Chcem sa spýtať máme v posteli ploštice ?
plošticu spoznáte jednoducho keď ju zabijete pojde z nej krv..
Veď odfoďte detail hmyzu nie celú spálňu
Daj ten hmyz na biely papier nech niečo vidno
Nič tam nevidím 😁
Ja si myslim, ze narazas na to cierne na tych foto a ano, plostica ma spoznavaci znak, ze nechava takyto cierny trus - ako zrnka maku
Ak sú to ploštice, odporúčam Vám postrek ktorí používajú deratizačne služby
My sme mali ploštice v prenajatom byte. Byt nebol zariadený a všetko, okrem gauča (aká náhoda) a kuchynskej linky, chýbalo. V tej dobe nás nenapadlo skontrolovať gauč, boli sme naivní, nikdy sme sa s niečím takým nestretli. V prípade, že nakoniec zistíš, že sa naozaj jedná o ploštice, daj si pozor, koho z odborníkov zavoláš. Ako vravím, ťažko sa v tom orientovať ,keď s tým nemáš skúsenosti, platili sme 200€ za jednoizbový byt a navyše aj tá ich práca bola nejaká čudná. Potom jeden odborník tvrdil, že 100€ by nepýtal ani za rodinný dom. Bolo to pred 4 rokmi ,tak tie ceny sa mohli zmeniť. Takýto "odborníci" nie sú spoľahlivý takže veľký pozor ,koho si objednáš, stačí jedna samička, ktorú nezahubia a za nejaký čas to máš doma opäť .... Najhoršia pre mňa však bola reakcia majiteľa bytu a pani z realitnej kancelárie ,boli sme vtedy mladá rodinka s ročným dieťaťom a nikto sa o nič nestaral a ihneď nás za to začali obviňovať , že sme to tam doniesli my. Majiteľovi bytu sme nechali takmer všetko zariadenie ,ktoré sa do bytu kúpilo ,nič som nechcela brať so sebou, lebo som sa moc bála, že si nejakú plošticu donesiem do nového domova. Niektorí ľudia sú fakt hnus ...
Keď už chceš určit niečo na základe foto tak by bolo super keby to bolo na nich aj vidno