Ahojte, kto sledujete na IG thetolerantcook, neviete ona stale zije so svojim manzelom. Som len velmi zvedava, lebo skoro ziadne spolocne foto uz nepridavaju, tak neviem. Sice mi to moze byt jedno, a ani to nie je moja starost, ale oni sa mi pacia ako par
@yvanielka to som si aj ja vsimla, no uvidime
Toto som aj ja zaregistrovala, vyzera to tak akoby sa tam nieco stalo, ale tak neriesim, kazdy mame svoj zivot 🙂
Caute, ja som ho (to je adam rustman pravda?) minule videla s nejakou babou v Ikei, normalne sa jej dotykal (akoze ruku na chrbat a tak), ale mohla to byt aj jeho pribuzna, cojaviem 🤷
@maranta_leuconeura ako vyzerala? Výška, farba vlasov?
Mne hneď napadla tá zrza.sk s tou je asi stále spolu, ešte aj feedy majú takmer identické ale tak môže to byť len kvôli tým spoluprácam 🙈
@monillia ako jeho sestra mi v prvej chvili napadlo :D mala take hnedorysave rovne vlasy, chuda
😆 ja si toto tiež myslim už dlhšie, a tiež tipujem že sa dal dokopy so Zrzou. Aj dnes tie story na IG z pohody.... Aj Adam tam aj jeho žena a žiadne spoločne story.... 🤷🏻♀️
@1maminkaaa veru, zase len so Zrzou rovnaký kontent a Kristína stále tiež s niekým iným aj s tými deťmi mám pocit že chodí všade iba sama
... a ked si vsimnete, the tolerantcook bola kedysi mega kamoska so zrzou a uz niekolko mesiacov nelajkuje jej fotky, nekomentuje, ani ju nesleduje.. Mne je ta zrza nesympaticka, taka zlodejka manzelov 😀 Ale mozno sa mylim
Hah, tak som si pozrela tu zrzu a je to fakt ona, s kym som ho videla a ktorej sa chytal, akoby mali velmi blizky vztah 🤪 ta pretiahnuta tvar a ostra brada je nezabudnutelna
@yvanielka už čím ďalej tým menej schovávajú ten svoj vzťah, asi je otázkou času kedy to dajú aj verejne. Inak vizuálne k sebe extrémne pasujú, len teda škoda že sa našli, až keď si obaja založili rodinu s niekým iným 🤷🏻♀️
@1maminkaaa ja som si najskôr dlho myslela, že sú súrodenci. Keď som zistila že nie tak mi ten ich vzťah prišiel už pred tým dosť blízky na to že boli obaja zadaní
@1maminkaaa hej vizualne, akoby ich jedna mater mala... 😆
Ano su spolu a neskryvaju to. Kazdopadne dve rozpadnute rodiny s 2 malymi detmi, ona ma 2 malych synov...... S Kristinou boli este k tomu aj kamosky omg
@evika80 toto si ja vôbec nedokážem predstaviť, u mňa bol vždy chlap ktorejkoľvek mojej kamošky absolútne tabu ❌ a rovnako aj naopak. Ale evidentne žijem v rozprávkovej krajine zjavne🙏 lebo toto čo ja čítam na internetoch to je iný level 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Očividne kríza stredného veku... Obaja sa donedávna pýšili svojou rodinou. Jeho sledujem ako fotografa už dlho, aj v rozhovoroch hovoril, ako je vďačný za svoju ženu a že tie ženy, ktoré fotí, sú len robota, ako každá iná a že je "proud husband" a má jeho žena je "hot mama". Sledovala som ich fakt roky rokúce na internetoch, ešte si hovorím, kokoooos, aký skvelý muž. Zrzu som pár krát zažila v kaderníctve v BA, kde mala spolupráce, lebo tam vkuse čosi nahrávala na IG a teda preafekovanejšiu, umelšiu (čo sa jej prezentácie týka) a jednoduchšiu ženu som veru ešte nezažila, aj keď musím naozaj povedať, že vyzerá naozaj výborne (rovnako, ako Kristína). Len ten prejav je jeden des. Možno sa to chlapom v tomto veku zapáči, vymeniť inteligentnú, vzdelanú a pohodovú ženu za niečo takéto... Je mi to ľuto, najmä skrz to, že boli fakt dobré kamošky a ženy by si takéto veci proste robiť nemali už len z princípu.
Vdaka za tuto diskusiu, neviete ako sa to dalej vyvinulo? Na bulvárnych platkoch som nic neobjavila, chapem ze to asi nechcu verejne rozpitvavat... ja som dlhe roky sledovala vsetkych troch na IG, a este ked sa mi zdalo, ze je vsetko ok, tak si hovorim ako len ten Adam pasuje k tej Zuzane, ze ta Kika sa k nemu nehodí ako ona. Ale myslela som, ze vsetko kvoli praci. Zrza sa mi zdala taka podnikavejsia, akcnejsia, skratka ze ma taky vacsi drive a ze to mozno tomu Adamovi imponovalo. Dnes mi je vsak Kristina sympatickejsia
@26ka už to ani neskrývajú
Stále ho vidím so zrzou a Kristína bola aj v Bez servítky sama v dome. Inak ktorá z nich je Vám sympatickejšia? Kika alebo zrza?
@avonladyba mne nie je extra sympatická ani jedna 🙈
Ja som si všimla, že on mal v profile niečo ako proud dad and husband a už to tam nemá..a tiež už dlho som ich nevidela spolu, takže myslím že iste sa tam niečo stalo 😬 jeho už dávnejšie nesledujem síce ale ju mám rada, jeden z veľmi prínosných profilov na ig