Ahojte baby objednala som mojej dcere tenisky cez eshop ale neviem či su damske alebo panske nepišu to tam ale budete mi asi vediet poradit 😄😄😄ja si myslim že su damske no moja dcera si to nemysli aky je vaš nazor prosim 🙂
Panske
@janka0200 Panske
@janka0200 to teraz nejako neriešia či dámske či pánske....ja mám tiež zopár pánskych lebo sa mi páčili 😄😄
A to sa v dnešnej dobe transgenderov ešte rieši?
Podla mna tiez panske
Manžel má presne také isté len modré... Inak dobrou pomôckou v obchodoch pre mňa je že pánske topánky majú zvyčajne väčšie čísla ako dámske 🙂 ak majú z nejakých botasiek 36 tak sú jednoznačne dámske, naopak dámsku 43 by sme asi ťažko hľadali
Aj podľa mňa sú pánske 🙂 Ale zase v dnešnej dobe, keď vidím ako chodia niektorí ľudia oblečení tak je to asi jedno 🙂
Osobne by som povedala, ze su univerzalne. Ako aj panske tak aj damske. No preco si sa jej neopytala ake by chcela, ono je dost tazko nieco taketo kupim vacsim detom, aby sa im to aj pacilo
Podľa mna take unisex
Za mňa pánske
A podľa čoho sudite že sú pánske? Ja som mala presne takéto isté tenisky len v mentolovej farbe a boli uvedené ako dámske keď som ich kupovala..
Unisex.
Unisex tenisky. Z čoho ste prosím vyčítali že sú pánske? 😃
Podľa mňa pánske
@janka0200 podla mna su tiez unisex… ale ak mozem povedat, neznasala som, ked mi mama kupovala veci, ktore som si sama nevybrala. Hlavne teda v puberte 🙃
Boooze a neni to jedno?...tenisky ani len mikina z nikoho transgendera nespravi a duplom mu nezmeni pohlavie...
@evaachesa presne nad tymto som rozmyslala ako vedia ze su to panske ked taketo vidim bezne aj u dievcat/zien a este k tomu ta cervena farba - teraz je vacsina takychto casual tenisiek unisex - jedine preco sa davaju k panskym alebo danskym su vacsie/mensie cisla 🤷♀️
@janka0200 Neviem. Pôsobia pánsky aj keď pochybujem žeby si ich nejaký muž v mojom okolí kúpil. Príliš žiarivé.
Dobuducna sa dcéry opýtaj predtým nez objednáš. Ja som to fakt neznášala keď mi mama kupovala oblečenie a obuv. Mimo môjho vkusu.
@lenkakravcova to som si nejako neprecitala ze ich najprv objednala bez dcerinho vedomia...presne aj ja som to neznasala,a este sa urazi ked ich dcera nebude chciet :D
a moze sa mi aj nieco stat, keby som si dala panske? naco je dobre sa tym vobec zaoberat? pacia sa mi, je to moje cislo, neriesim...
@prasiatko30 no asi nijako 😃 ale je to veľmi zaujímavé že v tomto prípade sa červené tenisky berú vyslovene za pánske. Minule som bola so synom na ihrisku. Mal červenú bundu, zvyšok do modra, aj čiapku s dinosaurami. Hralo sa s ním dievčatko a vedľa malo mamu. Veľa krát som ho oslovila menom takže to musela počuť a ona jej stále len že nech sa pekne hraje s dievčatkom a neberie hračky. Vravím jej že je chlapec...a ona: jaj, zmiatla ma tá červená bunda 🤷😂
hmmm povedala by som ze sa hodia aj aj. hlavne je aby sa pacili, inak je to podla mna uplne jedno
Unisex
@janka0200 Pánske.....