Ahojte, kupovala som si turisitku obuv do hôr na poslednú chvíľu, stáre už boli zničené. Chveme vedieť váš názor, či by ste ich nosili aj vy keby neviete, že sú pánske. Viem, že úplne zbytočná téma, len ma zaujíma váš nazor
Vôbec by som pri tom rod neriešila, ak ti sedia, kľudne si ich daj.
Cervena faba s nich robi vyslovene damske topanky.
Ďamujem babule😄, ja som sa tak riadila, že veď mi je jedno ako vyzerajú, nikto na mňa kukať nebude, len čisto váš názor na to, lebo moc z dámskych teda na výber nemali také okolo členku, nech si nevyvrtnem členok v Tatrách😅
Ja som si kúpila pekne alpine pro v sportisime skús pozrieť aj tam
alpine pro, cmp, salomon... milion druhov a pekne modely ;) ja mam salomony, sice drahsie, ale uz asi 8-9 rokov a stale ako nove, okrem turistiky ich nosim este aj v zime do snehu ked sa niekam ide, kde mestske cizmy ee.
fabra by problem nebola, ani tvar, ani ci je napisane panske/damske, hlavne aby ti sedeli... ak ano, tak je to uz len na tebe🙂
pripadajú mi ako pánske ale ja nehľadím na topánky - turistické. Ak mi niečo sadne a páčia sa, kúpim
V pohode sú, ja mám nohu 36, takže turistické mám z detského oddelenia, keby nie sú také malé, tiež na môj vkus vyzerajú pánsky, ale slúžia 🤭😁 a určite lepšie takéto ako keby ideš na hory v bežných botaskách alebo nedajbože voľnočasových sandáloch 🤭😁😁😁
Pánske zvyknú vyrábať širšie ale tak keď vám sedia tak je to úplne jedno ako vyzerajú. Ja mam dámske ale vyzerajú tiež jak pánske pri turistických pokiaľ nie sú ružové tak to nerozoznate 🙂
@vava_1994 v pohode unisex. Práveže červené skôr dámske.
Kľudne by som ich nosila, ja si hocikedy kúpim pánske tenisky. Respektíve také unisex.
Ešte som nevidela vyslovene na prvý pohľad dámske na turistiku, jedine keď si zmením šnúrky na ružové .... Všetky vyzerajú rovnako...
Na vysokohorskú turistiku je mi jedno ako topánky vyzerajú. Dôležitejšie sú parametre a to ako sa v nich cítim....
Syn má veľmi úzku nohu, vždy si musí kupovať turistické v dámskom. Hoci puberťák, vyberá podľa farby a pohodlia, a nikdy mu nik nekomentoval jeho výber. Ľuďom ani nenapadne v horách pozerať na nohy.
turisticke topanky urcite áno. ja som dokonca kupovala s vedomim ze tie moje su panske
Ked budes na tej ture, vsimni si, kolko zien nosi panske 🙂 Tieto su uplne v pohode pre zenu.
@vava_1994 ja som mala tieto,len starsi model,cca pred 3rokmi.a boli to jedny z najlepsich topanok ake som mala,za mna dobra volba
Ja si nemozem pomoct - tieto turisticke mne pridu vsetky panske. Alebo niektore este aj take univerzalne. Za prve, tieto kludne by som zaradila ako uni a za druhe - dolezitejsia je ich funkcnost, ides do hor, nie na ples - v pohode by som ich obula.