Caute, čo by ste na to povedali keby kolegyňa vášmu priateľovi v správe posiela smajliky typu “😜😜” . ?
Nic to nehovori je to vyplazeny jazyk, moje nervy, riesit smajlikov je uz fakt na mna moc, a ze preco chlapi zahybaju
Zalezi asi na kontexte spravy ale podla mna to je uplne normalny smajLik. Moze dat do konverzacie aj ❤️ale vZdy zalezi co je text spravy.
@zuzubb007 nikdy som to neriešila pokým sa niečo nestalo takze netreba súdiť hneď ☺️
Sú to len smajlíky. Mne manžel kamošky blahoželal k narodeninám cez messenger a okrem textu som mu tam dala aj srdiečko..A nemilujem ho ani nič..
Mala by som nervy 😀
Úplná pohoda. Nič by som za tým nevidela. Tiež sa v mojej pošte také vyskytli a samozrejme o nič nešlo ani z jednej strany. Len o dobré pracovné vzťahy a to je dôležité.
Záleží od vety.. bože ty si strašne j*bnuty 😜 dáva úplne iný význam ako oblapkaš mi mačičku? 😜
@nadazdi 😂👍
Spozornela by som, keby k tomu dala navod, co jej ma s tym jazykom urobit 😜
No tak keď on jej napísal "včera mi bolo dobre s tebou v posteli", tak asi by som to riešila. Ale nie ju. Jeho. Ináč, nech mu dáva smajlíky aké chce, závisí od toho, ako chlap reaguje, nie od toho, čo ona napíše.
@mikadooo nevidela som čo tam je, len mi to blislo do očí ale je pravda že jeho odpovede ani nemali smajliky, len to čo tam bolo to netuším 😂
Ja neviem ale mne keď chlapi pisu 😜😝😛 tak VŽDY ide o nejaké rypanie a flirt .
No tak sa ho opýtaj. Kľúčový prvok je tvoj chlap, nie kolegyňa. Môže byť akokoľvek zvodná a flirtujúca a vysmajlíkovaná, ak on si vie udržať vtáka v gatiach a ústa (prsty na klávesnici) na uzde, tak je všetko ok.
@makakova no veď toto ja sama keď som niekedy posielala také smajlíky tak nikdy to nebolo len tak, vždy tam bola dáka provokácia. Z oboch strán.
Ja tieto smajliky posielam napríklad šéfovi.. ,,prídeš zajtra do roboty?” ,,určite, spoľahni sa 😜😜😜” ale nechcem s ním nič mať, ani chodiť do roboty nechcem
Neriešite smajliky do vtedy dokým nezistíte že váš priateľ niečo robil potajomky, potom začnete riešiť každú vec. To mi verte 😂 A kto povie že to tak nie je tak klame.
Tu vela.zien na mk klame 😝😄
Je veľa ľudí, čo plieskaju smajlíkov podľa nálady a ani netušia, aké nepísané významy sú v nich skryte- napríklad aj ja 😁 nedávno som napríklad zistila, že ten objímajúci smajlík v reakciách na FB je používaný mladou generáciou ironicky, ako výsmech, kto by to bol tušil 🤷🏻♀️ každopádne, keby môj priateľ robil potajomky niečo nevhodné, už by to nebol môj priateľ. Presne na toto totiž slúži doba priatelenia, aby sme odhalili nevhodné kusy skôr, než sa pustíme do nejakých záväzkov.
ktorý je to smajlík?
@thoughtfulweirdo
Načo riešiš smajliky ?!Každý si ich ináč vysvetľuje a iné pre nich môže znamenať .Riešila by som to podstatné ,že robil niečo nevhodné za Tvojim chrbtom .To sú take typy mužov ,nikdy s tým neprestanú ,len si budú dávať väčší pozor ?Bavi ťa robiť policajta ?Ja by som odišla z kratšej cesty a hľadala seriózneho muža ,čo nemá za potreby klamať .
@makakova Tento
@thoughtfulweirdo nechápem ako môže byť používaný ako výsmech? 😳
veď sa na to pozri normálne- bežne pri rozhovore na ľudí vyplazuješ jazyk? Alebo keby ho takto na teba niekto vyplazil?
@retatka To sa stalo raz a sme spolu 6 rokov, takže sme si to nejako vyriešili. Ale to že tam už nie je taká dôvera tak to je jasné, stalo sa to pár mesiacov dozadu. To má človek odísť hneď keď sa niečo stane vo vzťahu? Tak to by som teda vystriedala množstvo vzťahov. Ja sa snažím nedomýšľať si veci, ale tak takéto smajlíky mne prídu divné, preto som sa pýtala aj na názory iných. To je všetko 😅
Flirtujúce smajlíky sú tieto
👉👌 a 🍆💦🍑...
ze su to len smajliky, rozhodujuci je text. vela ludi pouziva emotikony nespravne. napr zlozene ruky su v skutocnosti “give me 5”