzel si vie uvarit vsetko, keby som ja maso nejedla, tak by si uvaril sam. A navyse, aj keby som maso nejedla, tak by som mu uvarila. Ja napr. peciem kolace aj dvakrat do tyzdna a ja ich takmer nejem-jedia deti a muz.
Chyba jednoznacne nie je v tvojej stihlosti, ale v tvojej hlave. Uprac si tam a mozno najdes aj chlapa.
No, ono chlapi sú poväčšine mäsožravci, takže to môže byť tiež problém. Ja tiež nie som extra mäsová, ale zas vegetariána by som tiež nechcela (nič v zlom). Skús si nájsť nejaké skupiny vegetariánov a tam spoznať niekoho podobne naladeneho. Ak si veselá, určite na niekoho fajn natrafíš.
Ja som bezlepkova, ale to neznamena, ze moja rodina nepozna biely rozok a celozrnny chlieb, moja vynikajuca kamoska, plnsia vegetarianka a nadherna zena neje vobec maso, ale vari roznorodo a aj masove jedla pre manzela, z lasky, lebo ta ide cez zaludok😊
Štastný život je v hlave, v myslení, v náhľade na život, svet. A nie vo veľkom zadku.
Neviem čo riešiš, uvaris mäsové jedlo (muži sú väčšinou všetci masozravci), jesť to nemusíš...a veta, že nebudeš chovať svinku tiež o tebe niečo napovedá, tak choď na stránku vegetariánov a chovaj si byka
pochybujem ze to konci u jedla .. ak nemaju zaujem ked ta spoznaju je to zrejme povahou ... zamyslas sa nad druhymi ale zamysliet by si sa mala len a len nad sebou ... niekedy menej premyslania je viac ... mozno ta maju za koketnu,mozno za namyslenu mozno za nudnu a mozno a mozno a mozno ... nepozname ta nebudeme sudit .. ty musis prist na to kde robis chybu .. ak chces vegetariana co skusit neake vegetarianske vecierky ... kurzy chaty skupiny na socialnych sietach .. ja poznam vela veganov a vobec im nevadia masozravci a opacne .. vzdy samame o com porozpravat
Baby, ja to nemôžem ani cítiť. Je mi to ľúto, ja by som to nevarila. Môže jesť mäso, nebránim nikomu . Ale ja to nedokážem. Ani neodsudzujem, každý nak vyzerá ako chce, kamošky mám, v práci u kolegýň obľúbená. Aj tucne kamošky mám. 😏
Tu zrejme nejde o to, ze Ty maso nemozes ani citit, to si myslim, ze by chlapovi nevadilo, aspon by mu viac ostalo. Ale vyjadrit sa o nich, ze svinky nebudes chovat, neustale pises o tucnych, ako keby to boli nejaki horsi ludia, to bude Tvoj problem-neposudzuj druhych, ries seba.
myslim si ze vaha s tym nic nema ..