Sú tu maminy - študentky s individuálnym študijným plánom?

misuka05
19. sep 2012

Ako ste to mali/máte? Museli ste chodiť do školy, či len na zápočty a skúšky? ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď 🙂

rencica
19. sep 2012

ahoj,ja som mala tiez individualny plan-jeden rok a ono to zalezi od vyucujuceho..niektori po mne nechceli nic,len napr nejaku pracu za semester ,iny chcel aspon aby som dvakrat prisla a odprezentovala pracu..ale s kazdym sa dalo dohodnut tak aby boli obe strany spokojne..na skusku som sla uz normalne so spoluziakmi a brali do uvahy to,ze som nechodila na seminare.. ked videli brusko,tak boli veeelmi mili vsetci

sluci
19. sep 2012

ja som mala IŠP minulý semester, všetci boli milí a ústretoví, ale viem, že sa vždy nájde dáka výnimka... a na nejedny cviká sme chodiť museli i tak... ale držkám palčeky 🙂

soldi
19. sep 2012

@misuka05 ked som bola tehotna, tak som chodila normalne na cvika- vsak tehotenstvo nie je choroba 🙂 a ked sa maly narodil, tak len na skusky a zapocty som sa dohodla. ale islo len o jeden posledny semester, tak to sa dalo.

grettka
19. sep 2012

Neda sa zovseobecnovat. Zalezi na tej-ktorej konkretnej skole/fakulte. Su fakulty, kde individualny studijny plan jednoducho neumoznuju, avsak s vyucujucimi sa da jednotlivo dohodnut, kazdy si stanovi podmienky.
Najlepsie, ak sa informujes na svojej fakulte, u svojich vyucujucich, pripadne by fakulta mala mat studijneho poradcu. Vsetko je o dohode 🙂

namarie
18. okt 2012

Ja som v tehu bola na všetkých cvikach a, prednáškach, skúšky som robila niektoré aj dve za deň, nikto z vyučujúcich až do skúšok nevedeli, že som tehotná kým som ich nežiadala o výnimku kvôli oblečeniu, lebo som sa nezmestila do kostým, tak som prišla v rifliach 😀 Na letný semester som si vybavila ISP, boli predmety, na ktoré som musela isť a aj také kde stačilo som šla len na zápočet a skúšku, zalezi od vyučujúceho...

lubicakovac
23. okt 2012

ja som bola na individuálno už počas tehotenstva v 1 roč. letný semester a nechodila som nejako extra do školy 🙂 ale potom som neurobila veľa skušok a prenášala, ale teraz som v 3. a stále na individuálnom, no chodím ked sa mi vždy dá, to skoro stále lebo na prednáškach je skoro všetko čo treba na skušku, plus kysnem v knižnici, kvôli bakalárke, seminárkam a semestrálkam, aj ked by som sa na to mohla vybodnuť 🙂

danusskaaa
23. okt 2012

Ahojik, ja som studentka s individualnym studijnym planom na vyske v RK. vacsinou mam podmienku 30%ucast na cvikach /to su 4hodiny/ + seminarne práce (a je ich dost) avsak ako tak sa to stihat da, len si musis zadelit cas. 3predmety mam povinne len absolvovanie zapoctu a skusky, takze tam nechodim. avsak kedze studujem pedagogocky smer mam povinnu prax, ktoru absolvovat musim a to je 10hodin! inak zatial je to OK, uvidime cez skuskove 🙂