Nejde konkrétne o tieto šaty, ale o podobný kvetovaný vzor. Je to vhodné na toto obdobie? Ideme na 70-ku a neviem či to nebude vyzerat veľmi letne. Šaty sú pod kolená kúsok, vo vnútri bude teplo čiže to problém nie je.
Len či to nebude vyzerat letne veľmi
Za mňa sú toto typicky letné šaty, takže nie.
No máme zakázané ísť v tmavom oblečení to bolo na pozvánke (kvôli smutným udalostiam u nich), tak všetkých poprosili aby sme sa vyhýbali tmavým farbám
Lepšie bude ak by si pridala foto šiat. Možno iné strihovo s takým vzorom sa aj budú hodiť keď sú podmienky...
Veď ide jar, tak kľudne aj kvetinový vzor 🙂 tieto konkrétne sa mi na oslavu nehodia, ale ak ide len o ten vzor, tak za mňa fajn 🙂
Švacni na ne pekný svetrík a hotovo. Nosím šaty celoročne, aj tie letné. Ak sa v tom ty budeš cítiť komfortne, nikto normálny to riešiť nebude.
Nosím stále kvetované šaty, či je zima či leto, práveže mi ľudi hovoria aké je pekné vidieť kvety aj v zimných mesiacoch. Takže podľa mňa je to úplne v pohode, veď kvety sú radosť🌸
Ak vyslovene chceli svetlé farby, tak sú ich kľudne daj.
Biely svetrik a moze byt 👍 hlavne ak si to zelali.
Hlasujem za žltý sveter 👍👍👍
Parádne...s čistým svedomím
Pekne 🙂
Ale uplne iny vzor nez na prvom obrazku 😃
Jarne...so svetrikom.. ;D Super. Ja som taketo veci ozaj az takto neprezivala...Co ta poohovaraju? Nebodaj poslu domov?
@beata_k tak vzor som myslela letné kvety 😄 asi som to neodhadla dobre
@ivangeline rada si zakladam na tom, aby som vyzerala primerane k udalosti na akú idem a k ostatným podmienkam
Pekné veľmi 👍ale tiež mi prídu úplne iné ako tie na prvom obrázku..sú aj dlhšie a pre mňa tým pádom aj oveľa vhodnejšie. Tiež hlasujem za žltý svetrík 😉, bude to super.
ja by som dala červené sako, na nie svetrík na oslavu. Pekné sú.
Za mna skor nejaký šik Blejzer.. a super 👍.svetrík bude starecký 🤔
Niečo na ramená čo radia baby a super. 🙂👍🏻
Krásne šaty.
Pekne su👍. Ja by som dala biele sako.
Krásne šatky v pohode by som v nich šla na oslavu😉
A dali by ste k tomu krémové lodičky ? Alebo skôr červené ? Sako mám aj takej farby aj takej, len sa neviem rozhodnúť
Podla mna kremove idu skoro vzdy a cervene budu tiez dobre pasovat.
Lodicky by som skor zladila s kabelkou ak sa da.
Daj fotky oboch a budes vidiet ktore lepsie pasuju.
No letné trošku sú, ale podľa mňa super nápad si ich dať aj teraz, veď ide jar, aspoň to bude také svieže 😉 v pohode si ich obleč
Presne tieto normálne nosím do školy.
Bude podla mna, toto je fakt motiv na leto