Ahojky, veľmi rada by som si popísala s mamičkou, alebo oteckom, ktorí vykonávajú prácu profesionálnych rodičov, hlavne ktorí žijú na východe Slovenska. Teším sa na príspevky, papa 🙂
co je to profesionalne mamicky???to som este nepocula... a som tiez z vychodu
anavila to su mamicky ktore sa staraju o dietatko z detskeho domova pokial si ho nevezme adoptivna alebo znova biologicka rodina.
alon111 dakujem
aha
ja som mamka adopka 😀
cawte ja som profi z východu a je nas viac v tej druhej teme aj z východu 😀 😀 😀
dioliana1, ja sa pytam po vychodniarkach pretoze sa snazim nakontaktovat na detsky domov v Presove ale na emaily mi neodpovedaju. Tak tam skusim zajtra zavolat avsak vobec neviem ako mam zacat a co mam povedat.. ☹
Ani mne sa tam nepodarilo mailom, telefon mam ale najlepšie je osobne...bola som tam, viac ip ak chceš...
Milí profesionálni rodičia prosím Vás o vyplnenie môjho dotazníka, som študentkou 5ročníka na UPJŠ v Košiciach. Dotazník je anonymný! Ďakujem za Vás čas...
http://www.survio.com/survey/d/E1D3A6P9G9I4S2F4B
volám sa Lenka Cibulková a som študentkou VŠzaSp sv. Alžbety,
touto cesto by som Vás chcela poprosiť o možnosť spolupráce pri vypĺnaní dotazníkov k mojej diplomovej práci. Výskum je na
tému "Silné stránky a výzvy profesionálneho rodičovstva". Obraciam sa na Vás s prosbou či je možné odoslať tento dotazník
Vašim profesionálnym rodičom.
Za spoluprácu a pochopenie Vám vopred ďakujem.
s pozdravom
Bc. Lenka Cibulková
v teme deticky narodene zo srdiecka su zienky ktore su profesionalne mamicky tak skus tam