Sú tu nejakí muži?

25. jan 2022

Ahojte. Mám otázku na muzske osadenstvo. Ale potrebujem zistiť, či tu nejakí muzi sú. Ozvite sa a doplním otázku 😃

bajka16
25. jan 2022

Sú tuniaky muži?🤣

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nnnuuunnn
25. jan 2022

@brembo ma podvádzas? 😃

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nnnuuunnn
25. jan 2022

@brembo klasika

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bloger
26. jan 2022

Dobré ránko

cubo2
26. jan 2022

Áno, zopár bláznov sem chodí, sem tam z nudy a pobaviť sa, presne ako vy. Tú otázku aj mieniš napísať? Či otázka bola, či sem chodia muži?

autor
26. jan 2022

Otázka znie: Keby ste ženatí, máte 2 deti, 33 rokov, ale v práci (office job) stretávate 23 rocnu zenu s telom bohyne, ktorá po vás ide a nechce rozbiť vašu rodinu, chce len sex, je diskrétna, a začala by iniciovať sex, aký postoj by ste zaujali?

cubo2
26. jan 2022

Nechcel by som.. Sexovať s kolegyňou je problém sám o sebe aj keby som bol slobodný, nie ešte s manželkou a 2 deťmi..

Čo máš zálusk na nejakého kolegu?

yasmeena
26. jan 2022

urcite ta bohyna chce len sex 😂 ked tomu chlap uveri,tak mu prajem,aby ho manzelka osklbala aj o posledne trenky,lebo naivny blb nepotrebuje ani tie...ako velmi je bohyna diskretna? ze keby prisla manzelka s detmi do prace za chlapom,tak bohyna nevinne bez akehokolvek podozrenia pohladka deticky rukou,ktorou vecer predtym honila vtaka ich otcovi? sorry,ale jemnejsie to neslo...

bloger
26. jan 2022

Jasne by som jej dal najavo, že som ženatý. Neriskoval by som, že prídem o manželku.

autor
26. jan 2022

@yasmeena cením tvoju snahu vyjadrit názor, ale zaujímal ma názor muzov

autor
26. jan 2022

@bloger
@cubo2

Ale veď predsa neplati ten zakon, že doma je okukana zena, po detoch, atd stereotyp, a že muzi majú chut na mlade nezavazne úlety? 😃

otazka1
26. jan 2022

Fuj ty vole

bloger
26. jan 2022

Skôr, než začneš podvádzať, dobre si zváž, či vymeníš celé noci za chvíľkový úlet... Či vymeníš bozky od niekoho, kto ťa iba chce, za bozky od niekoho, kto ťa miluje... Zváž si, či si vyberieš niekoho, kto si myslí, že si sexi, namiesto niekoho, pre koho si ten najkrajší človek na svete... Zváž si, že sa vzdávaš niekoho, kto by kvôli tebe obetoval všetko, kvôli niekomu, kto si ťa možno ani len neváži... A najmä si uváž, že zradíš dôveru niekoho, kto na teba myslí každú chvíľu, a vyberieš si niekoho, kto na teba v blízkej dobe zabudne.

jaron
26. jan 2022

Odpoveď je jednouchá i keď štruktúrovaná. 🙂🙂

Základné delenie mužov v tejto situácii je jednoduché:
A. bez váhania by som to využil
B. určite by som to nevyužil.
(možno ešte tretia skupina, ktorá zatiaľ nie je rozhodnutá)

Potom sa to zamotáva v tej B. skupine, ktorú môžeme deliť na:
- určite by som to neurobil, ale v reálnej situácii zlyhám a neodolám
- určite by som to neurobil a v reálnej situácii odolám

Ja patrím do tej skupiny B. Ale či by som zlyhal alebo nie... Viem iba, že nechcem.

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eva112014
26. jan 2022

@brembo Dolu klobúk pred tebou! A myslím to vážne! 👍👍👍

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz